Serdar Aziz

Maldivler denilen şey önceden planlanır. Uçağı, oteli, gezeceği yerleri falan en az 1 hafta önceden ayarlanmıştır. Karın ağrısı denilen şey de anlık bi durumdur sonuçta 2-3 saat ağrır geçer. Adamın maç saatinde gerçekten karnı ağrıyamaz mı. Karnı ağrıyan adam ertesi gün önceden planladığı tatile gidemez mi. Karın ağrısı ertesi günde de devam etmek zorunda mıdır. Eğer ki izin isterkenki hal ve davranışlarında bir çakallık söz konusu değilse kabul edilebilir bir olaydır. Ayrıca böyle bir çakallık olsa bile cezası satmak değil de para cezası olmalı sanki.

Maldivler denilen şey önceden planlanır. Uçağı, oteli, gezeceği yerleri falan en az 1 hafta önceden ayarlanmıştır. Karın ağrısı denilen şey de anlık bi durumdur sonuçta 2-3 saat ağrır geçer. Adamın maç saatinde gerçekten karnı ağrıyamaz mı. Karnı ağrıyan adam ertesi gün önceden planladığı tatile gidemez mi. Karın ağrısı ertesi günde de devam etmek zorunda mıdır. Eğer ki izin isterkenki hal ve davranışlarında bir çakallık söz konusu değilse kabul edilebilir bir olaydır. Ayrıca böyle bir çakallık olsa bile cezası satmak değil de para cezası olmalı sanki.
sorun bu değil bence

istikrarı yok serdarın ve fatih terim bu durumdan sıkılmış olmalı. 11e koyacak adamı ve son anda 11den çıkartılıyor. bu sezon başlarında da böyle bişey olmuştu.

onun için terimde satılığa çıkartmıştır ama teklif geleceğini sanmıyorum. muhtemelen yedek kalacak bizde

öyle ve ya böyle. Sözlesme fesihi akil kari bir is degildir. Elde stoper yok. Maicon da gidecek deniyor. Konusup cözsünler sorunu. Yöneticilik bunu gerektirir.

10 milyona yapistirirlarsa arkalarinda olurum baska turlu gonderen kim varsa pesine kendileride giderse sevinirim

Eren Porto ve Fener macinda son dkda kadrodan cikmisti, Sivas macinda da Serdar, hoca bu ikiliyi antalya kampina goturmek istemedigine gore yola guvenebilecegi adamlar ile cikmak istiyor.

Eren'in nasil olsa sezon sonu sozlesmesi bitiyor, 2 forvet alinacaksa 3cu forvet olarak Ali Yavuz kadroya dahil edilebilir.

Serdar konusuna gelince, bu adam kirik burun ile sezonu tamamadi, ameliyat olmayi reddetti, sahaya ciktiginda her seyini veren bir oyuncu, bu kadar kolay kendisinden vazgecilmemeli.

Menajerinin ifadelerine göre konu ciddi. Ancak burada anlaşıldığı kadar basit bir olay değildir diye tahmin ediyorum. Evveliyatında hoca veya yardımcılarından biriyle tartışma türünden bir durum üzerine maça çıkmak istememe yahut kadro dışı bırakılma gibi...

Yoksa bulantı ve kendini iyi hissetmeme halini bildiren oyuncu için ''Ateşi yükselmemiş, oynayabilirdi'' demek saçmalıktır. Mesela basit bir besin zehirlenmesidir; bulantı olur ve kusmalarla toksinler atılırsa olay biter (Kusma ile toksinler atılamazsa ishal de olaya katılır, tablo daha da ağırlaşır) ama o sırada da kendisini gerçekten çok kötü hisseder insan. Besin zehirlenmesinde ateş olmaz zaten!...

Yani Serdar dese ki ''Maçı oynayıp sonrasında tatile gitmeyi planlamıştım, kötü hissedince oynayamadım; sonra da tatil planımı gerçekleştirdim''. Buna peşinen itirazım olmaz, mümkündür. Ertesi günü havuza da girebilir pekala. Adı ''Zehirlenme'' olsa da, besin zehirlenmesi günlerce sürecek bir olay değildir; bazen kusma ve ishalle çok miktarda sıvı ve elektrolit kaybı olur da halsiz düşer en fazla, o da serum takviyesiyle düzelir; o durumda bile çoğu kez ertesi güne sarkmaz olay...

Hiç bir futbolcu için ne yönetimi nede teknik ekibini asarım satılır ise.

Yeri dolmadığı vakit ama tekrar oturup konuşuruz. Bazı özel futbolcular hariç tepki gösterecek değilim bir iki pro futbolcu satıldı veyahut kadro dışı kaldı diye.

Muslera hariçte öyle özel bir futbolcumuz yok bu kadroda. Oda kulübün efsane profiline girdiği için.

Bu mevzunun biraz arastirmasi yapilinca malesef (eger bilgi dogru ise) altindan ismini ogrenemedim ama terim in bir yardimcisinin cikacagini zannediyorum

Yani bir kac oyuncunun terim in yardimcilarindan biriyle kronik sorunu oldugu , serdar in da durumunun bununla alakali oldugu , tartistigi ve terim in "kendi adamina sahip cikma" tavri ile serdar a yol verdigi gibi bir tablo gorunuyor

Ama o kisi hasan midir umit midir , baska biri midir bilemiyorum

Olayların tam olarak ne olduğunu hiçbirimiz bilemeyiz kadro dışı bırakıldıysa da hafife alınacak bir durum yoktur her futbolcu satılabilir istikrarlı oynamadığı için satılamaz oyuncuların başında gelmiyor çünkü ne zaman ihtiyacımız olsa geçen sezon da bu sezon da düzgün 2 tane stoper bulamadık

Serdar in hatasi da neustadter ve babel inkine benziyor biraz .. sebepleri ve icerikleri farkli olsa da esasen asil goze batan sey bu sosyal medya paylasimlari ... iceride halledilir diyorsunuz , ben de onu savunuyorum ama oyuncular da birader , biri taraftara ananla goruseyim mi der , oteki 17 inci tamamlayip christmas a ucuyoruz diye siritir kirmizi kart gorup , digeri kader macina son dk da cikmaz ama 1 gun sonra nazire yaparcasina fotografi cikar

Kulupler oyuncularina sahip ciksin tamam ama bunlarin da yaptigi milletle alay etmeye giriyor biraz

Ne vardi o ucak biletini, daha planlama yaparken, mac gecesine degilde bir gun sonraya alsalardi. Yok arkadas, kadin milleti degilmi, hepsi ayni :D

Daha önce burnu kirik bir sekilde oynamisligi var yani mactan kacacak bir oyuncu degil ama yazilanlar dogruysa Bana göre yollanmasi gerekir

Elde stoper yok, satmadan alamıyosun para yok, ama en iyi stoperini itibarsızlaştırıp gözden çıkarıyosun. Ya adamın talibi çıkmazsa nolcak oynamadan para alcak. Talibi çıksa da bu durumda sana minimum teklifini yapar. Neresinden baksan saçmalık iş bilmezlik.

ygfPZ_1545993185_2806.jpg

Bence Serdar Aziz ile olan problem tatlıya bağlanmış gibi görünüyor. Tatil dönüşü Serdar çıkar Fatih Terim 'le konuşur özür diler olay kapanır ki öyle de olması gerekiyor, pire için yorgan yakmaya hiç gerek yok ...

Ama maalesef Ozan Kabak 'ı kaybedeceğiz gibi. Hani imkansız gibi bir şey, elbet Ozan 'ı takip eden onca kulüpten birisi Ozan için 7.5 mil.€ ödemeyi göze alır. Olay aslında Ozan 'da bitiyor kendisini Ozan yapan Galatasaray ve Fatih Terim 'in şu anda Ozan 'a ihtiyacı var, kalmak ister sözleşme imzalarsa bence ikimizde kazanırız hem Ozan gelişimini devam ettirir hem biz 3 kuruşa kaybetmemiş oluruz Ozan Kabak 'ı

Bu mevzunun biraz arastirmasi yapilinca malesef (eger bilgi dogru ise) altindan ismini ogrenemedim ama terim in bir yardimcisinin cikacagini zannediyorum

Yani bir kac oyuncunun terim in yardimcilarindan biriyle kronik sorunu oldugu , serdar in da durumunun bununla alakali oldugu , tartistigi ve terim in "kendi adamina sahip cikma" tavri ile serdar a yol verdigi gibi bir tablo gorunuyor

Ama o kisi hasan midir umit midir , baska biri midir bilemiyorum

Çıkar ağzındaki baklayı Sinan’ım

Serdar özür diler olay kapanır bence
Lakin teknik sbeblerden gönderiliyorsa doğru karar

Galatasaray Düşmanlarının .........

Ulan serdar, klasik türk futbolcusu çizgini çizdin yani..

maç günü maldivlere gitmek nedir lan ?

maddi durumumuz kötü olmasa hakikaten serbest bırakılmayı hak ediyorsun yada atardık pafa sürünürdün..

Resmen mallik ya.

Begenmem bunu ama illa göndereceksen kakala bir yerlere de cebine para girsin. Fesh etmenin hic bir mantikli aciklamasi yok.

Geri
Üst Alt