Serdar Aziz

Şuan bile transfer dönemi konusunda kadro yaparken şu mevkilerimiz sağlam sadece yanlarına adam alalım dediğiniz çoğu adamı o başkan getirdi. Marka değeri,sportif başarılar,satışa çıktığı gün biten kombineler,rekor satışlara ulaşan forma satışları her sene katıldığımız CL,şunlar bunlar. Şimdi formana sponsor bile bulamıyorsun. O yüzden fazla yorma sen kendini

ilk 11'in aysal'dan kalma en sağlam adamları;

-muslera
-sneijder
-carole

ben aysal döneminden kalma baska sağlam adam göremiyorum. sneijder-muslera'nında aldıgı ücretler ortada.

aysal döneminden kalan kazıklar;

-olcan
-hamit
-umut
-dzemali
-tarık
-selcuk'un sözlesme

gelelim rekorlara;

-4 sene üst üste cl'ye kalıyorsun
-rekor seyirciye oynuyorsun
-rekor ücretli sponsor ve reklamlar.

sonuç? neden kulüp uefa'dan men yedi? terim veya diğer hocalar yüzünden mi?

-muslera
-sneijder
-carole

ben aysal döneminden kalma baska sağlam adam göremiyorum. sneijder-muslera'nında aldıgı ücretler ortada.

-olcan
-hamit
-umut
-dzemali
-tarık
-selcuk'un sözlesme

gelelim rekorlara;

Carole mi Aysaldan kalma ? Hadi git işine ya :asd22:

-muslera
-sneijder
-carole

-olcan
-hamit
-umut
-dzemali
-tarık
-selcuk'un sözlesme

gelelim rekorlara;

mağara soğuk muydu

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

-muslera
-sneijder
-carole

-olcan
-hamit
-umut
-dzemali
-tarık
-selcuk'un sözlesme

gelelim rekorlara;

Ünal Aysal ilk geldiği gün ben futboldan anlamam dedi.70 yaşında gidip topçuyu izleyip topçu mu alacak bu adam.Hoca istedi aldı işte neyi uzatıyorsun anlamış değilim.Arada karıştığı transferler oluyor marka değeriyle alakalı.Taffarele kalsa brezilyadan boktan bi kaleci geliyodu mesela.4.tercih sneijder tamamen marka değeri amaçlı.Hamzanın ısrarla umutu oynattığı dönemide unutmuş değilim milli takıma hazırlamak için.Kusura bakma onlar kazıksa hoca kazığı(Burda demek istediğim fatih terim tutuyordu umutu )

Herif Aysal döneminden kalma sağlam adam Sneijder-Muslera-Carole dedi ya :asd22:

Hadi Carole gafını geç Brumayla-Sinan Gümüşü Özhan Canaydın aldı sanki :asd22:

araya kaynamıs pardon. muslera-sneijder kalmıs.

iyide gene kacamak cevap ile kacmıssın. cevap verebiliyorsan ver.

aysal bu kulübe ne kazandırdı? rekor gelirler nerde? aysal döneminden kalan sağlam topcular nerde?

He evet eminim arada kaynamıştır yoksa en iyi sen biliyosun :asd22: Kaçamak cevap verdiğim yok benim,o sağlam topçulardan mesela orta sahanın bel kemiğini Dursun İntere göndermiş olabilir mi ? Aa bide Grosskreutz rezilliği vardı dimi.

Talihsizlik olmuş Galatasaraylı olman.

Son düzenleme:
He evet eminim arada kaynamıştır yoksa en iyi sen biliyosun :asd22: Kaçamak cevap verdiğim yok benim,o sağlam topçulardan mesela orta sahanın bel kemiğini Dursun İntere göndermiş olabilir mi ?

Talihsizlik olmuş Galatasaraylı olman.

rekor gelirler diyorsun. vizyon diyorsun. 3 yıl bu kulübe baskanlık yaptı. ilk 18'de iki tane sağlam topcu kalmıs.

kazıklarını hala daha elden cıkartamıyoruz.

bu mu vizyon?

kulübü borc batagına atıp isin icinden cıkamayınca kacmıs. vizyona bak hele.

senin gibi ünal aysal'a kayıtsız şartsız baglı degilim. sorgulayabiliyorum. sorgulama yeteneginiz yok. ot gibi yasıyorsunuz.

Son düzenleme:
rekor gelirler diyorsun. vizyon diyorsun. 3 yıl bu kulübe baskanlık yaptı. ilk 18'de iki tane sağlam topcu kalmıs.

bu mu vizyon?

kulübü borc batagına atıp isin icinden cıkamayınca kacmıs. vizyona bak hele.

senin gibi ünal aysal'a kayıtsız şartsız baglı degilim. sorgulayabiliyorum. sorgulama yeteneginiz yok. ot gibi yasıyorsunuz.

Kayıtsız şartsız bağlıyım diye bi açıklamam oldu mu ? Farkındaysan o türk transferlere çöp diyebiliyorum ama zorunluyduk diyorum bak sen hala burayı anlamamışın çok geriden geliyosun.

Bruma ve Sinan Gümüşü Faruk Süren almıştı dimi ? Şuan satıpta klübe kaynak sağladığın Telles ve daha 6 ay önce satılan Burakda Ali Sami Yen döneminde gelmişti sanırım.

Boşver sen futbolu tepeden sağlığını bozmaya başlamış erken kaybetmişin ;)

Buna 4.5, 6 aylik kontrati kalmis donk copune 2.5 milyon verdik

Moderatör tarafında düzenlendi:
fikret orman gibi ölücü bir baskan lazım. kurusun hesabını yapacak ve herkesten hesap soracak.

su andan itibaren kulübe kurus yardımda bulunmayacagım. bitti. aklı basında ve kulübün menfaatlerini düsünecek bir baskan gelene kadar kimsede ne forma alsın ne maça gelsin.

anlasınlar taraftarın gücünü..

Sen de mi Fiko övücülerdensin? Inan bana o da hiyarin teki, ama bizim hainin yaninda adam oluyor iste.

Fiko: iktidar yalayıcı ve bu tek başarısı gerisi altın tepside geliyo zaten

Almadan once sakatligi varmis herhalde bu oyuncu parcasinin.

sakat haline 4,5 + 3 oyuncu verdik.

Sağlam olsa ne kdr verirdik acaba.

..almayın kronik sakattır dediğimizde bazı embesiller karşı çıkıyordu .hadi bakalım takımın hamit'ten sonra bir hemoroidi daha oluştu

Geri
Üst Alt