- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Metin Oktay ile dalga mı geçtin, nereye varmak istemektesin ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyice zıvanadan cıktı artık ,Galatasaray ile ugrasanın cocugu olmaz !!!Metin Oktay ile dalga mı geçtin, nereye varmak istemektesin ?
Ramazanda jelibon tuketmeye devam mi Ercancım?Bindo ne la
Şampiyon GALATASARAY yazdırdık
İyice zıvanadan cıktı artık ,Galatasaray ile ugrasanın cocugu olmaz !!!
Tag konusunda Keramettini adminimi kizdirmamani tavsiye ederimBen ve Metin Oktay ile dalga geçmek... Buna kargalar güler. Keramettin denen şahıs ayarlarımla oynamasaydı tagım “Metin Oktay” idi.
Buradaki herkes bu resimle ne demek istediğimi anlamıştır. Çarpıtmayınız rica ederim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

benden duymuş olma büyük bir artçı geliyo. Yıkıp geçme temennisinde Kerem metin Bu seferBen ve Metin Oktay ile dalga geçmek... Buna kargalar güler. Keramettin denen şahıs ayarlarımla oynamasaydı tagım “Metin Oktay” idi.
Buradaki herkes bu resimle ne demek istediğimi anlamıştır. Çarpıtmayınız rica ederim.
Burdaki herkes anlamış olabilir ama ben anlamadım. Ben anlamazsam dünyalar kopar.Ben ve Metin Oktay ile dalga geçmek... Buna kargalar güler. Keramettin denen şahıs ayarlarımla oynamasaydı tagım “Metin Oktay” idi.
Cekirdek ve kolami hazirladim o gunu bekliyorum.benden duymuş olma büyük bir artçı geliyo. Yıkıp geçme temennisinde Kerem metin Bu sefer
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
benden duymuş olma büyük bir artçı geliyo. Yıkıp geçme temennisinde Kerem metin Bu sefer
Ramazandan sonra devamRamazanda jelibon tuketmeye devam mi Ercancım?
Kerem Metin kim MKbenden duymuş olma büyük bir artçı geliyo. Yıkıp geçme temennisinde Kerem metin Bu sefer
Burdaki herkes anlamış olabilir ama ben anlamadım. Ben anlamazsam dünyalar kopar.
Ben karışmam koca koca adamlarsınız çözün aranızda meseleyi.Daha ne yapacak! Yalnız hepinize yazıklar olsun biriniz çıkıp da adama “ağa sen ne yapıyorsun Kaya ile uğraşmayı bırak artık!” diye. Özellikle sen hemşehrim olacaksın sözde. . .
Ben gülerim o da komikse.

Son donemde forumu bırakan pek olmadi lakim Bindo bey ile yeniden startı verecegiz gibi , cok net gözüküyor.Sayın Bindo burada yazılanları gördükten sonra forumda kalmayı seçerse hiç şüphesiz kalıcı olacaktır.