Serdar Aziz Galatasaray'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Milli Takım resmi twitter hesabı Euro 2016 öncesi Serdar Aziz'i Galatasaray'da göstermişti.

ClgeH4wUsAEQXD_.jpg

Semih-Koray satılır Chedjou-Yabancı-Serdar-Hakan stoper hattı olursa makul ücretlere kabul edilebilir bir transfer diyebiliriz ama çer çöpü vermeden öküz alacak kadar bonservis ödedilerse abv.

• Serdar iyi bir stoper değil.4.5'luk hiç değil.
  • Serdar Chedjou'dan iyi bir stoper değil
  • Serdar Semih'ten iyi bir stoper değil.
  • Serdar Bilal'den faydalı bir oyuncu değil.Bilal 750 bin euro civarı alan bir oyuncu maaşı yüksek değil.
  • Serdar Sercan'dan faydalı bir oyuncu değil.Sercan 700 bin euro alan bir oyuncu maaşı yüksek değil.
  • Furkan rahat alıcı bulabileceğimiz bir oyuncu.Bursa'ya vermek zorunda değiliz.Furkan 500 bin euro alan bir oyuncu maaşı yüksek değil.
  • Serdar sürekli sakatlanan bir oyuncu.

Bursa bilezik gibi geçirmiş.Rakamların doğru olduğunu nereden biliyorsun sorusuna ise cevabım Dursun Özbek olur.

Serdar Aziz'i milli takıma çağırmadığına göre Fatih Terim Milli takımda kalıyor arkadaşlar..
Bu transfer doğru ise.

biri fm profilini atsın da seneye kariyer yaparken ne yaparız ne ederiz onun planlamasını yapalım
telleste gitti zaten satacak oyucnu kalmadı
ulan dursun gerçekte verdiğin zararı sanalda da vermeye başladın

yalnız bu serdar aziz transferi fatih terim transferine benziyor.yoksa!!!!!

daha serdar azizin yaşını yeni öğreniyorsun birde iyi transfer diye ahkam kesiyorsun adamı tanımadığın o kadar belli ki boş boş konuş

Tanımıyorum mu dedim hepsinin nüfüs kimliklerini mi takip edicem adamı tanıyoruz lala lala konuşma ne bileyim yaşını söyle lan bana Mehdi Taouil kaç yaşında?

Vay be forumda ilk kez 1 transferin bu kadar beğenilmediğini görüyorum demek ki iş yapacak bu adam

Semihin yerine oynarsa laf etmiyorumda 4.5 milyon euro nedir. Bari Olcan'i Tariği verin. Gidip Bilal'i veriyorlar zanndersem. Bu paralarla ne iyi oyuncular gelir. Sonra ffp var diyorlar.

Ben bu forumda Mario Gomez haberi çıktığında yazılan yorumları gördüm. Bekleyip izleyelim bakalım nasıl bir performans gösterecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt