Sercan için "Servet Çetin + 4 milyon euro"

Cevap: Sercan için "Servet Çetin + 4 milyon euro"

ya yine mi hortladı bu Sercan ulan gelmedin geçen dönem uyutmadın beni zaten

Eğer teklifimizi yükselttiğimiz doğruysa kıran kırana bir mücadele var demektir, her iki takıma da gidebilir. Çok enteresan oldu. Bizim yönetim Stoch olayından sonra Sercan'ı da rakibe kaptırmak istemeyecektir, kesenin ağzını açabilir.

imzami da alirsin o zmn rengibir kardesim

Holosko'nun dar alanda çalım geçtiğini görmedim ben ama Sercan dar alanda bile çok rahat adam geçebilmekte. Holosko ise boşluk bulacak ki adam geçsin, top taşısın. Ayrıca Holosko'nun uçta oynama özellikleri kısıtlı, Sercan'da o özellik de daha iyi. Millet takmış "son vuruş" diye. O gelişebilir bir özellik, ki ABD'de attığı golde de bunun gelişebilir olduğunu gösterdi. Sadece o vuruşların sayısını artırması lazım.

Zapo, Holosko Bursaspor'un istediği oyunculardı. Bu bakımdan Beşiktaş'ın bize oranla eli daha güçlü gibi duruyor bu transferde. Öte yandan bizim de Servet'i takasta kullanabileceğimiz söyleniyor. Böyle çekişmeler pek hayırlı olmaz da bakalım ne kadara kadar çıkıca bizim kulüp, yoksa bir çalım da Beşiktaş'tan mı geliyor. :o

ya arkadaşlar saçmalamayın sercana bu kadar vereseye kadar stocka verirdik. hem avrupa piyasasında bonservisi elinde olan birçok kaliteli forvet varken saçma haber bence.

ya arkadaşlar saçmalamayın sercana bu kadar vereseye kadar stocka verirdik. hem avrupa piyasasında bonservisi elinde olan birçok kaliteli forvet varken saçma haber bence.

bu yasta genc yildiz almazsan her sene kimi alsak diye nobet tutariz

bunu farkinda olmayan taraftarlar olduguna inanamiyorum

sanki 25 yabanci hakkimiz var

Bunu da elimizden kacirirsak......

Sercan Türkiyenin en yetenekli ve en hizli futbolculardan biri... daha 20 yasinda.

barosa süper bir alternativ olacaktir..

umarim biz aliriz

oha beşiktaş sercan'a holosko+zapotochny+3 milyon euro veriyomuş.

bu yasta genc yildiz almazsan her sene kimi alsak diye nobet tutariz

bunu farkinda olmayan taraftarlar olduguna inanamiyorum

sanki 25 yabanci hakkimiz var

genç yıldız dediğin senin sercanmı? genç yıldız dediğin krasiç tir ardadır, stock tur. bu adam bursada bir iki maçta patladı diye genç yıldız yaptınız. tebrik ediyorum seni verelim serveti ayhanı 4 milyon euroyu seneye bursa coşsun sercanda bizim elimizde patlasın.

Beşiktaş'ın teklifi Holosko+Zapotocny diye biliyorum.Ertuğrul Sağlam'da Holosko'yu istiyor bakalım neler olacak.

genç yıldız dediğin senin sercanmı? genç yıldız dediğin krasiç tir ardadır, stock tur. bu adam bursada bir iki maçta patladı diye genç yıldız yaptınız. tebrik ediyorum seni verelim serveti ayhanı 4 milyon euroyu seneye bursa coşsun sercanda bizim elimizde patlasın.

hala bekliyorum bizde olmayan turk genc yildiz adaylarini renkdas

yazicakmisin?

Sercan'ın Galatasaray'a gelmek istemesi bizi bir adım öne çıkarıyor.

Elimizde Servet gibi bir koz da var.

Kullanabilirsek Sercan gelir.

Yuh Holosko'yu mu veriyorlar,bunlar seneye Volkan Şen'i almak için Sercan+Toraman'ı verirler,sonraki sene de Ozan İpek'i almak için Volkan Şen+Ernst'i verirler..

Gelsin ama forvet oynamasın.Sercan'ı sol tarafa koyalım..Beygir gibi koşsun, adam geçsin, hem gol de atıyor...:D

Quaresma'yı aldılar.Holosko'nun fazla önem taşıdığını düşünmüyorum.

Holosko'yu almak için Burak+5 milyon euro,Burak'ı almak için 2 milyon euro,Zapo içinde 4 milyon euro vermedi mi bunlar?Toplayın bakalım Sercan'ın maliyeti ne oluyor..

Geri
Üst Alt