Serdar Aziz

hqdefault.jpg

mankenlik filan yaptırsak buna, en azından maaşını çıkarır.

Ölmus bir van Persieyi dirilten serdar aziz

Penalti yaptirip sakatlanan serdar aziz

Çöp teneke vucutlu serdar aziz

denayerin sol kalça yanagi olamaz

gtfoh

Serdar ile Denayer'i birleştirsek ancak bir stoper çıkıyor. İkisinin de eksiği çok.

Birde bunun sirin cici dövmeleri yokmu

5 milyon euro bonservis 2 milyon euro maas

uefanin yerinde olsam 5 yil transfer yasagi veririm

Ölmus bir van Persieyi dirilten serdar aziz

Penalti yaptirip sakatlanan serdar aziz

Çöp teneke vucutlu serdar aziz

denayerin sol kalça yanagi olamaz

gtfoh

Denayer'i Serdar 'dan daha iyi bir stoper yapan şey tam olarak ne reis çok merak ediyorum trollük olsun diye mi yazıyorsun yoksa gerçekten bunu mu düşünüyorusun ?

Hava Toplarında aşırı üstünlüğü mü
İnanılmaz defansif bilgisi mi
Süper tecrübeli soğukkanlılığı mı
Sertliği mi ?

Ayağının düzgün olmasından başka Denayer 'i Serdar 'dan daha iyi stoper yapan husus ne ?

Valla kusura bakma reis sakat tek ayağı kopmuş Serdar bile 3 tane Denayer eder.

Denayer'i Serdar 'dan daha iyi bir stoper yapan şey tam olarak ne reis çok merak ediyorum trollük olsun diye mi yazıyorsun yoksa gerçekten bunu mu düşünüyorusun ?

Hava Toplarında aşırı üstünlüğü mü
İnanılmaz defansif bilgisi mi
Süper tecrübeli soğukkanlılığı mı
Sertliği mi ?

Ayağının düzgün olmasından başka Denayer 'i Serdar 'dan daha iyi stoper yapan husus ne ?

Valla kusura bakma reis sakat tek ayağı kopmuş Serdar bile 3 tane Denayer eder.
Denayer 22 yasinda - Aziz 27 yasinda

Ama fizik olarak karsilastirsan biri ergen genç gibi digeri olimpik sporcu.

Bu yazdiklarinin tam tersinide soylerim Denayer yasina ragmen daha versatil ve daha kontrollu oynuyor. Osmanli maçinda kusursuz oynadi. Aziz'in oyle bir maç çikartigini hatirlamiyorum.

Aziz'in tek artisi Denayer'in zayif yönü. Hava hakimiyeti.

Sezon öncesi koskoca sezon buna güvenilip yola cikilmaz diyordum. Ben malimi bilirim arkadas, bu sezon agir sakatlik yasamadi Allahtan simdiye kadar ama her an sakatlanma potansiyeli gercekten insani bayiyor artik.

Her girdigi ikili mücadele de korkuyorum yine birsey olacak diye. Hayatimda böyle dengesiz bir stoper görmedim.

Nerede dengesiz kontrolsüz stoper varsa bizi buluyor vallah. Hatta bizi buluyor degil daha dogrusu biz onlari buluyoruz. Semih, Dany, Chedjou, Serdar, Denayer, Koray, Ahmet. Olmaz böyle birsey gercekten.

Denayer 22 yasinda - Aziz 27 yasinda

Ama fizik olarak karsilastirsan biri ergen genç gibi digeri olimpik sporcu.

Bu yazdiklarinin tam tersinide soylerim Denayer yasina ragmen daha versatil ve daha kontrollu oynuyor. Osmanli maçinda kusursuz oynadi. Aziz'in oyle bir maç çikartigini hatirlamiyorum.

Aziz'in tek artisi Denayer'in zayif yönü. Hava hakimiyeti.

Yanlış anlama burada Serdar 'ın avukatlığını yapacak değilim ama "Denayer 22 yasinda - Aziz 27 yasinda" bu cümleden sonra dediklerinin hiçbirisine katılmıyorum reis

Denayer olimpik sporcu fizik ? bunları neye göre bir araya getirdin STSL'de bile Denayer 'i hemen her maç paspas ediyorlar havadan yerden Denayer 'in hem fiziği iyi değil hem fiziğini kullanmasını bilmiyor, tek +sı hızı Denayer 'in ki Serdar 'da yeterince çevik hız olarak en ufak sıkıntı yaşadığını görmedim bu ligde

Bir önceki mesajında Serdar 'ı penaltı olmayan bir penaltı yaptırdığı için eleştirmişsin reis "Denayer yasina ragmen daha versatil ve daha kontrollu oynuyor" demişsin . Evet çok haklısın Denayer sivas maçında çok versatil ve kontrollü bir penaltı yaptırdı evet o da penaltı değil hamlesi dışarıdaydı ama yaptığı müdahale ?

Sadece hızı ve ayağı düzgün olmasıyla stoper olunsaydı Umtiti-Bailly filan dünyanın en iyi stoperi olurdu

Benim için stoper
1)Defansif bilgisi
2)Fiziği
3)Hava toplarındaki becerisi
4)Sertliği-Agresifliği

İle ölçülür

Kusura bakma ama sakat Serdar bu konularda Denayer 'den en az 5 gömlek daha üstün. Serdar çok sakatlanıyor de baskıyı kaldıramıyor hata yapabilir de ağzımı açmam ...

Serdar iyi bir sezon geçiriyor, ama 1-2 maç iyi oynamadigi için pusuda bekleyen futbol profleri tarafindan gereksiz yere rencide ediliyor. Ayni rezil herifler Serdar iyi oynadigi maçlarda sessiz kaliyorlar, ne zaman kötü oynadigi zaman bu müzmin sakat yaw deyip sanki her maç sakatlaniyormuş gibi davraniyorlar

Denayerden daha iyi oldugunu da bu sezon gösterdi

Ikili mücadele
Sertlik
Hava hakimiyeti
Pozisyon bilgisi
Tackle
vs. vs.

Denayerin daha iyi oldugu tek şey pas özelligi. Yoksa Serdar her türlü daha iyi.

Son düzenleme:
Yanlış anlama burada Serdar 'ın avukatlığını yapacak değilim ama "Denayer 22 yasinda - Aziz 27 yasinda" bu cümleden sonra dediklerinin hiçbirisine katılmıyorum reis

Denayer olimpik sporcu fizik ? bunları neye göre bir araya getirdin STSL'de bile Denayer 'i hemen her maç paspas ediyorlar havadan yerden Denayer 'in hem fiziği iyi değil hem fiziğini kullanmasını bilmiyor, tek +sı hızı Denayer 'in ki Serdar 'da yeterince çevik hız olarak en ufak sıkıntı yaşadığını görmedim bu ligde

Bir önceki mesajında Serdar 'ı penaltı olmayan bir penaltı yaptırdığı için eleştirmişsin reis "Denayer yasina ragmen daha versatil ve daha kontrollu oynuyor" demişsin . Evet çok haklısın Denayer sivas maçında çok versatil ve kontrollü bir penaltı yaptırdı evet o da penaltı değil hamlesi dışarıdaydı ama yaptığı müdahale ?

Sadece hızı ve ayağı düzgün olmasıyla stoper olunsaydı Umtiti-Bailly filan dünyanın en iyi stoperi olurdu

Benim için stoper
1)Defansif bilgisi
2)Fiziği
3)Hava toplarındaki becerisi
4)Sertliği-Agresifliği

İle ölçülür

Kusura bakma ama sakat Serdar bu konularda Denayer 'den en az 5 gömlek daha üstün. Serdar çok sakatlanıyor de baskıyı kaldıramıyor hata yapabilir de ağzımı açmam ...
Buz gibi penalti kusura bakma

ayrica sukru sende nasil bir kuyruk acisi varsa kucagimdan inmiyorsun

hop off mah dick bro

Geri
Üst Alt