Serdar Aziz Galatasaray'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para var huzur var

Aldık mı

Sent from my iPhone using Tapatalk

güzel kazık yedik sağlam geçirdiler. ...maçlar başlasın donk'a yaptıgınız gibi geri dönüşleri yaşayın görürüm sizi.
yok iyi stopermiş yok hava hakimiyeti varmış !!!
bursa değil galatasaray burası ...
hiçbir takım bursa'ya oynadıgı gibi bize oynamaz !!!

Tayfun iyi fenerliydi ama ömrü kisaymiş. Topraği bol olsun

Para var huzur var

tekrarlamakta fayda var

Geldi bile Osmancim totem yapma bize

ihtimali olan turdan bağımsız reis bugünki maçı kazanmasaydı belki gelebilir derdim ama bundan sonra zor. basın toplantısını biraz izledimde eli güçlenmiş gene.gelmez yani
totemi bozmayın bi yav

ihtimali olan turdan bağımsız reis bugünki maçı kazanmasaydı belki gelebilir derdim ama bundan sonra zor. basın toplantısını biraz izledimde eli güçlenmiş gene.gelmez yani
totemi bozmayın bi yav

Bu Serdar'a bu parayi verdilerse Terim gelmiştir. Turu geçse ne olur. Galler bizi eve gönderir. Terimde bize gelir.:(

Bu Serdar'a bu parayi verdilerse Terim gelmiştir. Turu geçse ne olur. Galler bizi eve gönderir. Terimde bize gelir.:(

terim gelse sneijder satılır o parayla serdar alınırdı hacım.
bilemiyorum.kurgu bu şekilde değil henuz.

Serdar Aziz'in gelmesini isteyenlerle Olcan, Tarık, Donk'u isteyenler aynı tornadan çıkmış... Bizim taraftar adam olmaz. Her sezonun neredeyse yarısını sakat geçiren biri olduğundan haberleri bile yok. Önümüzdeki senelerde Hamit'e edilen hakaretleri Aziz içinde edecekler. Aha da bu mesaj burada bulunsun.

Ulan Dursun ben senin ananı avradını...

Transfer butcemizin hemen hemen tamamini sakat bir stopere gommus bulunmaktayiz. Geçmiş olsun. Tek sevindirici yani, Bilal Sercan gibi coplerden kurtulacak olmamiz.

Sizin yapacağınız transfere de , alacağınız oyuncuyada yapacağınız işe de dursun un beynine de s.kayım net!!! BSG artık yaa BSG sömürdünüz lan koca klübü şerefsz haysiyetsizler ne lan bu dünya üzerinde yerli oyuncudan başka oyuncu bilmez misiniz siz evlatçılığınız batsın lan sizi pislik herifler

Hasktr ya. Yemin ediyorum bu adamlar zihinsel engelli. Stoper değil orta saha, forvet, kanat lazım. Yahu orta sahayı rakipler yürüyerek geçiyor sen gidip zaten az olan parayı da stopere gömüyorsun. Bu orta saha ile Ramos'u alsan ne olacak aynı zaten. Serdar'ın yetersizliği ayrı konu da stoperden önce 50 tane mevki var transfer gereken. Bedava falan alsan bi mantığı var. Gerçekten mal bu herifler.

Hasktr ya. Yemin ediyorum bu adamlar zihinsel engelli. Stoper değil orta saha, forvet, kanat lazım. Yahu orta sahayı rakipler yürüyerek geçiyor sen gidip zaten az olan parayı da stopere gömüyorsun. Bu orta saha ile Ramos'u alsan ne olacak aynı zaten. Serdar'ın yetersizliği ayrı konu da stoperden önce 50 tane mevki var transfer gereken. Bedava falan alsan bi mantığı var. Gerçekten mal bu herifler.

Aynen katılıyorum devre arasında da aynı şey oldu. Dongu aldılar para bitti dediler şimdi belki bir forvet alırlar orta saha leş olduğu için her maç 2*3 gol yeriz yine.

Peki sunu sorabilir miyiz takastaki oyunculari serbest birakip. 2 milyon imza parasina bonservissiz bir oyuncu alamaz miydik. Bu riske deger miydi. 4.5a yabanci yildiz adayi alirdik lan dusununce urperiyor insan. İnsallah daha ucuzdur ve olcan falan ne varsa vermisizdir insallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt