- 12 Aralık 2018
- 1.377
- 934
- 263
Bazı arkadaşlar kronik sakat sürekli kademe hatası yapıp gol yedirten serdarı rivaldo yapmış farkında değil.Satılsın satılırsa yerine başkası alınır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Ali Naci Nevzat kadar sinsi ve satılık değil bu doğru. Ama o da çok kasıyordu bir aralar yalan haberlerle, şu an nasıl bilmiyorum takip etmediğim için.
sent via GSC
Ben fesih edilsin mi dedim.Burada Serdar'ı değil Galatasarayımızın yararını düşünmeliyiz nedemek sözleşme fesih etme adam bağıra cağıra bedavaya Febeş e gidecek ki.
böyle bişey olursada M.Cengiz yönetimi tamamen kendi kendini bitirmiş olacak
verirsin ceza olur biter
"Topu ayağına aldığında bile anlıyorsun büyük takımın oyuncusu olmadığını..Korkudan iki adım ileriye gidemez,bir panik havası..."
Bu söylediğine deKesinlikle katılmıyorum reis. Bir stoper topu ayağına alıp müsait durumdaki arkadaşına topu ulaştırmaktır asli görevi defanstan oyun kurabilmesi topla çıkabilmesi çok ekstra özelliktir. Serdar Aziz kendisini biliyor teknik kapasitesinin farkında ve buna göre oynuyor bence en doğrusunu da yapıyor defansta sağlam oynasın sahaya böyle ruhunu koymaya devam etsin de kimse ondan topu alıp adam çalımlasın & 70 metreye diagonel pas atsın gibi bir beklentisi yok
Bence Serdar Aziz 'in çok fazla hakkını yiyorsunuz reis. Sene boyunca en iyi oynayan futbolcularımızı saysam Ozan derim son dönemlerdeki Feghouli derim sakatlanmadan önceki Belhanda derim ve Serdar Aziz derim. Hiç bok atmaya gerek yok adam düzenli olarak sapasağlam performans veriyor.
Ne yani Puyol 'da teknik kapasitesi sınırlı bir adamdı Barça 'da oynamasına rağmen o dediğin gibi topla çıkmazdı muazzam bir oyun kurma becerisi yoktu topu ayağına aldığı anda en kısa sürede müsait olan arkadaşına ulaştırmaktı görevi ne şimdi Puyol 'da mı büyük takım oyuncusu değil diyeceksin ?
Veya bu işi en muazzam yapan Chedjou vardı elimizde ? defanstan tek başına top çıkarırdı çalım atardı pas verirdi ileri çıkardı o zaman Chedju en iyi büyük takım oyuncusu değil mi ? Galatasaray 'da tutunamadı Başak 'da tutunamadı Bursa 'ya düştü neden ?
Bir stoperin asli görevi defans yapmaktır Serdar 'da bu ligin sayılı defans oyuncularından
bizim yonetim cok donanimli oldugu icin hemen bulur yerine birini. gondereceksende sezon sonu gonderirsin devre arasi degil sezon sonuda sadik bosa cikiyor onu yedekte tutabiliriz maasi daha az olur diyecem diyecem onuda alacaklari mechul.Bazı arkadaşlar kronik sakat sürekli kademe hatası yapıp gol yedirten serdarı rivaldo yapmış farkında değil.Satılsın satılırsa yerine başkası alınır.
birde haddini bilseTerim biletini kestiyse vardır bir bildiği.
ahmet dombilsi koca g.tuyle 2 kisilik oynar maicona gerek yokOzani da yollariz. Maicon - Ahmet tandemiyle sampiyonluga oynariz artik![]()