Halil Tolga KARAAKIN
Tecrübeli Üye
- 6 Aralık 2014
- 6.252
- 335
- 868
Rakip Bayern-Barca-Madrid olunca kabus gibi geçer.Transfer cezası filan gelmezse hoca mutlaka transfer ister.Belki 2 tane ister.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdarın çevik ve atletik aynı zamanda savaşçı olduğu konusunda sonuna kadar haklısın fakat bu seviyedeki bir takımın stoperi gereksiz faul yapmaz çünkü yaptığı faullerin hepsi ceza sahamıza yakın yerlerde oluyor rakibe çok tehlikeli duran top şansı vermiş oluyoruz...Net olarak Maicon'dan iyi bir stoper. Sezon sonu Serdar'in yanina daha net bir adam alinmali oyun kurabilen cinsten. Maicon dün resmen Serveti hatirlatti bana. GS stoperi bukadar kazma olamaz. Baski yedigi anda ne yapacagini sasiriyor adam. Serdar en azindan daha cevik ve atletik bir oyuncu.
Serdarın çevik ve atletik aynı zamanda savaşçı olduğu konusunda sonuna kadar haklısın fakat bu seviyedeki bir takımın stoperi gereksiz faul yapmaz çünkü yaptığı faullerin hepsi ceza sahamıza yakın yerlerde oluyor rakibe çok tehlikeli duran top şansı vermiş oluyoruz...
Tespitlerin kesinlikle doğru şeyler renkdaş ama ben Galatasarayı hep mükemmel arzuladığım için küçük eksiklikler bile gözüme batıyor...Tamamda kardesim sonucta bukadar savasci bir stoperin kontrollü olani zaten direk büyük liglerde oynar. Bana göre Serdar yine minimum düzeyde yapiyor bu hatalari. Hava toplari olsun akan oyuncu olsun kestigi toplarin haddi hesabi yok her mac. Oyu kurma konusunda da kendisini begeniyorum ben. Ayagi gayet düzgün zaman zaman topla gidebiliyor ve takimi öne cikariyor. Bunlar cok degerli seyler.
Net olarak Maicon'dan iyi bir stoper. Sezon sonu Serdar'in yanina daha net bir adam alinmali oyun kurabilen cinsten. Maicon dün resmen Serveti hatirlatti bana. GS stoperi bukadar kazma olamaz. Baski yedigi anda ne yapacagini sasiriyor adam. Serdar en azindan daha cevik ve atletik bir oyuncu.
forumun birçoğunun mağlup olunan maçta kötü , galip gelinen maçta iyi dediği stoper.
Zaten burada ve genel olarak tüm oyuncular maçlarda alınan skorlara göre değerlendiriliyor.
Bu takımın hem takım hem bireysel olarak savunmasının kötü olmasının en başlıca sebepleri serdar ve maicondur.Hiçbir şekilde baskıya dayanamıyorlar, ara sıra topla öne doğru çıkmaları gerekir oda yok, En önde gomis basarken cesaret edip öne çıkamayıp takımın boyunu kısaltamıyorlar.Maicon inanlımaz ağğır ve hiç etliye sütlüye karışmıyor.Serdarın faulleri falan inanılmaz amatörce..
Bence maicon kesinlikle satılmalı.Serdar yerli kontenjanından alternatif olarak kalabilir.
Galatasaray hem ekonomik hem kalite anlamında bu adamlardan daha iyi isimleri alabilecek durumdadır.
Ekonomik derken bu isimlerden daha iyi oyuncuları almak için çok fazla para harcamak gerekmiyor.Bu anlamda ekonomik dedim.Bu kadrodaki çoğu oyuncu için geçerli.
Tamamda kardesim sonucta bukadar savasci bir stoperin kontrollü olani zaten direk büyük liglerde oynar. Bana göre Serdar yine minimum düzeyde yapiyor bu hatalari. Hava toplari olsun akan oyuncu olsun kestigi toplarin haddi hesabi yok her mac. Oyu kurma konusunda da kendisini begeniyorum ben. Ayagi gayet düzgün zaman zaman topla gidebiliyor ve takimi öne cikariyor. Bunlar cok degerli seyler.
Kardeşim teşhis doğru çözüm önerin yanlış. Maicon tolere edilebilecek bir stoper. Hava topları,Müdahaleleri ve pozisyon olması üst düzey. Ancak Maiconun yanına hızlı ve geriden oyun kuracak hatta mümkünse bir solak stoper alırsan Maiconda seviyesini üste taşır. Serdarla birlikte bunun sıkıntısını yaşıyor ve hocada bunun farkında ki oyun kurma becerisi ve hızı daha iyi olan Denayeri oynatıyordu ilk geldiğinde
Maicon'nun yaptiklarini Serdar yapiyor zaten ben anlamadim burdaki arkadaslari pek. Maicon hantal ve kazma bir oyuncu. Kimse bana iyi pas atiyor fln demesin. Teknik oyuncudan anlariz iyi kötü yillarca kendimiz futbol oynadik. Maiconun bilekleri ve kalcasi kivrak degil. Attigi paslar kendine olan güveni, tecrübe ve cok calismasiyla alakali. Azicik baski yedigi zaman ne kadar kazma oldugu ortaya cikiyor zaten. Sampiyonlar liginde olsak Maiconu delik desik ederler kimse hayal görmesin. Serdar'in yanina daha lider capli, yan toplari iyi kesen bir stoper alinmali. Ve bu stoper Maicon gibi kazma olmamali.