Serdar Aziz Galatasaray'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar Aziz'in menajeri, oyuncusunun Galatasaray'a transfer olduğunu açıkladı.

ClgY3FUWgAANXNB.jpg:large

kapat konuyu
yalan söylüyor algı operasyonu yapıyorsun reis.
(algı operasyonu lafını hep kullanmak istemiştim vırsat bu fırsat dedim. helal et renkdaş)

Hayırlı olsun. Fazla bonservis bedeli verdiysek yazık olur. Zira o paralara daha iyi ve yabancı bir stoper almamız mümkün. Yok eğer takasta Jem, Sercan + 1 milyon falan verdiysek bence iyi transfer. Serdar hırslı bir oyuncu. Lider karakterli ve yaşı da 25. Bu yaştan sonra daha da tecrübe kazanır. Bu durumda Chedjou'yu da satmamalıyız. Chedjou - Serdar ikilisi fena ikili olmaz. En azından lig için yeterli.

1 milyon euro + Semih Kaya + Umut şeklinde bir anlaşma olabilir mi lütfen?

Birkaç oyuncu daha verseydik 4,5 milyona razıydım. En azından maaş bütçesinden yer açılırdı biraz.

Bu kazmaya verilen 1 euro bile zarardir.

Yazın buraya 2 ay sonra herkes ana avrat küfür edecek.

Semihten bile kötü stoper.

Anadolu kulüplerini zengin etmede bizim malların üstüne yok.

Lanet gelsin Dursuna!

bir tane vasat yerli geldi ama 3 tane vasat yerli gitti. o kadar da üzücü bir transfer değil.

Semihi 5 e katlar.Kesinlikle iyi transfer.Terim aldırmıştır kesin.Buda demek oluyorki 2 haftaya Terimde imzalar.

Ulan Allah belanızı versin gerizekalı herifler. Yabancı sınırı kalkmış, mal yönetim hâlâ leş yerli peşinde. Acaba nerenize sokacaksınız el bombası Serdar Aziz'i? Zaten kadroda bir sürü fazlalık yerli leş var. Tüm dünya liglerinden oyuncu bulma şansınız varken hem de mali durumumuz kötü diye ağlarken parayı gidip böyle leşlere saçın. Allah belanızı versin! Size 1 kuruş kazandırırsam namerdim! Siz defolup gidene kadar bize rahat da futbol da haram şerefsizler.

Cok sakatlik yasiyor.Ayrica fiyati yuksek.Onun disinda abartildigi gibi kotu oyuncu degil.

Hay kafasına tükürdüklerim ya, ulan yabancı sınırı kalktı hala yerli çöplere öküz gbi para veriyorlar. Kendimi kesicem lan.

4,5 milyon çok fazla. Eldeki gereksizler verip ustune cüzi bir ücret mantıklı. Ama su da var bu adam hep sakat değil miydi?

Dursun yine saçmalıyor.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-5 m € paramız var zaten onu da bu herife vermişlerse Allah sizi bildiği gibi yapsın yiyici şerefizler

Serdar Aziz'in menajeri, Bursaspor başkanı ve Dursun Özbek iftar yemeğinde biraraya gelmişlerdi.

ClgaR1AXEAACN7l.jpg

son dakika

serdar aziz için galatasaray bursaspor kulübüne 6 milyon euro+ kaleci eray, jem karacan, emrecan coskunu verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt