Serdar Aziz

tarık-amrabat-umut-salih-olcan'ı kimin döneminde kitlediler?

Amrabat FT'nin isteği üzerine alındı. Umut ilk yıl kiralık gelip iyi bir performans göstermişlerdi. Ve farkındaysan bunların hepsi çöpte olsa yabancı sınırı varken alınmıştı. Türk oynatmaya mecburdun. Şimdi böyle bi mecburiyetin yok. Aradaki ince çizgiyi iyi görebilmek lazım ;)

Amrabat FT'nin isteği üzerine alındı. Umut ilk yıl kiralık gelip iyi bir performans göstermişlerdi. Ve farkındaysan bunların hepsi çöpte olsa yabancı sınırı varken alınmıştı. Türk oynatmaya mecburdun. Şimdi böyle bi mecburiyetin yok. Aradaki ince çizgiyi iyi görebilmek lazım ;)

dönem aysal'ın dönemi. terim istese ne olur istemese ne olur.

başkan sonucta, hoca bu adam bu kadar etmez deyip kapatır transferi.

dönem aysal'ın dönemi. terim istese ne olur istemese ne olur.

sen simdi fikret'e anadolu'dan 7-8m euro'ya bir topcu aldırabilirmisin? hoca mı dinleyecek fikret?

hocam bu adam bu kadar etmez deyip kapatır transferi. ee bizdeki baskanlar ne diye var?

Arkadaşım YABANCI SINIRI VARDI. Övdüğün fikrette yabancı sınırı varken Gökhan Süzen Ömer Şişmanoğlu gibi çöplere 1 milyondan fazla para vermişti bonservislerine. Tolgayı 2.5'a aldılar

komisyon aktı gitit kulübü düşünen kim bu adamı alırken sakat olduğunu bilmiyormuydu alanlar cepler doldu kimin umrumda GS futbol takımının hali

Ulan Wolsburg Dzeko gibi bir oyuncudan vazgeçti 3 hafta sakat diye
biz bile bile gidip sakat serdar'ı aldık ya
Dünyada sakat toğçu alacak kadar akılsızca yönetilen tek klüp biziz vallaha billaha
Artık yeter Dursun inşşah ne bu dünyada ne diğer dünyada rahat yüzü görürsün eğer benim aldığım ürünler biletler en ufak bir hakkım varsa haram zehir zıkkım olsun

bile bile sakat adamı aldılar. sırf komisyon otlanmak için. ne diyim allah başlarına çevirsin oyunlarını. hayatımda bizim yönetim kadar rezil, iğrenç, camiasını zerre düşünmeyen yönetim görmedim. bu adam başımızdan defolup gitmezse Galatasarayımız batar bu kadar net malesef

Net bir veri var mi. kİm söyledi sakat olduğunu. 3 gün önce herkesle idmana çikmişti. Yine mi sakatlandi bu.

kilitlemis :005:

ama karsidakinin almanci oldugunu unutursan 45 mesajda bile anlatamazsin bu kadar basit seyi

he de gec

kilitlenmis birsey görülmüyor. ben sana zamanında komple kitledigim icin her mesajımdan birseyler cıkarmak icin yırtınıyosun.
la de get

gecen sene fb transferde bizi ezdi uhuhuh diye zirlayip durdugundan beri ve kapagi yediginde beri bisey kilitlenmedi

adam yalin sekilde aciklamis

abuk sabuk lafi carpitiyorsun

la de get

gecen sene fb transferde bizi ezdi uhuhuh diye zirlayip durdugundan beri ve kapagi yediginde beri bisey kilitlenmedi

adam yalin sekilde aciklamis

abuk sabuk lafi carpitiyorsun

neyini acıklamıs. adam diyor ki yabancı sınırı vardı.

yabancı sınırında amrabat neden alındı diyom? ft istedi.

ft kim? hoca. aysal kim? baskan.

Galatasaray'da onay merci hocalar ise diyecek lafım yok, değil ise başkanlar bu kulüpte ne iş yapar?

aklı basında olan ünal aysal'ın ne oldugunuda görüyor. aklı basında olan tabi.

suclu hoca. hoca istedi baska aldı.

baskan ne iş yapar diyorum, cevap yok.

Şuan bile transfer dönemi konusunda kadro yaparken şu mevkilerimiz sağlam sadece yanlarına adam alalım dediğiniz çoğu adamı o başkan getirdi. Marka değeri,sportif başarılar,satışa çıktığı gün biten kombineler,rekor satışlara ulaşan forma satışları her sene katıldığımız CL,şunlar bunlar. Şimdi formana sponsor bile bulamıyorsun. O yüzden fazla yorma sen kendini

tel.deyim biri acil doner fotosu atsin
481kardelen-doner-2.jpg

Geri
Üst Alt