Serdar Aziz Bedava Gidiyor

bonservis istiyormusuz
ya da takas
sozlesme feshi yok

Hastayım deyip tatile çıkma olayı doğru muymuş ?

Maicon yollanmayıp Serdar'ın yollanması demek, siyasetin tehdit ve şantaj ile FT'yi esir aldığının bir işaretidir.

Bu sene şampiyonluk falan beklemesin kimse FT+ yönetim camiayı çok fena sabote ediyorlar.

Bunun hesabı sorulmalıdır.

Son çıkan haberlerin doğru olmasını ümit ediyorum.

Bu adamın iyi kötü bir piyasası vardır. Bedava bırakmak aptallık.

Terim'in böyle bir karar vereceği yada karara uyacak olması aklımı yerinden oynatıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

pusudalar

2017112512223219_dq8l8ladf8b1vgjpa3n1bjli351.jpg

başkanımm beleşşş ve tatlıı

Sonunda müzmin sakat ve hain Serdar'dan kurtulduk.

Böyle bir şeyin olduğuna inanmıyorum
İnanmak istemiyorum.
5+ herhangi bir teklife bol şans dilenebilir, ancak serdar kötü bir oyuncu değil ayrıca Türk statüsünde.
Serdar giderse ilk hamle semih kaya olacaktır...

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamı niye satıyoruz?
Disiplinsiz diye göndermek ne demek başka alternatifin var mı?
Sezon başında gomis'i yolladılar alternatifi erendi yapmayın dedik halledicez dediler.
Böyle is bilmezlik olur mu? Yerine adam almadan en iyi defans oyuncusu elden cıkartılır mı?
Yahu insanı çileden cıkartıyosunuz artık

Böyle galeyana gelmeyin
Vandallara pirim vermeyin
Bedava falan gitmez, takas olur belki de gitmez

Eger bu dogruysa buna sebep olan herkesin Allah belasini versin,Serdar bulunnaz hint kumasi degil ama böyle hirsli kaliteli kaptanligin yakisacagi adamlar hatali olsalar bile bu kadar kolay harcanamaz,takim arkadasini dakikalarca döven meloyu afeden hoca bir hata yapmis futbolculara silip fb veya bjkye gitmesine sebep olursa Allah onunda belasini versin,simdi bu forma büyüktür nasip olmaz herkese Sloganlari atanlar serdari fb formasiyla,stoperdede Ahmet donk ikilisini görünce görecem

Geri
Üst Alt