- 1 Mayıs 2018
- 53.033
- 43.458
- 3.298
ft sonrası tam bizlik herifti aslında.
gelmeyecek tinercilere, sergen gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence degildi. Bunun kadar aglayan zirlayan baska bir yerli TD yok.
Sike sürecinden sonra gidip baska bir sikeci külübe imza atmasi da zaten karakterini güzelce gösteriyor. Bence net karaktersiz bir adam sike olayindan bagimsiz da.
Ben karakterli adam demedim ki. İyi bir yetiştiricidir, Bjk'de de iyi yarışmacı oldu. Bizde de öyle olurdu.Milli takımdaki söylemlerinden sonra asla görmek istemem camiamızda
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben karakterli adam demedim ki. İyi bir yetiştiricidir, Bjk'de de iyi yarışmacı oldu. Bizde de öyle olurdu.
He bu arada şimdi fark ettim. 3. FT dönemini kast etmiştim ben 4 değil. Herif o kadar gitti ki ne dediğinizi anlayamadım
Ben de 3.döneminin sonunu kast ediyorum zaten. Biz Prandelli'yi Besiktas'ta Senor'u getirmisti o yaz.
Trabzon basindayken de Bursa basindayken de Besiktas basindayken de aglak aglak konusuyordu her zaman. Iyi bir yetistirici olduguna ben de katiliyorum ama karaktersizligi benim gözümde bunun önüne geciyor. Besiktas'tayken zibilyon tane yabanci oynatip Milli Takimin basina gectigi vakit 180° dönüp yabanci kuralinin tekrardan yürürlüge girmesine ses cikarmamasi karaktersizligini bize yeniden kanitladi.
Prandelli değil Mancini gelmeden öncesini diyorum ben 2013 sonundaBen de 3.döneminin sonunu kast ediyorum zaten. Biz Prandelli'yi Besiktas'ta Senor'u getirmisti o yaz.
Trabzon basindayken de Bursa basindayken de Besiktas basindayken de aglak aglak konusuyordu her zaman. Iyi bir yetistirici olduguna ben de katiliyorum ama karaktersizligi benim gözümde bunun önüne geciyor. Besiktas'tayken zibilyon tane yabanci oynatip Milli Takimin basina gectigi vakit 180° dönüp yabanci kuralinin tekrardan yürürlüge girmesine ses cikarmamasi karaktersizligini bize yeniden kanitladi.
Hesus varken aklı olan büyük takım tdliği yapmaz
Siizin ?GORUCEM SIZIN CAKMA ISKENDERINIZI..!
HELEP ORDAYSA ARSIN BURDA !
SAYGILARIMLA..
çok duyduk bunları biz. bknz. burak elmas.10 gün önceki açıklama:
Ahmet Nur Çebi: Görev sürem boyunca Valerien Ismael ile devam edeceğiz.