Alper Binici
Kırmızı Üye
- 1 Eylül 2010
- 1.644
- 0
- 1.146
Cevap: Serdal Adalı hakem kararlarını eleştirdi
.
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir Beşiktaş taraftarı olarak bu basın toplantısını gereksiz buluyorum. Büyük Beşiktaş'a yakıştıramıyorum doğrusu.Bu ayak oyunları başka takımların gelenekleri ve bırakalım öyle kalsın. Beşiktaş Türkiye tarihinin en iyi kadrosuna sahiptir.Bu kadro ile büyüklü küçüklü bütün takımların ezilerek farka boğulması normal olandır. Ancak hakem hataları, kasıtlı sertlik, buna dur diyemeyen aşağılık kompleksine kapılmış hakemler ve bu yıldızları izlemek yerine bu hakemleri destekleyen diğer takım taraftarları, Türk futbolunun gelişmesinin önündeki en büyük engel defansif futbol anlayışı buna engel olmaktadır. Ayrıca Beşiktaş'ın üç kulvarda yarıştığınıda unutmamak gerekmektedir. Ancak üç kulvarda yarışan bu takımın 3 puan gerisinde olmakla mutlu olan galatasaray taraftarının içinde bulunduğu psikolojik durum ayrıca değerlendirilmelidir. Biz Beşiktaş taraftarları olarak takımımızın oynadığı futboldan çok umutluyuz. Son olarak son dönemlerdeki galatasaray-fenerbahçe yakınlaşması Beşiktaş'ın büyüklüğünü tescilleyen ayrı bir dayanak noktasıdır. 2 büyük (fenerbahçe- galatasaray), en büyük BEŞİKTAŞ.
Bu adam nasıl transfer yapmış, aklım almıyor. 2 lafı bir araya getiremiyor.
Son olarak son dönemlerdeki galatasaray-fenerbahçe yakınlaşması Beşiktaş'ın büyüklüğünü tescilleyen ayrı bir dayanak noktasıdır. 2 büyük (fenerbahçe- galatasaray), en büyük BEŞİKTAŞ.
sen gslı degilsin bari gslıymış gibi davranma beşiktaşlı oldugun her yorumundan belli sırf bu yorumun icin yazmadım...
hangi yorumumda gsli gibi davranmışım bana o yorumu çıkar göster ? gayet te her yorumum açıktır ve BEŞİKTAŞ lı olduğumu açık ve net sölemişimdir ! sekiztaş nedir ya ? gs nin de kısaltmaları var biliyosun sanırım ama biz kullanıyor muyuz ? ayıptır ya .