şenol güneş

bazı söylemlerini, açıklamalarını vs beğenmiyor olabilirim. fakat teknik direktörlüğüne asla laf söylemem.

Fransa maçında herkes 0-3 - 0-4 derken ben puan alacağımızı söylüyordum. dediğim gibi de oldu. Ne yaptığını, ne oynadığını bilen %100 motive bir takım vardı sahada.

Teşekkürler hocam. Terim ile beraber her görev aldığınızda ülke futboluna katkıda bulundunuz.

Bugün inanılmaz bir iş başarıldı. ve bu başarı önce senin sonra oyuncularımızın eseri

kendi camiasi icinde sürekli arkasindan darbe yiyen senol günes ve fatih terim buna ragmen sürekli basarili olup düsmanlarini kudurtmustur. trabzonspor'dan kurtulduguna dua etmeli hoca. tek dezavantaj terim'in 53, günes'in 52 dogumlu olmasi. yeni jenerasyonda bunlarin ceyregi edecek hoca yok gibi neredeyse.

fiko çok arayacak şenoru çok. artık olası basarıları gelirse eğer kendisi sahiplenebilir rahatca.
senol hoca ligde sampiyonluga oynayan bir takim calistiriyorsa cimbomun tek caresi senol hocanin karsisina fatih terimi cikarmaktir. basimiza imparator yerine (guardiola, klopp ve pocchettino disinda) kimi getirirsen getir, senol hoca o takimini sampiyon yapardi. bu adamlar türk futbolunun temel taslaridir.

yaşlandıkça antipatik bir kişiye dönüşmüş olsa da teknik direktörlük olarak türkiye'nin en iyilerinden biridir. fatih terim'den sonra ikinci sıraya ismi rahatlıkla yazılır.

Kesinlikle iyi bir hoca. Bana göre
de Terim ile beraber açık ara en iyi türk hoca ikisi.

Zamanında sırf ağlaklığı ve karakteri yüzünden bize gelmesini istememiştim Beşiktaşa gelmeden önce.

Umarım Milli Takımın başında kalır uzun süre.

sent via GSC

Bjk'nin başında olmadığı için iyi hoca , emekli olana kadar Milli takımın başında olmasını isterim.

Parayı transferi yönetmeyi bilmiyor. Fatih hoca resmen 2 senedir kulüp de yönetiyor. Cengiz yönetimi ekonomik anlamda, Uefa bazında muazzam başarılı ama geçen sene N'diaye satılana kadar ödenemeyen paralar, bu yaz fahiş şekilde yapılamayan transferler ve kulüp haklarını savunma konusunda mimli TFF'ye karşı gösterdikleri yumuşak başlılığı düşünürsek İmparator dışında hiçbir teknik direktör bu 2 senenin 1'inde bile şampiyon yapamazdı Galatasaray'ı. Bana göre teknik taktik anlamda ona en yakın rakibi olan Şenol hoca da dahil. Ama işte milli takım gibi parayla-transferle yüz göz olmayağı bir platform verince ne kadar değerli hoca olduğu ortaya çıkıyor. Sanılanın aksine aynı İmparator gibi adamda oyuncularına karşı kapris yok, oyun anlayışı esnek ve çalıştığı oyuncular için pozitif örnek olan bir hoca. İyi de jenerasyona sahip olunca başarı kaçınılmaz oluyor. Bir de sahibinin sesi olmayıp şu yabancı sınırlamasına bulaşmasa diyeceğim de onu Fatih Terim dışında ülkede yapacak ne bir omurga ne de otorite var. Her şeye rağmen milli takımı yeniden izlenebilir yaptığı için kendisine teşekkür ediyorum. Beşiktaş da kendisini çok arar, arasınlar da zaten, taraftarıyla-başkanıyla başarının bu kadar yakışmadığı 2. bir kulüp görmedim ben.

Ağlak, küfürbaz, ahlaksız algıcı herifin teki.

Fenere şikeci diyip algı kasıp daha sonra koşarak bir başka şikeci takıma mutlu mesut imza atıp ağzına şike lafını bir daha almayan herif. Aslında şike veya yaratmaya çalıştığı dürüstlük algısı değil kendisinin şampiyonluk egosunun elinden alınmasına ve alanlara düşman.

Tam yakıştığı kulüpteydi şimdi millet yine herseyi unutup sempati besleyecek.

Şenol Güneş: "Türk Futbolu, yabancı sayısının değişmesi ile değil yapısal değişikler ile değişir"

Kesinlikle iyi bir hoca. Bana göre
de Terim ile beraber açık ara en iyi türk hoca ikisi.

Zamanında sırf ağlaklığı ve karakteri yüzünden bize gelmesini istememiştim Beşiktaşa gelmeden önce.

Umarım Milli Takımın başında kalır uzun süre.

sent via GSC
Bu adamın başarı sayısı çok çok az Terim'e göre. Kıyaslamak yanlış bence ama iyi bir TD olduğunu değiştirmiyor. Ayrıca karaktersiz biri de diyebiliriz.

Bu adamın başarı sayısı çok çok az Terim'e göre. Kıyaslamak yanlış bence ama iyi bir TD olduğunu değiştirmiyor. Ayrıca karaktersiz biri de diyebiliriz.
Ikisini kıyaslamıyorum. Ikisi en açık ara en iyi teknik direktör diyorum, bunlara yaklaşabilen üçüncü faal birisi yok.

Sanki Terime laf ettik yine.

sent via GSC

Biraz iticidir ama aynı zamanda ülkenin en iyi 2.ci teknik direktörüdür

Genel anlamda iyi kariyeri oldu şu ana kadar

Şu karakter meselesi nerde in baktığınızda göre değişiyor onu bilin derim.

Şenol Güneş en başarılı 2. Hoca ama bana göre 2000 sonrası için gittiği hemen her takımda en iyi oyunu oynatan hoca.

sahada sergilenen oyun ve oyuncudan verim alma konusunda terimden iyi

terim daha başarılı o ayrı
oldukça antipatik birisi diğer yandan

Bu adam teknik direktörü olduğu sürece asla milli takımı desteklemeyecegim.

Geri
Üst Alt