Serdar Aziz Sezonu Kapattı!

Taraftarin ciddi zihinsel sorunlari var.

Bu transferleri yapan sahislara degil, bu durumu öngörüp kulübüne düsünerek zamaninda transferine karsi cikan kisilere atarlaniyor taraftar.
Evet ben ilk imza attigi gününden sonra Serdar Aziz konusuna 'en az 15 mac kacirir' yazmistim. Iyimser davranmisim acikcasi.

Ama bunu söyleyenler bu sakatligi temenni ettikleri icin mi söylüyor? Biraz kafanizi toparlayin.

Sevdigin bir kisi gözünün önünde tecavüze ugrayacak, sende cikip 'ya bi bakalim belki hosuna gider' diyeceksin. Bu durum asagi yukari böyle. Yillardir kulübün anasini gözlerimizin önünde aglatiyorlar, siz hala daha taraftara suna buna takilin, ya bi bekleyelim belki tutar kafasinda takilin.

Eren Derdiyok nedir arkadas 4 milyon edecek?
Serdar Aziz nedir 4.5+3 oyuncu edecek?
Luis Pedro Cavanda neyin nesidir?
Ryan Donk'u kim almis neden almis?
(Hadi Tolga ve Nigel'e sesimizi cikartmayalim)

Galatasaray medya önünde samar oglanina dönmüs resmen ve taraftar cikip hala onlar bunlar hakli diyor. Adamlar canli yayinda Türkiye'nin en büyük kulübü ile t***** geciyor, taraftar cikip hakli diyor.

Konustuklari sey sunlar:

- Galatasaray sampiyon olursa türk futbol tarihinin en büyük sürprizi olur (bunu türk futbol tarihinin en büyük kulübü icin söylüyorlar)
- Sinan Gümüs disiplinsiz tavirlari nedeniyle kadro disi kaliyor, Sneijder ama kalmiyor (Sneijder ne yapmis ki kalacakmis, algi operasyonu iste)
- Sneijder Ronaldo kadar para alip katki vermiyormus yersen
- Gollerin sorumlusu Hakan, Semih ve Sabri icin medya'da en ufak elestiri yok

Peki medya neden alehimize olan hatalari gündeme getirmiyor?

- Kayseri macinda verilmeyen penalti, Yasin'e son adam foul yapiyor
- Antalya macinda ofsayt golü yiyoruz
- Trabzon macinda ofsayt golü yiyip bariz penaltimiz verilmiyor, daha hafif pozisyonda Mehmet Topal'a penalti caliniyor
- Adanaspor macinda Podolski'ye arkadan basiyorlar, yine penalti yok, 3 puan aldik diye kimse konusmuyor
- Basaksehir macinda Emre tekme tokat giriyor oyunculara, kart yok, Nigel icin kartlar havada ucusuyor, Fenerbahce maci ayni
- Bursaspor maci yine ofsayttan gol yiyoruz ve net penaltimiz verilmiyor Bruma'nin sutunda
- Osmanlispor macinda yine golden önce ofsayt var

Bunlar yasanacak, ve ben cikip teknik taktik elestirecem he? Vasat oynuyor dedigimiz Galatasaray adil yönetim altinda maclara ciksaydi, belki simdi liderdi. Iste ligimizin kalitesi bu.

Serdar'in sakatligina gelince

Elbette bu sakatligin kronik sakat olmasiyla alakasi yok, her oyuncunun basina gelebilecek üzücü bir olay.
Ama sIk sIk sakatlanan bir Serdar Aziz artik sapkasini önüne koyup kendine bir soracak neden hep ben diye.
Ben haftalardir bir olaydan bahsediyorum, dedigim su: Bu adam asiri dengesiz, sacma sapan sekilde toplara giriyor, her an sakatlanabilir veya penalti yaptirabilir. Bunu 4-5 kez yazdim 1 ay icinde.

Sonuc: Fener macinda dengesizce penalti ve simdide sakatlik.

Bunu diyen mi suclu, yoksa buna o kadar para veren mi suclu?

Dedigim gibi, medya önünde resmen tecavüze ugrayan bir Galatasaray var an itibariyle, hocasina bahcivan yardimcisi deniliyor, oyunculari hakkinda algi operasyonu yapilip hakem hatalarindan en ufak sözler edilmiyor. Taraftar ise hala bu konuda sessiz.

Sözde hepsi iyi Galatasaray'li.

Hep savundugum bir olay var; Bu taraftar profili ile bu kulüp daha da dibi görür, bu baslangic. Olan kulübe oluyor, yazik.

Son düzenleme:
Hakanin yazdiklarina buyuk oranda katiliyorum , cunku bu olcude paralar klup adina yatirimlar yapilirken bunun risk degerlendirmesi dogru yapilmak zorunda . En basiti bugun sigorta sirketlerine bu adamlari sigorta ettirmeye kalksaniz herhalde serdar a , eskiden gokhan zan a , aydin yilmaza filan senelik ucretleri kadar prim isterler

Yazdigi hakem kararlarinin da coguna katiliyorum ,bir iki tanesine muhalefetim var ,1-2 tane de lehimize kritik hata yapildi .

Fakat esas ters ciktigim sey su , seyirci neden bahcevan diyene tepki gostermiyormus , ne yapacaklardi ? Tepkinin cinsi ne ? Eskiya miyiz biz ?

Kotu soz sahibine aittir , bu adam bu yorumu yapiyor , hakli haksiz olusu , uslubu ,cirkinligi o kanalin yoneticilerinin dusunecegi bir sey , biz ne yapacagiz , adami siddet ile mi susturacagiz , medeniyet disi yontemlere basvuramayacagimiza gore ancak tepkimizi boyle dile getiririz , veya nedir izlemeyiz ya da telefon acariz kanala .

Yapilacak sey budur

Orda onlarin görevi adil yayin yapmak. Sen Fenerbahce icin sampiyon olur diyip bizim hakkimizda bu derece saygisiz, haddsiz laf ediyorsan tepki vereceksin, hak savunacaksin. Kimse gidip oraya bas demiyor, ben hayatimda siddet fln uygulamam uygulatmam da. Herkes fikrini belirtler, ama saygi cercevesinde. Galatasaray hocasina bahcivan diyemez.

Ek olarak..

Son düzenleme:
geçmiş olsun serdara. bu chedjou zaten afrika kupasına gitmicek mi ? devre arasında stoper transferi her türlü şart

Ya benim turkcem yetersiz ya da sen kendin ne dedigini anlamiyorsun. Ama dedigin sey : Bugun destek cikan, Fenerbahceye 2 hata yaparsa elestirmesinler dedin.

Sunu demek istiyorum . Bugun chedjou ya destek olunsun ,kalsin ,moral verilsin diyorsak , bunu sececeksek , yarin onun kaybettirdigi maclar tekrarlanirsa bunda bizim de payimizin oldugunu kabul edecegiz

O gun gelince "zaten gonderilmeliydi , tutuldugu kabahat ,lanet yonetim vs" denecegini , ve onu diyenlerin icinde bugun kalsin diyenler olacagini soyluyorum

Herkes ruzgara gore anlayacagin

Orda onlarin görevi adil yayin yapmak. Sen Fenerbahce icin sampiyon olur diyip bizim hakkimizda bu derece saygisiz, haddsiz laf ediyorsan tepki vereceksin, hak savunacaksin. Kimse gidip oraya bas demiyor, ben hayatimda siddet fln uygulamam uygulatmam da. Herkes fikrini belirtler, ama saygi cercevesinde. Galatasaray hocasina bahcivan diyemez.

Ek olarak..

Tamam dostum da diyemez diyorsun ama diyor , sadece o da degil , rasim GS li olmasina ragmen neler diyor , adam ismail koybasi fenere koy basi diye tezahurat yapiyor kac programdir

her takima karsi artik zivanadan ciktilar bu dogru , ilkeli yayin vs de yapmiyorum diyorlar , ne yapilacak sen onu soyle , taraftari elestiriyorsun ama onerin ne

O vakit kalmasın gitsin diyelim ve gönderildiğini düşünelim, yarın derbi maçta hakan veya semihten biri 2 kritik hata yapar ve yenilirsek yine bizim payımız olacak ve muhtemelen keşke kalsaydı da deriz ched için

Şurada taraftara laf atan var Allah akıl fikir versin.

Sakatlanmaya meyilli adamları ben doldurdum sanki takıma. Bile bile sorunlu adamları ben aldım takıma sanki.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

O vakit kalmasın gitsin diyelim ve gönderildiğini düşünelim, yarın derbi maçta hakan veya semihten biri 2 kritik hata yapar ve yenilirsek yine bizim payımız olacak ve muhtemelen keşke kalsaydı da deriz ched için

Evet aynen oyle . Demek istedigim buydu , insanlar fikir veriyorsa , zamaninda savundugunu unutmamali . Cunku ornegin yoneticilerden beklentimiz bu , nazifi savunmuyorum ama sakat adami aldirdi diye saldiriyorsak , bizim bugun savundugumuz bir x adam zarar verdiginde de kendimize pay cikarmayi zul gormemeliyiz

Kimse gelecegi goremez

Sakatlanmaya meyilli adamları ben doldurdum sanki takıma. Bile bile sorunlu adamları ben aldım takıma sanki.

Abi dogru diyorsun da , bile bile hatalari yol olmus chedjou ya moral verelim demek de elestirdigimiz hatanin aynen bir benzerini kendimizin yapmasi olmuyor mu

Kimsenin Serdar'a bir şey dediği yok ya tepkinin çoğu yönetime. Serdar transferi üzerinden ben yaptım ben kefilim diye kanal kanal gezersen bir yerde gelip yüzüne vururlar.

Donk geri gelsin bari. En azından kafa vuruyor.

Benim anlamadığım, bir şeyi defalarca söyleyince gerçekleşiyorsa eğer, Selçuk için niye geçerli değil bu. sakatlansın diye 1000 defa söylemişizdir.

Abi dogru diyorsun da , bile bile hatalari yol olmus chedjou ya moral verelim demek de elestirdigimiz hatanin aynen bir benzerini kendimizin yapmasi olmuyor mu
Benim kast ettiğim o laf değil ki.

Serdar zeminden dolayı sakatlandı evet ama Serdar gibi sakatlığa meyilli oyuncuların böyle zeminlerde diğer oyunculara göre sakatlanma ihtimali çok çok daha yüksek çünkü adamın dizleri zaten yalama olmuş artık. Daha hassas bu konuda.

Zaten bu maça yetişmeyecek falan da diyorlardı, bence 100% fit de değildi. Niye oynatıyorsunuz arkadaş.

Bile bile lades dedik bu transferde, böyle olacağı o kadar belliydi ki. Bu maçta sakatlanmasa başka bir maçta sakatlanacaktı ki sakatlandı da geldiğinden beri iki üç defa falan, bu adam bu işte abi her sene onlarca maç kaçırıyordu. Nur topu gibi yeni bir problemimiz doğdu, bize maliyeti 12 Milyon.

Son düzenleme:
Levent Nazifoğlu: "Osmanlı Stadı'nın uygun olmayan zemini için defalarca uyarıda bulunduk. Serdar Aziz'in sakatlığı göz göre göre geldi."
Levent Nazifoğlu: "Maç öncesi kulüp yetkilileri kanalıyla maçın o şartlarda oynatılmamasını istedik."
Levent Nazifoğlu: "Kulüp doktorumuzu dahi dördüncü hakeme göndererek, çekincelerimizi aktardık. Yine ben telefonla müdahil oldum."
Levent Nazifoğlu: "Biz, Osmanlıspor maçı öncesi saha zemininin ciddi bir sakatlığa sebep olabileceği uyarısında bulunduk."
Levent Nazifoğlu: "Hakemlerden ise 'Daha kötü zeminlerde de oynattık.' cevabı geldi."
Levent Nazifoğlu: "Serdar Aziz'in sakatlığı tamamen sert zeminden kaynaklandı."
Levent Nazifoğlu: "Önce stadın değişmesi, ardından da maç saatinin değişmesi taleplerimiz kabul edilmedi."
Levent Nazifoğlu: "Ligin 17. haftasında, 15 Ocak'ta Beşiktaş da o stada gidecek. Bakalım ne yapacaklar?"
Levent Nazifoğlu: "Serdar Aziz'i sezon başında 4.5 milyon Avro bonservis ödeyerek aldık, oyuncuya da yıllık 2 milyon Avro veriyoruz."
Levent Nazifoğlu: "Son derece değerli bir oyuncumuzu kaybettik. Onun için yaptığımız yatırım bir yana, Serdar Aziz'e yazık değil mi?"

Anadolu Ajansı

We Knew It...

1687043cb2e228e77bebf2cff5632ce2.jpg

muhtemelen osmanli bjk maci da gununde ve o stadyumda oynanir , belki gunduz filan oynatma yoluna giderler ama o buz zemin gunduz de olsa aynen sert olur

levent e sormak lazim , yedek agirlikli cikilan erzincan macinda da bu hassasiyeti gostermis mi

Levent Nazifoğlu: "Osmanlı Stadı'nın uygun olmayan zemini için defalarca uyarıda bulunduk. Serdar Aziz'in sakatlığı göz göre göre geldi."
Levent Nazifoğlu: "Maç öncesi kulüp yetkilileri kanalıyla maçın o şartlarda oynatılmamasını istedik."
Levent Nazifoğlu: "Kulüp doktorumuzu dahi dördüncü hakeme göndererek, çekincelerimizi aktardık. Yine ben telefonla müdahil oldum."
Levent Nazifoğlu: "Biz, Osmanlıspor maçı öncesi saha zemininin ciddi bir sakatlığa sebep olabileceği uyarısında bulunduk."
Levent Nazifoğlu: "Hakemlerden ise 'Daha kötü zeminlerde de oynattık.' cevabı geldi."
Levent Nazifoğlu: "Serdar Aziz'in sakatlığı tamamen sert zeminden kaynaklandı."
Levent Nazifoğlu: "Önce stadın değişmesi, ardından da maç saatinin değişmesi taleplerimiz kabul edilmedi."
Levent Nazifoğlu: "Ligin 17. haftasında, 15 Ocak'ta Beşiktaş da o stada gidecek. Bakalım ne yapacaklar?"
Levent Nazifoğlu: "Serdar Aziz'i sezon başında 4.5 milyon Avro bonservis ödeyerek aldık, oyuncuya da yıllık 2 milyon Avro veriyoruz."
Levent Nazifoğlu: "Son derece değerli bir oyuncumuzu kaybettik. Onun için yaptığımız yatırım bir yana, Serdar Aziz'e yazık değil mi?"

Anadolu Ajansı
Biz de sizi sakat oyuncu almamanız konusunda defalarca uyardık Levo.

Benim anlamadığım, bir şeyi defalarca söyleyince gerçekleşiyorsa eğer, Selçuk için niye geçerli değil bu. sakatlansın diye 1000 defa söylemişizdir.
Aynen kanka!

Senelerdir Sabri sakatlansın diye bağırıyoruz birşey olmuyor. Dediğin gibi Selçuk'a da hiç bir halt olmuyor.

Takımın en iyi stoperi sezonu kapattı

Chedjou denen stoper bozuntusu Çin'e yollayıp ondan alacağımız para ile işimize yarayacak stoper alınmalı, veyahut Fosu-Mensah gibi kaliteli yetenek kiralanması lazım.

Stoper alınmazsa çok gol yeriz bu sezon.

Chedin yine mac kurtardigi gunler oldu.

Bu yaklasik 13 milyon euro yani yaklasik 50 milyon TL karsiligi tek mac kurtaramayacak.

Cunku herif son 4 yil boyunca surekli sakat!! Parayi cope attik!!!

Geri
Üst Alt