serdar ali çelikler

Videolarını izlemiyom da Twitter'da gördüm bu sefer de Yener İnce'ye laf atmış.Oyuncuların sakatlığını bence abartıyo sonradan da kendini kahraman gibi göstermeye çalışıyo demiş.Bence lafını araya sıkıştırınca da davalık olmayacağını biliyo.Futbolda sah aiçi dışında ne varsa gereksiz 1 şekilde konuşmaya devam ediyolar..

Videolarını izlemiyom da Twitter'da gördüm bu sefer de Yener İnce'ye laf atmış.Oyuncuların sakatlığını bence abartıyo sonradan da kendini kahraman gibi göstermeye çalışıyo demiş.Bence lafını araya sıkıştırınca da davalık olmayacağını biliyo.Futbolda sah aiçi dışında ne varsa gereksiz 1 şekilde konuşmaya devam ediyolar..

FB'nin medyadaki en büyük algici kuklalarindan birisi de bu. Kendini cok zeki saniyor.

Bizimle ilgili bir iki övgülü cümle kurup akabinde sacma sapan seyler söylemlerini örtmeye calisip bakin ben objektifim havasi vermeye caba gösterir. Ama bildigin tipik Fenerli iste.

Sözüm sana degil ama bu heriflerin kanalini hala izleyen Galatasaraylilarin olmasi cok üzücü.

Internet erişimi olan herhangi bir fenerlinin şizofreni belirtileri göstermesi insanı üzen durumlar.

FB'nin medyadaki en büyük algici kuklalarindan birisi de bu. Kendini cok zeki saniyor.

Bizimle ilgili bir iki övgülü cümle kurup akabinde sacma sapan seyler söylemlerini örtmeye calisip bakin ben objektifim havasi vermeye caba gösterir. Ama bildigin tipik Fenerli iste.

Sözüm sana degil ama bu heriflerin kanalini hala izleyen Galatasaraylilarin olmasi cok üzücü.
Bazen hataları oluyo ama yayın olarak en iyi kanal Spor Gecesi Digital bence reis.Bu Lale Orta'nın oyunlarını da haber eden duyuran onlardı.Diğer kanallar da daha sonradan cesaretlendi ama bunların faydası çok oldu bize.Kimsenin haberi yoktu herkes bende dahil normal 1 kadın diye düşünüyoduk..

demirkol isimli mandıra filozofundan iyidir gene

Aynı b.kun laciverdi. Biri sözde entellektüel biri kahvehane kırosu

bu sinsi değil en azından direkt dana, özlenen fenerbahçeli. öbürü galatasaray lisesi bitirmiş, fener taraftarı ama beşiktaşlı gibi hem hamına hem mamına yapan değişik bir organizma. içi kötü olup dışardan iyi görünmeye çalışan herif yerine içinin kötülüğü dışına vuran, bunu da gizlemeye gereksinimi duymayan herifi her türlü daha çok severim.

bu sinsi değil en azından direkt dana, özlenen fenerbahçeli. öbürü galatasaray lisesi bitirmiş, fener taraftarı ama beşiktaşlı gibi hem hamına hem mamına yapan değişik bir organizma. içi kötü olup dışardan iyi görünmeye çalışan herif yerine içinin kötülüğü dışına vuran, bunu da gizlemeye gereksinimi duymayan herifi her türlü daha çok severim.
Dediğin doğru bu direk malı belli ediyor. Diğeri ağzını yüzünü büküp kibirli kibirli sinsice holiganlık yapıyor

Haberturk de köse yazisina denk geldim

Yazi da penalti’nin p’si bile gecmiyor

Bu tarz kani bozuk onun bunun cocuklarinin medya dan silindigi gün isler yoluna girer Turk futbolunda

Bu holigan herifin penaltıdan bahsetmesi olasılık dısıdır zaten

2 haftadır alttan alta yaptığı algı şerefsizce

uğurun susmaması lazım

uğurcanın fenere ve bjkye oynaması ile biz eoynaması farklıymış

bir de trabzonlular tribünde 4 yedikleri için göbek atıyorlarmış
Onun gözlüklerine attırayım. Ulan Anadolu takımları fenere karşı komple oynamıyor onu da söyleseymiş.

Geri
Üst Alt