- 9 Ağustos 2011
- 60.443
- 33.790
- 3.408
Ched alkışlanacak iş yapmış helal olsun
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim annem babamda beni zaman zaman aldigim kararlar yuzunden elestiriyor, ama hep destek cikiyorlar. Destek ve elestiri cok farkli bisey, bunu bir kongre üyesi bilmiyorsa vah o zaman.
Sozlesmesi bitecek olan futbolcunun umrunda olmaz mi takim? boyle bir mantik varsa ben hic duymadim. Adam galatasaraydan sonra is yeri arayacak, adamin CV'sinde Galatasarayin son senesinde berbat oynadigini mi yazsin ya da iyi oynadigini mi yazsin.
Simdi siz seciniz
Transfer - Ched
Transfer - Balta
Transfer - Semih
Ben net Chedjou diyorum. Balta hic birseye yaramiyor buna dun yine tanik olduk, dun kac tane atak durdurdu, ya da kac tane adam tuttu, ya da kac tane kafa topuna cikti.
Semih icin aynisi gecerlir.
Ya benim turkcem yetersiz ya da sen kendin ne dedigini anlamiyorsun. Ama dedigin sey : Bugun destek cikan, Fenerbahceye 2 hata yaparsa elestirmesinler dedin.Dikkat edersen destek olunmasin demedim . Bugun destek olmayi savunanlar ihtimalen bahsettigim sekilde bir mac veya kayip sonrasi bugunku yazilarini unutmasinlar diyorum
Farkli seyler .
İkisine de ama bizim kaybımız serdara göre çok daha büyük. Yaz transfer döneminde boşa para harcamışız eren de yedek kalacağına göre kadro eskiye döndü ama sorsan yönetimden kimsenin yüzü kızarmaz. Yazık ya..bize mi yoksa serdara mı?
Ched zaten yumuşak bi stoper skertel gibi tekmeye kafa uzatmazdı kaldı ki son senesi anlaşmasını önceden yapacaktır sakat da gitmek istemez..Bu sebeplerden dolayı balta daha uygundur ha son sezonu olmasaydı afrika kupasına gidip maç kaçıracak olmasaydı da yine balta derdim ta ki iki yeni stoper gelene kadar ched oynadıgında defans kale gibi olmuyodu
bence iki sağlam stoper gelene kadar balta ve başka stoper derim.. 2 milyon euro alan 6 ay sonra boşa çıkan afrika kupasına katılacak olan ched yerine..
Sağlıcakla kalIyi bakalim renkdasim, iyi forumlar.![]()
Osmanlıspor maçının ardından yapılan tetkiklerinde sağ diz arka çapraz bağında kopma, ön çapraz bağında gerilme ve menisküs yırtığı tespit edilen Serdar Aziz'in oluşturulan tedavi protokolü çerçevesinde tedavisine başlanmıştır.
resmen bacagi koptu demisler
tip okudugunu bilmiyordum musapcigim