Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.375
- 18.963
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar kazandigi her kurusun hakkini veren bir topcudur. Selcuk gibiler sahada 90 dakika ruhsuz gibi dolasirken Serdar takimi basarili yapmak icin elinden geleni yapti ve yapiyor
Muslera Gomis ve Garry ile beraber sampiyonlugun kilit isimlerindendi
Son 1.5 sezon ufak tefek sakatliklar disinds oyle hamitaltintopvari sakatliklar da yasamadi. Osmanli macindaki oynanan zeminde herkes kotu sakatlik yasayabilirdi.
Umarim kalir ki kalmali
Ilk geldigi sezon hic oynamadi sanirim sakatliktan dolayi.
Tutup Fatih Terim veya Serdar Aziz çıkıp açıklama yapması çok doğru olmaz ortada Serdar 'ın yapmış olduğu bir hata var Serdar çıkıp açıklama yaparsa yanlış anlaşılır kendini haklı çıkarmaya çalışıyor derler Fatih Terim açıklama yaparsa baksana Serdar 'a söz geçiremiyor bir de üzerine olayı sakinleştirmeye çalışıyor derlerzamanında bir açıklama.
yav adam belkı ishal oldu maca cıkamadı ertesi gun gececek bişey bu sonucta ilaclaMactan sonra ucagi binmeyen oyuncu mi var, bu ne yaygara birden bire
Macgunu kendini iyi hissetmeyip, oynamadigi icin planladigi, ailesine soz verdigi, parasini odedigi tatili mi iptal edecekti, anlamadim yani.
bekleyip görelim galeyana gelmeyelim.Tutup Fatih Terim veya Serdar Aziz çıkıp açıklama yapması çok doğru olmaz ortada Serdar 'ın yapmış olduğu bir hata var Serdar çıkıp açıklama yaparsa yanlış anlaşılır kendini haklı çıkarmaya çalışıyor derler Fatih Terim açıklama yaparsa baksana Serdar 'a söz geçiremiyor bir de üzerine olayı sakinleştirmeye çalışıyor derler
Ama yönetim neden çıkıp açıklama yapmıyor ? hani ultra aslan çıkıp açıklama yapmasa ortada bir kaos hakim resmen kendi taraftarımız bile Serdar Aziz 'e cephe almış durumda
Yönetim yine her zaman olduğu gibi çok ağırdan alıyor her şeyi yine olayları idare edemiyor. Hani Mustafa Cengiz ağırlığını o kadar kaybetmiş durumdaki dün programda çıkıp "saçmalık" dedi Serdar 'ın satışı kesinlikle gündemde değil dedi millet ona inanmıyor Ali Naci 'nin Milliyet 'in yaptığı habere inanıyor bunda taraftar olaya çanak tutuyor diyorum ama yönetim de en az bu kadar suçlu. Galatasaray 'ın bir futbolcusunu itibarsızlaştırmak bu kadar kolay olmamalı sanki dünya üzerinde tatile giden ilk futbolcu Serdar Aziz gibi davranıyorlar. Bu ülke senelerce Noel zamanına denk geldiği için cezalı/sakat olarak ülkesine giden yabancı futbolcular gördü, canı istediği zaman kalkıp ülkesine giden Lincoln 'ü gördü, tatilden istediği zaman dönen Sneijder 'i gördü bu olaylarda bile futbolcusuna sonuna kadar sahip çıkan Galatasaray taraftarı zaten devre arasında hemen her futbolcunun gittiği gibi Serdar tatile gitti diye isyan bayrağı çekiyor
Serdar 'ın yaptığı kesinlikle doğru bir şey demiyorum. Ama pire için yorgan yakmaya değecek kadar önemli bir olay da değil. Gerçekten bu yaptığı Fatih Terim 'i kızdırmış olabilir haklı da Fatih Terim ama Serdar Aziz gelir Fatih Terim 'le konuşur özür diler olay kapanır gider bu kadar basit
Eren 'de aynısını kaç defa yaptı bu sene vay oram ağrıyor vay buram ağrıyor diye nice önemli maçta takımı yalnız bıraktı ona rağmen futbolcusunu silmeyen Fatih Terim şimdi de Serdar Aziz 'i silmeyecektir ...
Yalnız şu başına gelen bütün sakatlıklar tamamen kendi dengesizliği ve kontrolsüzlüğü yüzünden.
Ben böyle dengesiz bir sporcu görmedim, adam her havaya sıçradığında korkuyorsun acaba düşerken birşey olacak mı diye.
sent via GSC