Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baros tek forvet bize yeter sakatlansa yerine alınacak adam daha oturaklı,ağır,şutları üst düzeyde olan fiziği kuvvetli adam olur Sercan değil
Ağır ve oturaklı mı? Neskeens'in GS Dergisindeki röportajını okursan istedikleri senin dediklerinin tam tersi. Sercan ise tam uyuyor tanıma.
tamam zaten o tip adam alınacaksa sercan ne ya. :SS: tsl nin en beyenmediğim forvetlerinden Serdar Özkan ın forvet versiyonu bitiricilik : 0
Geliştirir hacı o yönü Sercan gibi dikine oynayan Türk oyuncu sayısı az..
lütfen biraz mantıklı olalım biz sercanı falan alamayız bunun için 2 tane geçerli sebep var.
1) galatasarayımız hiç bir yerli oyuncuya o kadar para yatırmaz zaten geçmişe baktığımız zaman serkan aykut ve bülent akından sonra 1 milyon barajını aşan bir yerli gelmedi
2)sercan alabilecek ilk takım malum takımdır oda alamazsa beşiktaş alır oda alamazsa bursada kalır yani 4. bir seçenek göremiyorum...
onun için renkdaşlar yersiz beklentilere girmeyelim he olurda bir mucize olur biz alırız bırakın sürpriz olsun hayal kırıklığı yaşamayalım yeter
1- Önce Galatasaray ismini büyük harfle yaz.
2- 3 noktanın nerde kullanılacağını öğren.
3- Bu takımın isterse Türkiye'deki her oyuncuyu alabileceğini unutma.
4- Fakir edebiyatı yapıp gereksiz yorumlar yapma.
5- Eğer Türkiye'de spor veya futbol adına bir sıralama yapacaksan , her sıralamaya önce Galatasaray ismini yazmasını öğren. Önce GS sonra diğerleri.[/
bana bak kardeşim ilk önce üslubuna dikkat et tamammı terbiyesizlik yapma ve malum takım taraftarı gibi kompleks yaratma bana galatasarayıma büyük harfle yaz diyene kadar kendin ilk önce galatasaray yazmaktan çekinip kısaltmadan yaz burda gereeksiz ortam germenin anlamı yok ilk sırayı biz zaten her alanda almıışız fakat burda senin gibi sercanı alırız ederiz diyipte masal anlatmanın anlamı yok biz sercana o parayı vermeyiz bunu en az benim kadar hepiniz biliyorsunuz boş beklentiler içine giripte sonra terso olmanın anlamı yok alınırsa benm için sürpriz olur burda 40 yıllık dostunla konuşmuyorsun insanlarla konuşurken üslubuna dikkat et
Adnan Bilgi gitti Tarkan geldi![]()
Bir bağlantıları olmasın![]()