şenol güneş

Son zamanlarda ben de çok eleştiriyorum lakin oğulculuğu ülkede en iyi yapan bu işin kompetanı maalesef teknik direktörümüz Fatih Terim’dir. Adam evlatçılığın kitabını yazmıştır.

Tam tersi Fatih Terim, Arda Turan, Burak Yılmaz, Belöz, Caner gibi heriflerin ayağını kaydırarak bu genç jenerasyonun önünü açmıştır. Fatih Terim'in verdiği kontratla, şanslarla en çok şans tanıdığı gözüken Selçuk İnan bile Euro 2016'dan sonra kadroya alınmamıştır. O arada Ankara'dan gelen zorlamalara rağmen Fatih Terim uzun süre direnmese bugün bu saydığım heriflerle çok daha iç karartıcı bir milli takıma sahip olurduk. Ki Şenol gelir gelmez Emre-Burak'tan başlayarak şürekayı yeniden toplayıp nasıl bir tiynette olduğunu ispatlamıştır.

Tam tersi Fatih Terim, Arda Turan, Burak Yılmaz, Belöz, Caner gibi heriflerin ayağını kaydırarak bu genç jenerasyonun önünü açmıştır. Fatih Terim'in verdiği kontratla, şanslarla en çok şans tanıdığı gözüken Selçuk İnan bile Euro 2016'dan sonra kadroya alınmamıştır. O arada Ankara'dan gelen zorlamalara rağmen Fatih Terim uzun süre direnmese bugün bu saydığım heriflerle çok daha iç karartıcı bir milli takıma sahip olurduk. Ki Şenol gelir gelmez Emre-Burak'tan başlayarak şürekayı yeniden toplayıp nasıl bir tiynette olduğunu ispatlamıştır.
Buraktan daha iyi forvetimiz yok jenerasyonda en kısır mevkimiz orasi. Emre de lider oyuncu gayet de iyi oynuyor. Selcuk bitik olmasa onu da alirdi belki bilemeyiz.

Şurada Güneş'e yazılanları görünce Terim fenerli ya da bjkli olup o başarıları kazansaydı hakkında neler denilirdi merak etmiyor değilim.
O ya da bu sebepten milli takımı tekrar izlenebilir bir hale getirdi ve çok iyi puan topladı. Turnuvaya kadar düzeltmemiz gereken çok şey var, yapabilecek mi göreceğiz.

İlk mesajlarda çok büyük karakter sahibi olduğu, son mesajlarda karaktersiz olduğu iddia ediliyor.

Karakteri tartışmaya açık bir konu. Ama tartışmaya kapalı bir şey var ki o da futbolda tuttuğun takımın çıkarları daima ön plandadır. Beşiktaş’la iki sene üst üste şampiyon olmasaydı bu forumda çok fazla eleştirilmeyecekti. Tabi kendi de zafer sarhoşluğuyla ve belli kaygılarla saçmalamışlığı olmuştur.
istanbulun havası kirli deyip sonra en büyük beşiktaşlı oldu

şikede karşı duruş sergileyip şikede adı geçen kulüplerden birine gitti.

insanlara yaranmak için söylediklerini saymıyorum bile keza yabancı sınırı hakkındaki açıklamalarını ve oynadığı tek kişilik tiyatroyu da unutmuyorum.

evet severdim ama artık sevmiyorum ki bunun rakip takımlarda hocalık yapmasıyla değil de karakteriyle ilgisi var. aykut kocaman daha saygı duyulacak bir adam gözümde.

turnuvaya götürmesi başarıdır kendisini tebrik ederim ama bu süreçte ciddi şekilde şansın yanımızda olduğunu ve türk milli takım tarihinin en iyi defans rotasyonuna sahip olduğunu ve bu adamlar sayesinde çoğu maçta gol yemediğimizi de unutmayalım.

hani semih kayalar, serdar azizler falan olsa bir bomba patlatır kesin o maçlarda gol yedirirlerdi.

Şurada Güneş'e yazılanları görünce Terim fenerli ya da bjkli olup o başarıları kazansaydı hakkında neler denilirdi merak etmiyor değilim.
O ya da bu sebepten milli takımı tekrar izlenebilir bir hale getirdi ve çok iyi puan topladı. Turnuvaya kadar düzeltmemiz gereken çok şey var, yapabilecek mi göreceğiz.

son 10 yıla bakarsak saha içi için güneş mi terim mi

@Aydın Aslan @Ahmet Şimşek

Kendisine bir eleştirim var . Çok defansif kadro çıkarıyor. Bence ideal kadromuz şöyle olmalı:

Mert
Zeki - Merih - Çağlar - U.Meraş
İrfan Can - Mahmut
Cengiz - Yusuf Yazıcı - Hakan
Cenk Tosun

son 10 yıla bakarsak saha içi için güneş mi terim mi

@Aydın Aslan @Ahmet Şimşek

ya terim ya ölüm ile ilgili görsel sonucu

Terimin zamanında da stoper vardı da adam Dortmund'un stoperi yerine Mehmet Topal'ı oynatıyordu:d Terim kalsaydı 2 Fransa ve İzlanda maçlarından 0 puan çıkarırdık hepimiz biliyoruz. Bence bal demek baya iyimser olur, Beşiktaş ve Trabzon şampiyonlukları Beşiktaşı CL'de gruptan namağlup çıkarması, Dünya 3.lüğü falan bir sürü başarısı var. Kendini güncelliyor belli ki, oynanan futbolu bende beğenmiyorum ama pek bam bam oynayacak bir kadrosu da yok milli takımın.

Karakter konusuna değinmiş yine.

Şenor gerçek yüzünü Beşiktaş'a geldikten sonra gösterdi, başarı için karakterini duruşunu sattı ve ondan sonra her türlü pisliğe bulaştı. Şike şike diye yanıp kavrulan adam adı şikeye bulaşmış takıma gitti daha ötesi var mı.

Trabzon zamanında (klasik ağlaklığını göz ardı edersek) severdim sayardım kendisini, hadi Bursa dönemini de katalım işin içine.

Kendisini sevmiyorum ama bence yine de Fatih Terim den sonra ülkenin en iyi ikinci hocası. Bu EURO 2020 serüveninde iyi işler çıkardı ama gerçekten büyük bölümlerde çok şanslıydık. Şu oynanan futbol ile bu sonuçları elde etmek gerçekten çok ilginç.

sent via GSC

Terimin zamanında da stoper vardı da adam Dortmund'un stoperi yerine Mehmet Topal'ı oynatıyordu:d Terim kalsaydı 2 Fransa ve İzlanda maçlarından 0 puan çıkarırdık hepimiz biliyoruz. Bence bal demek baya iyimser olur, Beşiktaş ve Trabzon şampiyonlukları Beşiktaşı CL'de gruptan namağlup çıkarması, Dünya 3.lüğü falan bir sürü başarısı var. Kendini güncelliyor belli ki, oynanan futbolu bende beğenmiyorum ama pek bam bam oynayacak bir kadrosu da yok milli takımın.
Yaşı ilerledikçe geriye giden Ömer Toprak mı o çok övdüğün stoper. Ne hıyar herifsin sen yav.

dortmund'un stoperi kulağa hoş geliyor.

dortmund'un stoperi > ömer toprak.

Bu adamdan nefret ediyorum ama gittiği her yeri düzelttiği de bir gerçek. 2015'te beşiktaş yerine bize gelseydi belki daha farklı olurdu.

Birakin sunu ovmeyi son 2 senenin puan tablosuna bakin eline nasi verdigini gorursunuz

Geri
Üst Alt