şenol güneş

Hesus varken aklı olan büyük takım tdliği yapmaz

Şike dönemi şikecilere dünyanın lafnı söyleyip 3 sene sonra bir başka şikeci takıma imza atmıştır.
Derdi şike veya temizlik değil rakibinin şikeye karışıp başarı elde etmesini kabullenememe.

Kendisinin adamlık konusu bu kadardır.

ft sonrası tam bizlik herifti aslında.

Bence degildi. Bunun kadar aglayan zirlayan baska bir yerli TD yok.

Sike sürecinden sonra gidip baska bir sikeci külübe imza atmasi da zaten karakterini güzelce gösteriyor. Bence net karaktersiz bir adam sike olayindan bagimsiz da.

Bence degildi. Bunun kadar aglayan zirlayan baska bir yerli TD yok.

Sike sürecinden sonra gidip baska bir sikeci külübe imza atmasi da zaten karakterini güzelce gösteriyor. Bence net karaktersiz bir adam sike olayindan bagimsiz da.
Milli takımdaki söylemlerinden sonra asla görmek istemem camiamızda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben karakterli adam demedim ki. İyi bir yetiştiricidir, Bjk'de de iyi yarışmacı oldu. Bizde de öyle olurdu.

He bu arada şimdi fark ettim. 3. FT dönemini kast etmiştim ben 4 değil. Herif o kadar gitti ki ne dediğinizi anlayamadım

Ben karakterli adam demedim ki. İyi bir yetiştiricidir, Bjk'de de iyi yarışmacı oldu. Bizde de öyle olurdu.

He bu arada şimdi fark ettim. 3. FT dönemini kast etmiştim ben 4 değil. Herif o kadar gitti ki ne dediğinizi anlayamadım

Ben de 3.döneminin sonunu kast ediyorum zaten. Biz Prandelli'yi Besiktas'ta Senor'u getirmisti o yaz.

Trabzon basindayken de Bursa basindayken de Besiktas basindayken de aglak aglak konusuyordu her zaman. Iyi bir yetistirici olduguna ben de katiliyorum ama karaktersizligi benim gözümde bunun önüne geciyor. Besiktas'tayken zibilyon tane yabanci oynatip Milli Takimin basina gectigi vakit 180° dönüp yabanci kuralinin tekrardan yürürlüge girmesine ses cikarmamasi karaktersizligini bize yeniden kanitladi.

Ben de 3.döneminin sonunu kast ediyorum zaten. Biz Prandelli'yi Besiktas'ta Senor'u getirmisti o yaz.

Trabzon basindayken de Bursa basindayken de Besiktas basindayken de aglak aglak konusuyordu her zaman. Iyi bir yetistirici olduguna ben de katiliyorum ama karaktersizligi benim gözümde bunun önüne geciyor. Besiktas'tayken zibilyon tane yabanci oynatip Milli Takimin basina gectigi vakit 180° dönüp yabanci kuralinin tekrardan yürürlüge girmesine ses cikarmamasi karaktersizligini bize yeniden kanitladi.

Biz Prandelliyi 2014te getirmiştik, Şenol 2015te Beşiktaşa gitmişti yalnız.

Prandelli değil Mancini gelmeden öncesini diyorum ben 2013 sonunda

adamın dibidir türk futbolunun da en karakterlilerinden biridir. ömrümde ağlamayan bi türk td görmedim en azından baş düşmanlarından birinin yanında sözleşmeyle gülücükler saçacak kadar karaktersiz değil.

Ben bizde görmek isterim...adam gittiği her takımda maksimum fayda veriyor...getirsinler Icardiyi gol kralı yapar...Oliveira asist kralı olur...oyun kurucular ve forvetleri uçuruyor her gittiği takımda...

SM-S908B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bjkya dönmüş tekrar. Sezon sonu kovulur diye tahmin ediyorum

10 gün önceki açıklama:

Ahmet Nur Çebi: Görev sürem boyunca Valerien Ismael ile devam edeceğiz.

Geri
Üst Alt