Serdar Aziz Galatasaray'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Aziz kadar olamadin dursun, adam gitti bedavaya Wiel gibi kaliteyi transfer etti. Sen Serdar'a dunyalari gom.

Ulan 4.5'a 1. sinif 2 pivot 2 oyun kurucu alinir be.Yapmayin etmeyin.

Sakatlık problemleri can sıkıcı ancak yine de güzel bir transfer olduğunu düşünüyorum. Hava hakimiyeti oldukça iyi, fiziksel açıdan eldeki stoperlerin hepsinden iyi vaziyette ve lider özellikleri var. Son 1-2 sezonda oyununu geliştirdiğini düşünüyorum. Tabi yine de şart mıydı alınması değildi. Ancak yapacak bir şey yok bu saatten sonra. Umarım makul bir ücreti vardır.

abv senin dursun Allah tependen baksın çapsız cahil herif gece gece sinirlerimi zıplattın. bu kadar beyinsiz bi insan ömrü hayatımda görmedim. bu kadar parayı verdiyse eğer bu adam bir haindir.

Son düzenleme:
Serdar kötü oyuncu değil. Yalnız Glik için 6 milyon konuşuluyordu, hal böyleyken pek anlam veremedim.

4 milyonun yaninda 4 tanede cöp verdiysek kabulüm , belki bülent korkmazdan sonra savasci 2. bir stoperimiz olabilir fanatik GALATASARAY li olmasida takimi sahiplenecegi anlamina gelir..ama semih-serdar tandemi berbat bir secim olur Serdari da bitirir...

Malumun ilani zaten milli takim aday kadrosu aciklandiginda Tff sitesinde GALATASARAY in oyuncusu olarak gösteriliyordu..
Zd3mE0.jpg
[/url][/IMG]

İyi futbolcu.
Ama inşallah para doğru değildir..

Twitterciler goreve. Ya serdar+emre paketine 4+bilal,jem,sercan,olcan.furkan paketini yaparlar ya da bu transfer iptal.

Furkan demisken bu cocugu kampa almadan gonderen hamzanin takimina gidiyor hemi enteresan islerin kuyruklusu ya elde bu varken jem diye tutturan bir zat simdi kiralik elindeki jemi geri gonerip furkani istiyor.

Kafayi siyiracam az kaldi.

Stumpf- falco
Pope- filipescu
Pope -bülent
Song- tomas
Ujfa -semih
Semih - serdar

Xd

4 milyonun yaninda 4 tanede cöp verdiysek kabulüm , belki bülent korkmazdan sonra savasci 2. bir stoperimiz olabilir fanatik GALATASARAY li olmasida takimi sahiplenecegi anlamina gelir..ama semih-serdar tandemi berbat bir secim olur Serdari da bitirir...

denayeri aliriz kiralik tam olur.

Twitterciler goreve. Ya serdar+emre paketine 4+bilal,jem,sercan,olcan.furkan paketini yaparlar ya da bu transfer iptal.

Furkan demisken bu cocugu kampa almadan gonderen hamzanin takimina gidiyor hemi enteresan islerin kuyruklusu ya elde bu varken jem diye tutturan bir zat simdi kiralik elindeki jemi geri gonerip furkani istiyor.

Kafayi siyiracam az kaldi.

Umarim bari boyledir. Telles'i satip Emre'yi Carole'un yedegi yapariz

Kafayi siyirmamak elde degil valla :mad:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt