Serdar Aziz Galatasaray'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes bizim gibi enayi değil maalesef, Serdar'ı aldık stoper almayalım demezler umarım. Bir tane de lider stoper lazım.

Chedjou gitmeden alamayiz. Satilmasi lazim Çinlilere. Serdar Semih gitse gelsin ama bu paraya uyuz oldum. dİğer bölgelere paramiz yok derlerse söverim neyse. Hayirli olsun.

Serdarın transferini tek şartla kabul ederim. Semihi 4-5 civarı satarsak yerine serdar alınırsa kabul. Serdar vasat olsada semihten iki kademe iyidir. Ama bizimkiler seneye serdar- semih tandemi düşünmüyorsa ne oliyim.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

birisi şemsiye fotoğrafı atsın. Şemsiye girdi arkadaşlar. 4,5 milyon €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

Kimse de para yok demesin bu çöpe, 4.5 milyon euro verdik

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son bilgilere göre teklife 2017 2.tur draft hakkı da eklenmiş

Umarım yanlış haberdir

Chedjou gitmeden alamayiz. Satilmasi lazim Çinlilere. Serdar Semih gitse gelsin ama bu paraya uyuz oldum. dİğer bölgelere paramiz yok derlerse söverim neyse. Hayirli olsun.

Semih'e karşı algı oluştu. Ben kendisinden ümitliyim. Chedjou'yu iyi fiyata okutmak şart.

Eğer Umut+Olcan+Semih gidecekse hiç olmazsa teselli olur.Bilali verdiysek ne desek az.İnşallah Serdar-Semih tandemi düşünmüyorlar veya Serdar-Hakan

Eşide paylaşmış ne diyelim hayırlı olsun.
5e535fc191601e748334aa9b5e29809b.jpg

Serdarın transferini tek şartla kabul ederim. Semihi 4-5 civarı satarsak yerine serdar alınırsa kabul. Serdar vasat olsada semihten iki kademe iyidir. Ama bizimkiler seneye serdar- semih tandemi düşünmüyorsa ne oliyim.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem Serdar ve Hem Semih tip olarak Almanlara benziyor. Hemde bas harfleri SS 卍
Ustelik Serdar "Aziz'in" soyismi Nazi'yi cagristiriyor. Onuda gectim bizim Sigmund Freud kilikli Yalman (ne gariptirki soyismi yALMAN) daha gecen gun "Alman hoca istiyorum" dedi.
Burnuma cok pis irkcilik kokulari geliyor. Kulubumuzu gizli naziler ele gecirmis durumda.

Son düzenleme:
Aysal kulübü batırdığı için fazla bonservis vermemişizdir

Serdar istediğim bir isimdi ama Türkiye'de 4-5 Milyon Euro edecek tek futbolcu yok şu an.

Neyse hayırlı olsun. Umarım sakatlıksız, ve verimli bir dönem geçirir bizde.

Hayvan herifler 5 ay önce şu 4.5 milyonu Emre Mora verseydiniz 15'e satıyorduk şuan allahın belası sünepeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt