Sensiz Olmaz

İyice zıvanadan cıktı artık ,Galatasaray ile ugrasanın cocugu olmaz !!!

Tespit gibi tespit. Mizahşör kişiliğini kenara bırakıp mühim tespitlere başladın zannediyorum, eğer öyleyse bu kararını desteklediğimi bilmeni arzularım.

Sayın Bindo burada yazılanları gördükten sonra forumda kalmayı seçerse hiç şüphesiz kalıcı olacaktır.

Ben ve Metin Oktay ile dalga geçmek... Buna kargalar güler. Keramettin denen şahıs ayarlarımla oynamasaydı tagım “Metin Oktay” idi.

Buradaki herkes bu resimle ne demek istediğimi anlamıştır. Çarpıtmayınız rica ederim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
benden duymuş olma büyük bir artçı geliyo. Yıkıp geçme temennisinde Kerem metin Bu sefer

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayrıca Keramettin'e şu şahıs, bu şahıs vs demeyi acilen bırakmalısın. Seversin sevmezsin o ayrı konu ama foruma o kadar emeği geçmiş biriyle o şekilde konuşamazsın. Lütfen artık kendine gel, dönülmez yollara girme.

Ulan cayır cayır like alıyorum 10 mesaj atıp 70 like alıyorum ama totale baktığımda karşıma 649 gibi bir rakam çıkıyor. Bitirdiniz bizi be.

Daha ne yapacak! Yalnız hepinize yazıklar olsun biriniz çıkıp da adama “ağa sen ne yapıyorsun Kaya ile uğraşmayı bırak artık!” diye. Özellikle sen hemşehrim olacaksın sözde. . .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben karışmam koca koca adamlarsınız çözün aranızda meseleyi. Ben gülerim o da komikse.
Ki çok komik bu sefer ki şimdiden başladım gülmeye

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burası genel sohbet oldu sanırım. İlk defa birinin foruma girer girmez konu açıp merhaba dediğine denk geliyorum. Kafamda deli sorular. Biz neden yapmadık ilk üye olduğumuzda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt