şenol güneş

Daha yabanci sinirina karsi durmazsan adam degilsin Senol hoca. Bu jenerasyon yabanci siniri olsa nah yetisirdi. Hepsi emre colak, salih ucan gibi olurdu.

Iyi hoca oldugu asikar. Bi de burda anlamadigim bir nefret var herife. Hususumuzda ters bir laf ettigini hatirlamiyorum. Ve de tam bir anti fbli. Bu yuzden de degerli bir herif sahsi kanimca
bjkde olduğu içindir buzlar erimeye başlar yawaş yawaş

Iyi hoca oldugu asikar. Bi de burda anlamadigim bir nefret var herife. Hususumuzda ters bir laf ettigini hatirlamiyorum. Ve de tam bir anti fbli. Bu yuzden de degerli bir herif sahsi kanimca

Besiktas´a gitmesi anti patik hale getirdi.

Karakteri ile ilgili söylenenler zaten gereksiz. insan iste, hatalari ile, sevaplari ile.

Fenerli olsam aksine çok yaşa Şenol hoca derim, imparatora laf çakmak için Şenol'u yalamaya doyamadi fenerliler saatlerdir....

Her gercek Terimci bilir ki Terim gibi bir isme yaklasacak ikinci bir hoca yoktur, bundan mutevellit herhangi bir mevkidasini ovmek Terim'den bir sey goturmez.

Gel gor ki ben senin Terimcilerin arasina Terimcileri kotu gostermek icin sizmis bir kripto oldugunu dusunuyorum. Hicbir Teirmci bu kadar kompleksli olamaz keza. Mac basliklarindaki guvensizlik ve korku da cabasi.

terimin kuralı değiştirmesi sayesinde tarihin en iyi jenerasyonlarından birine konmuş oldu. 2002'de de durum benzerdi.

buna rağmen sınırın düşmesi için çabalarsa pek kafası çalışmıyor demektir. avrupa'ya oyuncu pazarlayabilmenin neler kattığı ortada.

onun dışında iyi hoca ama kaybettiğinde hatayı hep karşıda arıyor, bjk hocası olmasa bunlar görülmezdi gerçi. bursa sonrası onu getirsek o süreci daha iyi geçirebilirdik.

bir de şenol güneş, kağıt üstünde mustafa denizli kadar dahi başarılı değil, terim varken de ligi onun önünde hiç bitiremedi.

şenol'a her maç söven fenerlilerin bugün onu yalaması, terimin koyduğunun acısı hala çıkmadı diye muhtemelen.

Türkiye'nin 1 numaralı hocası.

Her gercek Terimci bilir ki Terim gibi bir isme yaklasacak ikinci bir hoca yoktur, bundan mutevellit herhangi bir mevkidasini ovmek Terim'den bir sey goturmez.

Gel gor ki ben senin Terimcilerin arasina Terimcileri kotu gostermek icin sizmis bir kripto oldugunu dusunuyorum. Hicbir Teirmci bu kadar kompleksli olamaz keza. Mac basliklarindaki guvensizlik ve korku da cabasi.

Futbol bu her şey olabilir sonuçta ama her zaman dediğim gibi şampiyon olsak da imparator Fatih Terim, olamasak da imparator Fatih terim.

Fenerbahçe derbisinden sonra Fatih terim'e güvenin zor bir deplasmanı geride bıraktık iş başakşehirin tek maç puan bırakmasına kaldı yazdım diye maç başlığında iki sayfa laf yedim burada. Şimdi de kripto olduk iyi mi :)

Şenol Güneş'i de hal hareket ve tavırlarından ötürü sevmiyorum. Kendisinde de resmen bir Fatih terim kompleksi var, haliyle onun başında olduğu bir takımı desteklemek içimden gelmiyor.

Futbol bu her şey olabilir sonuçta ama her zaman dediğim gibi şampiyon olsak da imparator Fatih Terim, olamasak da imparator Fatih terim.

Fenerbahçe derbisinden sonra Fatih terim'e güvenin zor bir deplasmanı geride bıraktık iş başakşehirin tek maç puan bırakmasına kaldı yazdım diye maç başlığında iki sayfa laf yedim burada. Şimdi de kripto olduk iyi mi :)

Şenol Güneş'i de hal hareket ve tavırlarından ötürü sevmiyorum. Kendisinde de resmen bir Fatih terim kompleksi var, haliyle onun başında olduğu bir takımı desteklemek içimden gelmiyor.

Şenolla Terim yakın arkadaşlar.

gittiği takımlarda başarılı olması tesadüf değil.

Trabzon, Bursa, beşiktaş, milli takım.

2002de ki milli takım

beğenmediğim yorumları var, bazen saçmalıyor, ama bu her şeyini silelim anlamına gelmemeli.

Bursa da oynattığı oyunu çok övmüştüm zamanında

Bunun oynattığı oyun da terimden farklı değil ama oyuncudan verim alma konusunda daha başarılı olduğunu söylemekte beis görmem.
Şöyle bi nüans da var mücadele gücü yüksek azimli takımlara gerçekten iyi oyun oynatıyor.

Ağlaklığı dışında iyi bir hoca olduğunu düşünüyorum. Zamanında da zaten sırf bu yüzden istememiştim bize gelmesini.

Herşeye zırlayan bir adamı hoca olarak istemem bize.

Edit: Vay be neredeyse tıpatıp aynı yorumu yukarıda da yapmışım

sent via GSC

Geri
Üst Alt