Sercan için "Servet Çetin + 4 milyon euro"

Cevap: Sercan için "Servet Çetin + 4 milyon euro"

messi nasildi dun? buyuk maclarda oynamazdi hani

tesadufmu acep

Biritici özelliği sıfır evet. Ama en az Baros kadar yoruyor defansı, işgal ediyor, depar atıyor, orta sahaya yardım ediyor. Neskeens'in GS dergisindeki Baros-Nonda kıyaslamasından sonra çok iyi anladım neden Sercan'ı isteyebileceklerini. Nonda ne değilse Sercan o.

Servet+Ayhan/Baris+5.000.000= Volkan Sen & Sercan Yildirim

ben düzgün transferler yapacağımızı sanmıyorum ama sercanı isterim..milli maçlarda çok beğendim ligde pek izlememiştim.sercanı alırsak ileri 3lüyü kewell(kalır bence),sercan,arda,keita,serdar,batdal isimlerinden oluştururuz..ki malum bizim sakatlık dertleri sercan 34 maçın yarısında rahat oynar..orta saha bölgelerine bırakmalıyız parayı forvet kanat için takas yapmalıyız..servet+4 tabiki çok olur ama servet+bir futbolcu daha üzerine de en fazla 2 m vermeliyiz..

Bence de Arda sol acikta oynasin. Cocuk kendini orda cok rahat ve iyi hissediyor. Sol acikta ayaga top geldigi zaman heran tehlikeli olabiliyor. Rakipler Arda sol acikta ise, o bos kalmasin diye 2-3 kisi ile ona konsantre oluyor.

Orta sahada iken sorumluluk alayim derken stres yapiyor, panik yapiyor, kafasi rahat olmuyor, herseye karsimak zorunda oldugunu düsünüyor, dogru zamanda, dogru adama pas atamiyor, morali bozuluyor, kaybolup gidiyor, kisaca etkisiz kaliyor.... Kücük, gücsüz takimlara karsi arasira cok etkili olmus olabilir ama genelde, hele güclü, büyük takimlara karsi bu hep böyle olmustur.

Bence de Arda sol acikta oynasin. Cocuk kendini orda cok rahat ve iyi hissediyor. Sol acikta ayaga top geldigi zaman heran tehlikeli olabiliyor. Rakipler Arda sol acikta ise, o bos kalmasin diye 2-3 kisi ile ona konsantre oluyor.

Orta sahada iken sorumluluk alayim derken stres yapiyor, panik yapiyor, kafasi rahat olmuyor, herseye karsimak zorunda oldugunu düsünüyor, dogru zamanda, dogru adama pas atamiyor, morali bozuluyor, kaybolup gidiyor, kisaca etkisiz kaliyor.... Kücük, gücsüz takimlaraez karsi arasira cok etkili olmus olabilir ama genelde, hele güclü, büyük takimlara karsi bu hep böyle olmustur.

fizigi dandikde ondan

onu koyacan oraya biraz ezilecek kotu oynayacak iki ay kendine bakip buyuk topcu olacak

10 ay öncesi 8 milyon € verilen Servet + 4 milyon € = Sercan mı yani?

Servet takasta kullanılırsa mundar edilecek,bedavaya verir gibi.

eger bu tekliften iyisini veremediysek yaziklar olsun

Arda evet sol açık ama bizim sistemde sol açık diye bir mevki yok. Sol forvet var. Arda da sol forvet değil. Evet benzer mevkiler ama Arda'da olan ve olmayan özellikler o mevkiler arasındaki farkı belirleyen özellikler olduğundan bu fark Arda için önemli hale geliyor.

bu arada transferde sıcak gelişmeler var sercan konusunda bjk bir atak yaptı galatasarayda karşı cevap veriyor gelen bilgiler çelişkilide olsa şuan bursayla yoğun bir temas varmış

barış cenk akkaya demiş.

Bence Servet + Ayhan + 5m teklifine çıkarsak, Beşiktaş'ın teklifinden daha iyi. Kendileri bilirler tabi. Daha fazlası da olmaz.

Ben Holosko ile Sercan'ı kıyaslamam bile. Bugün Holosko'yu alsak gereksiz transfer derim. Sercan'ı alırsak çok çok sevinirim.

Geri
Üst Alt