serdar ali çelikler

Bu da Rıdvan gibi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumundan bahsederken "Telekom stadı" diye bahsediyor.

Hatta ileri gitti, Aykut nasıl gol attı 87-88'de "Telekom'da" dedi. O senedeki stadimizin ismi pure "Ali Sami Yen".

Bayağı içine oturmuş belli. Gözleri yaşlı.

Zzzzzzzuhahhahhahahah

Bu da Rıdvan gibi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumundan bahsederken "Telekom stadı" diye bahsediyor.

Hatta ileri gitti, Aykut nasıl gol attı 87-88'de "Telekom'da" dedi. O senedeki stadimizin ismi pure "Ali Sami Yen".

Bayağı içine oturmuş belli. Gözleri yaşlı.

Zzzzzzzuhahhahhahahah
Çekmiyor demekki
Saç anten takalım bir yerine

Ruh hastası şeytan rıdo..

Son hafta Acuru, Bedri Baykamı ve de Dündar Uğur’u yanına al

Cimbom’un şampiyonluğunu izleyeceksiniz..

herif fb domaldıkça zıvanadan çıktı aercanlar gibi bişey oldu

Liderliği-komutanlığı saha ortasında durup tribünleri harekete geçirmek için ellerini yukarı kaldırmak sayan beceriksiz oyuncular el üstü yapıldı. Volkan Demirel'i - Emre Belözoğlu'nu - Lugano'yu - Alex'i - Oğuz'u - Ümit Özat'ı - Ogün Temizkanoğlu'nu bir kenara bıraktım Rapaiç bile yok şu anda. F.Bahçe hayati G.Saray maçında 2-1 önde. 2. kalecisi kaleye geçmek zorunda kalmış. Son dakikalar ve takım ender bulduğu kontralardan birinde yerde yatan rakibin oyuncusu Okan Buruk için topu taca atmış. Tüm tribünler, numaradan yerde yatan Okan için topu taca atan kendi futbolcusunu ıslıklamaya başlamışken dönüp "Sakin olun ben buradayım" diyen ve anında alkış alan Rapaiç'in karakterinin 10'da 1'i yok takımda.

🦍

Liderliği-komutanlığı saha ortasında durup tribünleri harekete geçirmek için ellerini yukarı kaldırmak sayan beceriksiz oyuncular el üstü yapıldı. Volkan Demirel'i - Emre Belözoğlu'nu - Lugano'yu - Alex'i - Oğuz'u - Ümit Özat'ı - Ogün Temizkanoğlu'nu bir kenara bıraktım Rapaiç bile yok şu anda. F.Bahçe hayati G.Saray maçında 2-1 önde. 2. kalecisi kaleye geçmek zorunda kalmış. Son dakikalar ve takım ender bulduğu kontralardan birinde yerde yatan rakibin oyuncusu Okan Buruk için topu taca atmış. Tüm tribünler, numaradan yerde yatan Okan için topu taca atan kendi futbolcusunu ıslıklamaya başlamışken dönüp "Sakin olun ben buradayım" diyen ve anında alkış alan Rapaiç'in karakterinin 10'da 1'i yok takımda.

🦍
Ruh hastası bu adam yav. :asd:

Pis şişko sinirden kendini becerecekti yayında az daha

Beter olsun.

Saçına kurban olduğu hocası ne güzel de agzina ediyor hepsinin :)

Bu bile futbol yorumluyor Türkiye’de..

Sonra kimse neden bu haldeyiz demesin

Hiçbir özelliği olmayan birisi

Şaka da yaparmış.

Ekli dosyalar

• 89080E67-E761-4D45-90EC-DEDDF025C112.jpeg
    89080E67-E761-4D45-90EC-DEDDF025C112.jpeg
    464,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 7859185E-5D2D-47B7-9516-C5327B843911.jpeg
    7859185E-5D2D-47B7-9516-C5327B843911.jpeg
    453 KB · Görüntüleme: 68
gördüğüm en boş çarlardan biri

Sinsi kopek yine algilara baslamis

ziyech devre arasi gidebilirmis

haha cok beklersin mandafon inegi

Gidebilir elbette 20 milyon bonservise hayır demeyiz

Fenere çakıp öyle gidecekmis Serdarcim haberin olsun

Halen silinmemiş mi bu yeni şeytanın başlığı?

Geri
Üst Alt