Serdal Adalı hakem kararlarını eleştirdi

Cevap: Serdal Adalı hakem kararlarını eleştirdi

Tamam, Beşiktaş Uefa kupasını alır ayrıca ligte şampiyon olur bir de unutmadan listeye Türkiye Kupasını da ekleyelim..

oldu mu kuşlar dağılın şimdi

İşin tuhaf tarafı , bu işten en çok canı yanan taraf Karabükspor olmasına rağmen ,adamlardan ses çıkmıyor.Çıktıda bizimmi haberimiz yok yoksa.

Aynı demeçleri biz verince ,alakası olmayan klüpler aleyhimize demeç veriyor.

Bknz:Kayserispor.

Bir Beşiktaş taraftarı olarak bu basın toplantısını gereksiz buluyorum. Büyük Beşiktaş'a yakıştıramıyorum doğrusu.Bu ayak oyunları başka takımların gelenekleri ve bırakalım öyle kalsın. Beşiktaş Türkiye tarihinin en iyi kadrosuna sahiptir.Bu kadro ile büyüklü küçüklü bütün takımların ezilerek farka boğulması normal olandır. Ancak hakem hataları, kasıtlı sertlik, buna dur diyemeyen aşağılık kompleksine kapılmış hakemler ve bu yıldızları izlemek yerine bu hakemleri destekleyen diğer takım taraftarları, Türk futbolunun gelişmesinin önündeki en büyük engel defansif futbol anlayışı buna engel olmaktadır. Ayrıca Beşiktaş'ın üç kulvarda yarıştığınıda unutmamak gerekmektedir. Ancak üç kulvarda yarışan bu takımın 3 puan gerisinde olmakla mutlu olan galatasaray taraftarının içinde bulunduğu psikolojik durum ayrıca değerlendirilmelidir. Biz Beşiktaş taraftarları olarak takımımızın oynadığı futboldan çok umutluyuz. Son olarak son dönemlerdeki galatasaray-fenerbahçe yakınlaşması Beşiktaş'ın büyüklüğünü tescilleyen ayrı bir dayanak noktasıdır. 2 büyük (fenerbahçe- galatasaray), en büyük BEŞİKTAŞ.

1.si tarihin en iyi kadrosu diyorsun ama kadronda adam gibi yıldız oyuncu bile yok. Quaresma, Guti büyük takımların yedek oyuncuları. Simao ise orta seviye takımlarda başarılı olmuş bir adam. (Ki Guti ve Simao bence büyük topçular) Almeida ise Portekiz Milli takımının kıtlıktan arada sırada kadroya çağırdığı, yerinde genellikle 33 yaşındaki Liedson'un veya kanat oyuncusu olan Ronaldo'nun oynadığı, fiziksel özelliklerinin çok iyi olmasına rağmen yetenek olarak 0'a yakın bir topçu. Ayrıca diğer övdüğünüz adamlara bakarsak Fernandez henüz kendini kanıtlayamamış bir isim.(Büyük bir yıldız olabilecek potansiyeli var ama) Ernst mücadele, disiplin olarak mükemmel ama gene yetenek olarak 0'a yakın bir adam. Ersan, Necip dışında tüm Türkleriniz zaten lesh oğlu lesh. Bu kadro nasıl tarihin en iyi kadrosu oluyor anlamadım ?Büyük ihtimalle 2000lerde doğdun ve de 96-00 kadrosunu göremedin.

2.si defansif futbol anlayışı liglerin %90ında büyük takımlara yapılan birşey. Bir tek size yapılmıyor yani. Hayvani sertliğe bizde karşıyız ama buna bir çözüm yok işte. Olsaydı zaten ezeli rakibinin stadında alınmış yeni bir UEFA kupası vardı müzemizde.(Kewell--Stoper--Hamburg maçı:o düşün yani)

3. olarak 'biz Beşiktaş'ın 3 puan gerisindeyiz, yehuuuu, oleeeyy, artık şampiyon olmasakta gam yemem' diyen birini görmedim bu forumda. Orada anlatmak istediğimiz, her fırsatta kaba cahillikle yıldızlar topluluğu diye nitelendirilen takım, ölmüş, bitmiş diye gösterilen takımın yalnızca 3 puan önünde. Bu idrak edilmesi kolay olan birşey ama bizim bir lafımızla k.çınızın kalkmasına ihtiyacınız varmış demek ki.

Son olarak diyorum ki; bizden ne olarak büyüksünüz ? Tarih olarak mı? Kupa olarak mı? Başarı olarak mı? Aramızda yapılan maçlarda bizi daha fazla mı yendiniz ?

Son olarak son dönemlerdeki galatasaray-fenerbahçe yakınlaşması Beşiktaş'ın büyüklüğünü tescilleyen ayrı bir dayanak noktasıdır. 2 büyük (fenerbahçe- galatasaray), en büyük BEŞİKTAŞ.

dünyanın en büyük semt takımı beşiktaş yaşasın !! asla büyük olamazsınız.Büyüklük bambaşka birşeydir.maç satarak büyük olunmaz.

allahtan avrupanın en iyi takımlarından birini kurdunuz yoksa ligde küme düşme potasında olurdunuz

sen gslı degilsin bari gslıymış gibi davranma beşiktaşlı oldugun her yorumundan belli sırf bu yorumun icin yazmadım...

hangi yorumumda gsli gibi davranmışım bana o yorumu çıkar göster ? gayet te her yorumum açıktır ve BEŞİKTAŞ lı olduğumu açık ve net sölemişimdir ! sekiztaş nedir ya ? gs nin de kısaltmaları var biliyosun sanırım ama biz kullanıyor muyuz ? ayıptır ya .

hangi yorumumda gsli gibi davranmışım bana o yorumu çıkar göster ? gayet te her yorumum açıktır ve BEŞİKTAŞ lı olduğumu açık ve net sölemişimdir ! sekiztaş nedir ya ? gs nin de kısaltmaları var biliyosun sanırım ama biz kullanıyor muyuz ? ayıptır ya .

Sende haklısın kardeşim, geliyor buraya birtane kendini bilmez ortamı geriyor, yalnız sizlerede tavsiyem herşeyden önce burada misafir olduğunuzu unutmayın, tartışmaları uzatan taraf olmayın,kalpler kırılmasın sonra herşey tadında güzel.

Beşiktaş 'ı paf takımıyla sahaya çıkmaya davet ediyorum.

Vallahi bu konuda diyecek çok şey var ama Şansal abi ve Denizli hoca öyle konuştularki onların üzerine bizim birşey dememiz boş olur.

Geri
Üst Alt