Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Müzmin sakat maaalesef
abv juve
abv juve
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denayer>>azizşu denayeri övmeyin Allah aşkına pısırık sünepe bir adam.. rakibi rahatsız bile edemiyor kafa topu sıfır.. Serdar sağlıklıysa 5 adım öndedir denayerden sakatlık konusunda eleştirene birşey demem cidden cam adama ama TR için gayet iyi bir stoper
Serdar koltuk degnegiyle oynasin o denayerden iyi oynar.Denayer>>aziz
Ölmus bir van Persieyi dirilten serdar aziz
Penalti yaptirip sakatlanan serdar aziz
Çöp teneke vucutlu serdar aziz
denayerin sol kalça yanagi olamaz
gtfoh
Denayer 22 yasinda - Aziz 27 yasindaDenayer'i Serdar 'dan daha iyi bir stoper yapan şey tam olarak ne reis çok merak ediyorum trollük olsun diye mi yazıyorsun yoksa gerçekten bunu mu düşünüyorusun ?
Hava Toplarında aşırı üstünlüğü mü
İnanılmaz defansif bilgisi mi
Süper tecrübeli soğukkanlılığı mı
Sertliği mi ?
Ayağının düzgün olmasından başka Denayer 'i Serdar 'dan daha iyi stoper yapan husus ne ?
Valla kusura bakma reis sakat tek ayağı kopmuş Serdar bile 3 tane Denayer eder.
Denayer 22 yasinda - Aziz 27 yasinda
Ama fizik olarak karsilastirsan biri ergen genç gibi digeri olimpik sporcu.
Bu yazdiklarinin tam tersinide soylerim Denayer yasina ragmen daha versatil ve daha kontrollu oynuyor. Osmanli maçinda kusursuz oynadi. Aziz'in oyle bir maç çikartigini hatirlamiyorum.
Aziz'in tek artisi Denayer'in zayif yönü. Hava hakimiyeti.
Buz gibi penalti kusura bakmaYanlış anlama burada Serdar 'ın avukatlığını yapacak değilim ama "Denayer 22 yasinda - Aziz 27 yasinda" bu cümleden sonra dediklerinin hiçbirisine katılmıyorum reis
Denayer olimpik sporcu fizik ? bunları neye göre bir araya getirdin STSL'de bile Denayer 'i hemen her maç paspas ediyorlar havadan yerden Denayer 'in hem fiziği iyi değil hem fiziğini kullanmasını bilmiyor, tek +sı hızı Denayer 'in ki Serdar 'da yeterince çevik hız olarak en ufak sıkıntı yaşadığını görmedim bu ligde
Bir önceki mesajında Serdar 'ı penaltı olmayan bir penaltı yaptırdığı için eleştirmişsin reis "Denayer yasina ragmen daha versatil ve daha kontrollu oynuyor" demişsin . Evet çok haklısın Denayer sivas maçında çok versatil ve kontrollü bir penaltı yaptırdı evet o da penaltı değil hamlesi dışarıdaydı ama yaptığı müdahale ?
Sadece hızı ve ayağı düzgün olmasıyla stoper olunsaydı Umtiti-Bailly filan dünyanın en iyi stoperi olurdu
Benim için stoper
1)Defansif bilgisi
2)Fiziği
3)Hava toplarındaki becerisi
4)Sertliği-Agresifliği
İle ölçülür
Kusura bakma ama sakat Serdar bu konularda Denayer 'den en az 5 gömlek daha üstün. Serdar çok sakatlanıyor de baskıyı kaldıramıyor hata yapabilir de ağzımı açmam ...