Serdar Aziz Bedava Gidiyor

Yaw gaza gelip hemen saga sola saldiriyorsunuz. Adamlar gule gule yemek yemisler ordan feaih karari cikmaz

Hoca futbol oyniyan kim varsa kafaya takiyor, BIATCILARIDA kafayi takti satin bari diyor.

Dombili Sinan ile Dombili Ahmet oynasin, evet.

biktik artik su cahil taraftarin, cahil hocalarin pesinde kosup herseye evet demelerinden.

Olmayan parayla futbolcu satilmasi gerekirken, hoca herkesi kisisel egosunu tatmin ettirmek icin harciyor.

senede 3milyon avro kazanip kimseyle gecinemiyen bir hoca olabilirmi, ne hucum plani ne taktiksel anlayisi hic bir KATKISI YOK!

once bir onaylansin bakalim... eger haber dogru ise bu yonetimin isi burda biter.

Fatih hoca ya laf atanlarda biraz mantikli dusunmelerini tavsiye ediyorum....

Isim Fatih Terim degil, Okan buruk olsa da murat, zeki, halil her ne olursa olsun... gorevinden dolayi en iyisini istiyeceksin burda asla bir sakinca yok. Burda buna musade edecek veya etmiyecek otoriter bir yonetim olmasi sart.

Yillardir isimler uzerinden konusmaktan baska birsey bilmiyoruz... isimler onemli degil.

Kulüp bul denmiş

Galatasaray'da Serdar Aziz'in menajerine, oyuncuyla yolların ayrılmak istendiği bildirildi. (Futbol Arena)

Bedavaya bırakacak kadar aptal değilizdir zaten.

Nerdesininz Terimciler, pisteye alalim sizi.

Hocanizin egosu ve kibirinden adamlari silip silip atiyor.

Satın demek kolay adam yaz dönemi dışında sakat kim alıp napacak

Rodop'un yazdıkları doğruymuş yani, vay arkadaş... Kulüp değil sirk.

Şimdi rakip takımlara baktım. Hiçbirinde düzgün yerli stoper yok. Hepsi transfer etmek isteyecektir. Hele o şerefsiz kargalara giderse hergün söverim yönetime.

Ulan gondermeyin bari kadro disi birakin. Ne diye bedava elden cikariyorsunuz mal surusu

A Spor'da satış listesine kondu yazıyor.

Herkes kafasına göre bir şey diyor. Bu nedir lan

Geri
Üst Alt