Ahmet Gökaydın
Tecrübeli Üye
- 26 Aralık 2008
- 5.200
- 0
- 311
Sağ bek Sabri, ortada Semih-Serdar, sol beke de dilenci maymun Dursun'u koy. Dünyanın en beyinsiz defans hattı çıkar ortaya. Gol yeme rekoru kırarız.
Sol bek belli ya; Olcan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ bek Sabri, ortada Semih-Serdar, sol beke de dilenci maymun Dursun'u koy. Dünyanın en beyinsiz defans hattı çıkar ortaya. Gol yeme rekoru kırarız.
Dur olm zaten ortalik karisikSoyadında ''Aziz'' olan birini Galatasaray'da istemiyoruz kampanyası başlatalım mı twitciler.
Beyler ırkçılık yapmayın Serdar Aziz eğer 90lıysa müthiş transfer.
Ben Bursa'da yaşıyorum bu adamı Bursa taraftarı bile beğenmiyor neyin kafası bu kadar para ? 4.5 milyon liralar konuşuluyor dalga mı geçiyolar bizle?
daha serdar azizin yaşını yeni öğreniyorsun birde iyi transfer diye ahkam kesiyorsun adamı tanımadığın o kadar belli ki boş boş konuş
Sabri Serdar Semih Olcan dünyanın en aptalca dörtlüsü olur. 80 gol yeriz bunlarla.Sağ bek Sabri, ortada Semih-Serdar, sol beke de dilenci maymun Dursun'u koy. Dünyanın en beyinsiz defans hattı çıkar ortaya. Gol yeme rekoru kırarız.
Serdar Aziz'i milli takıma çağırmadığına göre Fatih Terim Milli takımda kalıyor arkadaşlar..
Bu transfer doğru ise.
Tanımıyorum mu dedim hepsinin nüfüs kimliklerini mi takip edicem adamı tanıyoruz lala lala konuşma ne bileyim yaşını söyle lan bana Mehdi Taouil kaç yaşında?
Vay be forumda ilk kez 1 transferin bu kadar beğenilmediğini görüyorum demek ki iş yapacak bu adam
Olcan, Umut gibilerini elden çıkarda maaştan tasarruf et en azından. Sercan ile Furkan gitse ne olur gitmese ne olur.