Sercan için "Servet Çetin + 4 milyon euro"

Cevap: Sercan için "Servet Çetin + 4 milyon euro"

Gel Artık Gel 2 senedir bıktırdın :D

lan bu yaz sercan'ı yeniden görürsem bursada bu forumdaki entrylerin hepsini bastırıp vericem ona. :)

gelirse eğer ayrıyeten bir yabancıya yada Pktmk'e hiç gerek kalmayacak.Ve bizi 10 yıl forvet sıkıntısından azad edecek.

ben sercanı istemem.Sercanın fizik gücü zaten iyi değil ki Galatasaray ın forvetleri her zaman güçlü ve dayanıklı olmak zorunda bu dediklerimin ikiside Sercan da yok.Baros tek forvet bize yeter sakatlansa yerine alınacak adam daha oturaklı,ağır,şutları üst düzeyde olan fiziği kuvvetli adam olur Sercan değil

Henry değil Sercan, Servet ile takasında bile para almamız lazım. Ama öyle bir büyütüyoruz ki adamı 4 milyon €'yu bile beğenmeyecek adamlar neredeyse.

Servet yahu! Milli takım stoperi, Euro 2008'in en iyilerinden, üstelik geçen sene 8 milyon € bonservisle Marsilya'ya gitmesi son anda iptal olmuştu. Hatırlayın.

Beşiktaş'ın yaptığı söylenen Zapo + Holosko + 2.5 milyon €'luk teklife zaten diyecek laf bulamıyorum.

Baros tek forvet bize yeter sakatlansa yerine alınacak adam daha oturaklı,ağır,şutları üst düzeyde olan fiziği kuvvetli adam olur Sercan değil

Ağır ve oturaklı mı? Neskeens'in GS Dergisindeki röportajını okursan istedikleri senin dediklerinin tam tersi. Sercan ise tam uyuyor tanıma.

Ağır ve oturaklı mı? Neskeens'in GS Dergisindeki röportajını okursan istedikleri senin dediklerinin tam tersi. Sercan ise tam uyuyor tanıma.

tamam zaten o tip adam alınacaksa sercan ne ya. :SS: tsl nin en beyenmediğim forvetlerinden Serdar Özkan ın forvet versiyonu bitiricilik : 0

tamam zaten o tip adam alınacaksa sercan ne ya. :SS: tsl nin en beyenmediğim forvetlerinden Serdar Özkan ın forvet versiyonu bitiricilik : 0

Geliştirir hacı o yönü Sercan gibi dikine oynayan Türk oyuncu sayısı az..

Servet'in üstüne 4 milyon € çok. 1 milyona bağlasınlar. O kadar edecek bir yetenek görmedim ben onda.

Sercan şut çalışırsa bol bol,ve özel yaşantısını kontrol ederse o zaman her sene en az 17-18 gol atabilecek potansiyele gelir.Kant olarak da kullanılabilir.Enerjisi iyi bir oyuncu.Bence çok faydalı olur alınabilirse ama Bursa satmaya yanaşmayabilir.

Şimdi gelirse genellikle ilk 11 olmak üzere sol forvete konacak bence zaten. Baros olmadığında kaydırılabilir. Stoch'u alamadığımız için ona yönelmiş olabiliriz. Böylece hem sol kanadı çözmüş, hem de yedek forvet işini halletmiş olacağız.

lütfen biraz mantıklı olalım biz sercanı falan alamayız bunun için 2 tane geçerli sebep var.

1) galatasarayımız hiç bir yerli oyuncuya o kadar para yatırmaz zaten geçmişe baktığımız zaman serkan aykut ve bülent akından sonra 1 milyon barajını aşan bir yerli gelmedi

2)sercan alabilecek ilk takım malum takımdır oda alamazsa beşiktaş alır oda alamazsa bursada kalır yani 4. bir seçenek göremiyorum...

onun için renkdaşlar yersiz beklentilere girmeyelim he olurda bir mucize olur biz alırız bırakın sürpriz olsun hayal kırıklığı yaşamayalım yeter

lütfen biraz mantıklı olalım biz sercanı falan alamayız bunun için 2 tane geçerli sebep var.

1) galatasarayımız hiç bir yerli oyuncuya o kadar para yatırmaz zaten geçmişe baktığımız zaman serkan aykut ve bülent akından sonra 1 milyon barajını aşan bir yerli gelmedi

2)sercan alabilecek ilk takım malum takımdır oda alamazsa beşiktaş alır oda alamazsa bursada kalır yani 4. bir seçenek göremiyorum...

onun için renkdaşlar yersiz beklentilere girmeyelim he olurda bir mucize olur biz alırız bırakın sürpriz olsun hayal kırıklığı yaşamayalım yeter

1- Önce Galatasaray ismini büyük harfle yaz.

2- 3 noktanın nerde kullanılacağını öğren.

3- Bu takımın isterse Türkiye'deki her oyuncuyu alabileceğini unutma.

4- Fakir edebiyatı yapıp gereksiz yorumlar yapma.

5- Eğer Türkiye'de spor veya futbol adına bir sıralama yapacaksan , her sıralamaya önce Galatasaray ismini yazmasını öğren. Önce GS sonra diğerleri.

1- Önce Galatasaray ismini büyük harfle yaz.

2- 3 noktanın nerde kullanılacağını öğren.

3- Bu takımın isterse Türkiye'deki her oyuncuyu alabileceğini unutma.

4- Fakir edebiyatı yapıp gereksiz yorumlar yapma.

5- Eğer Türkiye'de spor veya futbol adına bir sıralama yapacaksan , her sıralamaya önce Galatasaray ismini yazmasını öğren. Önce GS sonra diğerleri.[/

bana bak kardeşim ilk önce üslubuna dikkat et tamammı terbiyesizlik yapma ve malum takım taraftarı gibi kompleks yaratma bana galatasarayıma büyük harfle yaz diyene kadar kendin ilk önce galatasaray yazmaktan çekinip kısaltmadan yaz burda gereeksiz ortam germenin anlamı yok ilk sırayı biz zaten her alanda almıışız fakat burda senin gibi sercanı alırız ederiz diyipte masal anlatmanın anlamı yok biz sercana o parayı vermeyiz bunu en az benim kadar hepiniz biliyorsunuz boş beklentiler içine giripte sonra terso olmanın anlamı yok alınırsa benm için sürpriz olur burda 40 yıllık dostunla konuşmuyorsun insanlarla konuşurken üslubuna dikkat et

Adnan Bilgi gitti Tarkan geldi :)

Noluyor yine bakayım burada..?

sercani sol acikta gormeyi cok isterim

ortada da arda

Geri
Üst Alt