Serdar Aziz

Anlamadığınız bir nokta var bir oyuncu önce topa dokundu diye sonrasında rakibin bileğine tabanla girme gibi bir hak verilmiyor. Ceza sahası dışında bu müdahaleye hakem faul verse hameke kimse birşey demeyecek göze batmayacaktı muhtemelen bu pozisyon ama penaltı olunca fazla göze battı. Tarafsız gözle bakarsak o pozisyona dünyanın heryerinde penaltı verilmesi gerekir kural olarak.
Mevzu bir oyuncunun önce topa müdahele ettikten sonra rakibe müdahele etme hakki degil.
Defans oyuncusu, görevi rakibi durdurmak ve bunun icin riskli olsa bile bu müdahele seklini secti.
Topa müdahele etti ve topun kontrolünü rakipten aldi.
Dogal olarak hem defans oyuncusu hem hücüm oyuncusu ortadan yok olamayacagina göre, topa müdaheleden sonra rakibe müdahele gerceklesti.
Benim icin bu pozisyon penalti degil.

Mevzu bir oyuncunun önce topa müdahele ettikten sonra rakibe müdahele etme hakki degil.
Defans oyuncusu, görevi rakibi durdurmak ve bunun icin riskli olsa bile bu müdahele seklini secti.
Topa müdahele etti ve topun kontrolünü rakipten aldi.
Dogal olarak hem defans oyuncusu hem hücüm oyuncusu ortadan yok olamayacagina göre, topa müdaheleden sonra rakibe müdahele gerceklesti.
Benim icin bu pozisyon penalti degil.

almiyo iste alsa sorun yok
top biraz sekip serdarin otesine dogru yol almaga devam ediyor
anca serdar sonrasinda rakibe cakinca herif topun ustune dusuyor top da serdarin onunde kalior

almiyo iste alsa sorun yok
top biraz sekip serdarin otesine dogru yol almaga devam ediyor
anca serdar sonrasinda rakibe cakinca herif topun ustune dusuyor top da serdarin onunde kalior
Yahu Serdar tabani ile topa müdahele ettikten sonra top Serdarin sag baldirindan karin bölgesine dogru yol aliyor.
Bu yüzden topun üstüne düsen, daha dogrusu dogrulmaya calisirken topun üzerinde olan rakip oyuncu degil Serdar.
Buyrun 25. saniyeden sonra izleyin.

Bu sezon beni olumlu yönde Garry ile birlikte en çok şaşırtan oyuncumuz oldu kendisi.

Yahu Serdar tabani ile topa müdahele ettikten sonra top Serdarin sag baldirindan karin bölgesine dogru yol aliyor.
Bu yüzden topun üstüne düsen, daha dogrusu dogrulmaya calisirken topun üzerinde olan rakip oyuncu degil Serdar.
Buyrun 25. saniyeden sonra izleyin.

ewt oyleymis
yine de serdar ilk mudaheleyi yaptiktan sonra top devam ediyorsa ve top rakip oyuncunun oynayabilecegi bir vaziyetteyse o temas penalti olmali benim fikrim uyarinca

ewt oyleymis
yine de serdar ilk mudaheleyi yaptiktan sonra top devam ediyorsa ve top rakip oyuncunun oynayabilecegi bir vaziyetteyse o temas penalti olmali benim fikrim uyarinca
Bakis acini anliyorum.
Benim görüsüme göre rakibin topla oynama ihtimali kalmiyor cünkü top devamli Serdarin kontrol alaninda.
Yapacak bir sey yok, biz hangi acidan bakarsak bakalim hakem bunu caldi sonucta.

Bakis acini anliyorum.
Benim görüsüme göre rakibin topla oynama ihtimali kalmiyor cünkü top devamli Serdarin kontrol alaninda.
Yapacak bir sey yok, biz hangi acidan bakarsak bakalim hakem bunu caldi sonucta.

Top Serdar'ın kontrolünde değilmiş gibi değerlendirmiş olabilir pozisyonu hakem. Top serdar'ın kontrolünde olsa bile zaten serdarın tabanıyla rakibin bileğine yaptığı müdahale bile tek başına penaltı olması için yeterli diye düşünüyorum ben isterse top tamamen Serdar'ın kontrolünde olsun fark etmez.

Serdar Aziz çıktığı 10 kafa topunun 9'unu alarak maçın en sağlamı oldu. (beIN)

KRAL

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar Aziz : Galatasaray’a yakışır şekilde en iyi mücadelemizi veriyoruz. Bundan sonra bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Kenetlendik. Allah’ın izniyle de devam edecek.

Taraftarımız bizi hiçbir yerde yalnız bırakmıyor. İnşallah Kasımpaşa maçı son puan kaybı olur.

Tam istediğimiz gibi rakip vardı bugün topu şişirdiler ileri uç oyuncuları kısa haliyle nefes aldırmadı Maicon ve Serdar ikilisi

Serdar Aziz sakat olmadığı sürece bu takımın ve milli takımın banko stoperi bu şartlarda

Kendisine güveniyoruz inşallah çok daha iyi de olur kendisi

Serdar Aziz adamlık yaparak sevinmedi ama Bursa seyircisi kendisini ıslıklıyordu

Geri
Üst Alt