Serdar Aziz

Ramos 'dan daha Ramos gibi oynuyor bu sezon Serdar maşallah
DViLZq3W4AElO_6.jpg:large
DViHPZRXkAEbcRF.jpg:large

Transfer nobetinde bas bas bagirdik stoper alin diye.
Yav arkadas sahaya 11 cikarmakta zorlaniyoruz ustune transfer yapmadik simdiden de 2 sakat verdik.

Transfer taraftari yavvvv
Ergenler transfer istiyor fln diyenler
Simdi dua ediyor sakatligi ciddi cikmasin diye.

Az tutarli olun.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımdaki en iyi stoper oldugunu her maç gösteren adam gibi adam

Muazzam belki yine yazacaktı ama Gomis engel oldu.

Serdar yine iyi sert sağlam oynuyor

Ama bu maçı sakatlanmadan tamamlarsa bir kurşun filan döktürelim adama

Hep aynı şeyi yapıyor. Sen zaten teknik olarak kısıtlı bir futbolcusun, ne diye kale önünde ayağında top ile ikili mücadeleye girip tehlike yaratıyorsun. Zeka sorunun mu var arkadaş.

Vur gitsin ne eveleyip geveleyip duruyorsun. Hey Allahım.

sent via GSC

Ceza sahasında yada yakınında topu çok gereksiz tutuyor. Fener maçında da yapmıştı ve olmayan faulü hakem vermişti, bu maçta da aynı hareketi yaptı. Böyle basit hatalar yapmasa gayet iyi oyuncu ama bazen ne yaptığını anlamakta güçlük çekiyorum.

Sezonun en iyi oyuncularindan

Kadiköy maçinda 1 kafa golü atarak gönlümüzü fetheder ins

Bir furbolcu neden bu kadar sakar olur.
Kendini sakatlıktan korumayı bir türlü beceremiyor ve beceremeyecek gibi duruyor.

Terim'in taktik bilgisinin YETERSİZLİĞİNİ ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ÜMİT ETMEK olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi.
PİRLO!

La dedik size bu herif belçika çöpünü donunda sallar sağlıklı olduğu müddetçe..Adam bir kere kaya gibi güvenn veriyor geride denayer varken hep diken üstündeyiz hava topunu alcak mı müdahale edebilecek mi ? Bakmayın Maicon gol attığı için çok öne çıktı savunmada Serdar en sağlam oyuncumuz şu an

Dün kaptanlık pazu bandını taktığı zaman bilmiyorum bir mutlu oldum açıkçası

İnşallah uzun yıllar sakatlık kaza bela yaşamadan Galatasaray 'da oynar Serdar Aziz ...

Bıktım senin bu dengesiz hareketlerinden.

Penaltı olmasa bile böyle dalınmaz oraya öküz gibi. Hep aynı gereksiz hareketler.

sent via GSC

Geri
Üst Alt