Serdar Aziz

Rakip Bayern-Barca-Madrid olunca kabus gibi geçer.Transfer cezası filan gelmezse hoca mutlaka transfer ister.Belki 2 tane ister.

Net olarak Maicon'dan iyi bir stoper. Sezon sonu Serdar'in yanina daha net bir adam alinmali oyun kurabilen cinsten. Maicon dün resmen Serveti hatirlatti bana. GS stoperi bukadar kazma olamaz. Baski yedigi anda ne yapacagini sasiriyor adam. Serdar en azindan daha cevik ve atletik bir oyuncu.

Net olarak Maicon'dan iyi bir stoper. Sezon sonu Serdar'in yanina daha net bir adam alinmali oyun kurabilen cinsten. Maicon dün resmen Serveti hatirlatti bana. GS stoperi bukadar kazma olamaz. Baski yedigi anda ne yapacagini sasiriyor adam. Serdar en azindan daha cevik ve atletik bir oyuncu.
Serdarın çevik ve atletik aynı zamanda savaşçı olduğu konusunda sonuna kadar haklısın fakat bu seviyedeki bir takımın stoperi gereksiz faul yapmaz çünkü yaptığı faullerin hepsi ceza sahamıza yakın yerlerde oluyor rakibe çok tehlikeli duran top şansı vermiş oluyoruz...

Ceza falan alacağını sanmıyorum Caner adamın peşinden giderek 5-6 kere küfür etmişti çok alenen ortadaydı Serdar başka yöne dönük etti küfürü,Emre hakemin yüzüne s.ktir yapıp ceza almamıştı yemez yani kısaca.

Serdarın çevik ve atletik aynı zamanda savaşçı olduğu konusunda sonuna kadar haklısın fakat bu seviyedeki bir takımın stoperi gereksiz faul yapmaz çünkü yaptığı faullerin hepsi ceza sahamıza yakın yerlerde oluyor rakibe çok tehlikeli duran top şansı vermiş oluyoruz...

Tamamda kardesim sonucta bukadar savasci bir stoperin kontrollü olani zaten direk büyük liglerde oynar. Bana göre Serdar yine minimum düzeyde yapiyor bu hatalari. Hava toplari olsun akan oyuncu olsun kestigi toplarin haddi hesabi yok her mac. Oyu kurma konusunda da kendisini begeniyorum ben. Ayagi gayet düzgün zaman zaman topla gidebiliyor ve takimi öne cikariyor. Bunlar cok degerli seyler.

Tamamda kardesim sonucta bukadar savasci bir stoperin kontrollü olani zaten direk büyük liglerde oynar. Bana göre Serdar yine minimum düzeyde yapiyor bu hatalari. Hava toplari olsun akan oyuncu olsun kestigi toplarin haddi hesabi yok her mac. Oyu kurma konusunda da kendisini begeniyorum ben. Ayagi gayet düzgün zaman zaman topla gidebiliyor ve takimi öne cikariyor. Bunlar cok degerli seyler.
Tespitlerin kesinlikle doğru şeyler renkdaş ama ben Galatasarayı hep mükemmel arzuladığım için küçük eksiklikler bile gözüme batıyor...

Serdar kesinlikle kalmalı. Bu yıl sonunda sakatlık sorununu da halletti. İyi de oynuyor. Verdiğimiz paranın hakkını bence verdi bu yıl. Maicon iyi bir fiyata satılıp yerine iyi bir sol stoper alınabilir. Hatta bir sol stoper daha lazım 2 sol 2 sağ stoper. Serdar ve Ahmet Çalık sağ stoper oynar gibi geliyor seneye. Hakan Balta, Koray Günter, Jason Denayer, Maicon ve eğer teklif gelirse Ahmet Çalık gönderilmeli. Stoper mevkisini çok fazla para harcamadan yeniden inşa etmeliyiz. Bu yaz Fatih Terim’in hem savunmada hem hücumda duran top çalıştırması gerek takımı. Mutlaka duran topları geliştirmeliyiz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

forumun birçoğunun mağlup olunan maçta kötü , galip gelinen maçta iyi dediği stoper.
Zaten burada ve genel olarak tüm oyuncular maçlarda alınan skorlara göre değerlendiriliyor.

Bu takımın hem takım hem bireysel olarak savunmasının kötü olmasının en başlıca sebepleri serdar ve maicondur.Hiçbir şekilde baskıya dayanamıyorlar, ara sıra topla öne doğru çıkmaları gerekir oda yok, En önde gomis basarken cesaret edip öne çıkamayıp takımın boyunu kısaltamıyorlar.Maicon inanlımaz ağğır ve hiç etliye sütlüye karışmıyor.Serdarın faulleri falan inanılmaz amatörce..

Bence maicon kesinlikle satılmalı.Serdar yerli kontenjanından alternatif olarak kalabilir.

Galatasaray hem ekonomik hem kalite anlamında bu adamlardan daha iyi isimleri alabilecek durumdadır.
Ekonomik derken bu isimlerden daha iyi oyuncuları almak için çok fazla para harcamak gerekmiyor.Bu anlamda ekonomik dedim.Bu kadrodaki çoğu oyuncu için geçerli.

Son düzenleme:
forumun birçoğunun mağlup olunan maçta kötü , galip gelinen maçta iyi dediği stoper.
Zaten burada ve genel olarak tüm oyuncular maçlarda alınan skorlara göre değerlendiriliyor.

Bu takımın hem takım hem bireysel olarak savunmasının kötü olmasının en başlıca sebepleri serdar ve maicondur.Hiçbir şekilde baskıya dayanamıyorlar, ara sıra topla öne doğru çıkmaları gerekir oda yok, En önde gomis basarken cesaret edip öne çıkamayıp takımın boyunu kısaltamıyorlar.Maicon inanlımaz ağğır ve hiç etliye sütlüye karışmıyor.Serdarın faulleri falan inanılmaz amatörce..

Bence maicon kesinlikle satılmalı.Serdar yerli kontenjanından alternatif olarak kalabilir.

Galatasaray hem ekonomik hem kalite anlamında bu adamlardan daha iyi isimleri alabilecek durumdadır.
Ekonomik derken bu isimlerden daha iyi oyuncuları almak için çok fazla para harcamak gerekmiyor.Bu anlamda ekonomik dedim.Bu kadrodaki çoğu oyuncu için geçerli.

Kardeşim teşhis doğru çözüm önerin yanlış. Maicon tolere edilebilecek bir stoper. Hava topları,Müdahaleleri ve pozisyon olması üst düzey. Ancak Maiconun yanına hızlı ve geriden oyun kuracak hatta mümkünse bir solak stoper alırsan Maiconda seviyesini üste taşır. Serdarla birlikte bunun sıkıntısını yaşıyor ve hocada bunun farkında ki oyun kurma becerisi ve hızı daha iyi olan Denayeri oynatıyordu ilk geldiğinde

Kazansakta kaybetsekte serdar'in bizim stoperimiz olabilecek çapta olmadığı gerçeği değişmez.
Her maçta ya hata yapıyor,ya saçma fauller yapıyor ,ya kendini sakatliyor yada gereksiz kart görüyor.
Oyun içinde Beceriksiz ve ayakları yere sağlam basmıyor.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

ya kardeşim millete anlatamıyoruz şunu adamlar düne kadar denayer bundan iyi stoper diyordu.. Geçiniz eksta işleri yok gol atıyormuş yok ayağı iyiymiş yılllarca chedjou gibi vasat bir stoperi yutturdular bu şekilde.. Bu dediklerim Maiconu kötülemek amacıyla değil onun savunması Chedjoudan bariz iyi ama saf stoper özelliklerine bakarsak Serdar bu takımın en iyisidir üstelik yerli olması yabancı sınır tehdidine karşı ayrı bir avantaj...

Hee bir de Şl için yetersiz olur muhabbeti çıktı bana kalırsa Şl için yeterli olabilecek Gomis-Rodriguez-Fernando-Muslera dışında bir tane bile oyuncumuz yok.. Eliaya Trezegeuteye dayanamayan Maicon mu Şl'de toparlayacak defansı hayal kurmayın

Son düzenleme:
Maicon'nun yaptiklarini Serdar yapiyor zaten ben anlamadim burdaki arkadaslari pek. Maicon hantal ve kazma bir oyuncu. Kimse bana iyi pas atiyor fln demesin. Teknik oyuncudan anlariz iyi kötü yillarca kendimiz futbol oynadik. Maiconun bilekleri ve kalcasi kivrak degil. Attigi paslar kendine olan güveni, tecrübe ve cok calismasiyla alakali. Azicik baski yedigi zaman ne kadar kazma oldugu ortaya cikiyor zaten. Sampiyonlar liginde olsak Maiconu delik desik ederler kimse hayal görmesin. Serdar'in yanina daha lider capli, yan toplari iyi kesen bir stoper alinmali. Ve bu stoper Maicon gibi kazma olmamali.

Kardeşim teşhis doğru çözüm önerin yanlış. Maicon tolere edilebilecek bir stoper. Hava topları,Müdahaleleri ve pozisyon olması üst düzey. Ancak Maiconun yanına hızlı ve geriden oyun kuracak hatta mümkünse bir solak stoper alırsan Maiconda seviyesini üste taşır. Serdarla birlikte bunun sıkıntısını yaşıyor ve hocada bunun farkında ki oyun kurma becerisi ve hızı daha iyi olan Denayeri oynatıyordu ilk geldiğinde

Maicon konusunda yanılıyor olabilirim.Fakat gördüğüm kadarıyla verilen bonservise göre daha iyi beklerdim..

Bence bizim stoperlerin ikiside hızlı olmalı.Hani çok hızlı olmasada maicon kadarda ağır olmamalı..
Biz her zaman baskılı oynayan ofansif bir takımız.

Maicon'nun yaptiklarini Serdar yapiyor zaten ben anlamadim burdaki arkadaslari pek. Maicon hantal ve kazma bir oyuncu. Kimse bana iyi pas atiyor fln demesin. Teknik oyuncudan anlariz iyi kötü yillarca kendimiz futbol oynadik. Maiconun bilekleri ve kalcasi kivrak degil. Attigi paslar kendine olan güveni, tecrübe ve cok calismasiyla alakali. Azicik baski yedigi zaman ne kadar kazma oldugu ortaya cikiyor zaten. Sampiyonlar liginde olsak Maiconu delik desik ederler kimse hayal görmesin. Serdar'in yanina daha lider capli, yan toplari iyi kesen bir stoper alinmali. Ve bu stoper Maicon gibi kazma olmamali.

Maicon konusunda bir nebze katılırım. Fakat Maiconu gömüp Serdar’ı yeterli görmen hiç olmamış..

takimi yakma ihtimali cok yüksek

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Daha önceki fb maçlarındaki çok ağır hataları olmuştu. Şampiyonluk yarışı içerisinde değildik genelde o maçlardaki, bir şekilde unutuldu.

Bu sefer çok dikkatli olması lazım. Maicon ile birlikte güzel bir 90 dakika çıkarmamaları için hiçbir engel yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt