Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Bu adam teknik direktörü olduğu sürece asla milli takımı desteklemeyecegim.
Niye Fenerli misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam teknik direktörü olduğu sürece asla milli takımı desteklemeyecegim.
Niye Fenerli misin
bjkde olduğu içindir buzlar erimeye başlar yawaş yawaşIyi hoca oldugu asikar. Bi de burda anlamadigim bir nefret var herife. Hususumuzda ters bir laf ettigini hatirlamiyorum. Ve de tam bir anti fbli. Bu yuzden de degerli bir herif sahsi kanimca
Iyi hoca oldugu asikar. Bi de burda anlamadigim bir nefret var herife. Hususumuzda ters bir laf ettigini hatirlamiyorum. Ve de tam bir anti fbli. Bu yuzden de degerli bir herif sahsi kanimca
Fenerli olsam aksine çok yaşa Şenol hoca derim, imparatora laf çakmak için Şenol'u yalamaya doyamadi fenerliler saatlerdir....
Her gercek Terimci bilir ki Terim gibi bir isme yaklasacak ikinci bir hoca yoktur, bundan mutevellit herhangi bir mevkidasini ovmek Terim'den bir sey goturmez.
Gel gor ki ben senin Terimcilerin arasina Terimcileri kotu gostermek icin sizmis bir kripto oldugunu dusunuyorum. Hicbir Teirmci bu kadar kompleksli olamaz keza. Mac basliklarindaki guvensizlik ve korku da cabasi.
Futbol bu her şey olabilir sonuçta ama her zaman dediğim gibi şampiyon olsak da imparator Fatih Terim, olamasak da imparator Fatih terim.
Fenerbahçe derbisinden sonra Fatih terim'e güvenin zor bir deplasmanı geride bıraktık iş başakşehirin tek maç puan bırakmasına kaldı yazdım diye maç başlığında iki sayfa laf yedim burada. Şimdi de kripto olduk iyi mi
Şenol Güneş'i de hal hareket ve tavırlarından ötürü sevmiyorum. Kendisinde de resmen bir Fatih terim kompleksi var, haliyle onun başında olduğu bir takımı desteklemek içimden gelmiyor.