Serdar Aziz

Bazı arkadaşlar kronik sakat sürekli kademe hatası yapıp gol yedirten serdarı rivaldo yapmış farkında değil.Satılsın satılırsa yerine başkası alınır.

Evet Ali Naci Nevzat kadar sinsi ve satılık değil bu doğru. Ama o da çok kasıyordu bir aralar yalan haberlerle, şu an nasıl bilmiyorum takip etmediğim için.

sent via GSC

Dursun şakşakçısı idi. Yalan haberden ziyade transfer haberlerini yaldızlama, övünç gibi gösterme tarzı işleri vardı.

Ya adam anladima göre takim otobüsün icinde rahatsizligni söylemis ve mac kadrosundan cikmis, gida zehirlenmesimi gibi birseyden. Buraya kadar hersey normal. Bir bakiyorsun ertesi gün serdarin esi maldivlerde havuzda olan serdarin resmini yayinliyor. Dandik bir mac olsa neyse ama sivas maci bildin ya sampiyonluk yarisindan kopacaksin yada devam edeceksin maci.

bu adamin durumu maca cikamiyacak sekilde vahimse inanin gida zehirlemesi gecirdiyse heralde akli basinda bütün insanlar önce bir iki gün kontrol altinda kalir da 10 saatlik bir ucak yolculuguna cikmaz. burda anlasiliyorki ya dedi kadar durum vahim degildi yada serdar tatil saglimdan daha önemli diye bütün riski alip ucaka bindi.

bakin arkdaslar burnu kirildi o sekilde oynadi diyorsunuz doktorlar buna bir engel görmediki o sekilde ameliyat olmadan oyniyabildi, birde unutmamak gerek ameliyat olmus olsaydi kim bilir kac hafta maca cikamiyacakti, serdarin da garanti ücret disinda puan basi primi var oynamak ve extra para kazanmak en dogal hakki.

Yani lafin kisasi simdi bu olay icin serdari kovmak tabiki sacma olur ama burda serdarin esinin de böyle bir durumda sanki insanlarin gözüne soka soka böyle birsey paylasmasini cok yanlis oldunu bilmesi gerekirdi

Burada Serdar'ı değil Galatasarayımızın yararını düşünmeliyiz nedemek sözleşme fesih etme adam bağıra cağıra bedavaya Febeş e gidecek ki.

böyle bişey olursada M.Cengiz yönetimi tamamen kendi kendini bitirmiş olacak

verirsin ceza olur biter
Ben fesih edilsin mi dedim.

Çok ağır para cezası verirsin olur biter.

sent via GSC

Şu hususta var bizim göndermek istediğimiz oyuncuları itibarsızlastirmak gibi bir huyumuz var
Serdar zaten bi sakat bi cezalı yada olur olmaz penaltı yaptıran biri hem satalım hem kurtulalım diye düşünce de olabilir

Galatasaray Düşmanlarının .........

Tatilden foto atalı iki gün olmadı mı ya ne ara karar verilecek duruma geldi. Fatih Hoca, Serdar'ın biletini önceden kesmiş herhalde bu mevzuda bahanesi oldu.

Serdar Aziz’in eşi Tuğçe Aziz az önce instagram hesabından “Malesef bitti.” içerikli bir paylaşım girdi. 5 dakika sonra kaldırdı

Anladığım kadarıyla kulübü zehirlendim diye kandırıp maça çıkmıyor hemen akabinde uçağa atlayıp maldivlere tatile gidiyor, bir de pişkin pişkin fotoğraf paylaşıyor.

Tekmeyi yemesi bundan.

Bakıyorum da Serdar Aziz konusunda da (diğer bircok konuda oldugu gibi) forum ikiye bölünmüş; Bazıları cogu macta sakat zaten satalım kurtulalım diyor, bazıları kalsın diyor.

Serdar bu takımın ruhudur. Tekmeye kafa atar, mücadeleden kacmaz, sert oynar ve maalesef bazen de sakatlanır..

Selçuk gibi kaçak dogusen, kora kor mucadele etmeyen, kafa topuna bile cıkmayan adam sakatlanmaz. Kaldı ki gecen yılın en istikrarlı oyuncusuydu ve sampiyonlukta en buyuk pay sahibi olan oyuncuların başındaydı Serdar.. Burnu kırık cıktığı maçları unutmuyoruz.

Serdar gibi takımı sahiplenen, gelecekte 1. kaptan olacak bir oyuncu her zaman , her yerde bulunmaz. Sahip çıkmalıyız.

sağı solu belli olmuyordu zaten 700 bin euroya yedek duracaksa kalabilir ki zaten bir yedek oyuncunun oynayabileceği kadar maç oynayabiliyor. gökhan zan gibi bir oyuncu. onun dışında gönderilmesinde bir sıkıntı görmem. maicon ile serdar gönderilebilir. 1i çok kaliteli olmak üzere 2 stoper transferi şart.

stoper yaşlı ve serbest piyasadan bulunabilecek bir mevki.

"Topu ayağına aldığında bile anlıyorsun büyük takımın oyuncusu olmadığını..Korkudan iki adım ileriye gidemez,bir panik havası..."

Bu söylediğine deKesinlikle katılmıyorum reis. Bir stoper topu ayağına alıp müsait durumdaki arkadaşına topu ulaştırmaktır asli görevi defanstan oyun kurabilmesi topla çıkabilmesi çok ekstra özelliktir. Serdar Aziz kendisini biliyor teknik kapasitesinin farkında ve buna göre oynuyor bence en doğrusunu da yapıyor defansta sağlam oynasın sahaya böyle ruhunu koymaya devam etsin de kimse ondan topu alıp adam çalımlasın & 70 metreye diagonel pas atsın gibi bir beklentisi yok

Bence Serdar Aziz 'in çok fazla hakkını yiyorsunuz reis. Sene boyunca en iyi oynayan futbolcularımızı saysam Ozan derim son dönemlerdeki Feghouli derim sakatlanmadan önceki Belhanda derim ve Serdar Aziz derim. Hiç bok atmaya gerek yok adam düzenli olarak sapasağlam performans veriyor.

Ne yani Puyol 'da teknik kapasitesi sınırlı bir adamdı Barça 'da oynamasına rağmen o dediğin gibi topla çıkmazdı muazzam bir oyun kurma becerisi yoktu topu ayağına aldığı anda en kısa sürede müsait olan arkadaşına ulaştırmaktı görevi ne şimdi Puyol 'da mı büyük takım oyuncusu değil diyeceksin ?

Veya bu işi en muazzam yapan Chedjou vardı elimizde ? defanstan tek başına top çıkarırdı çalım atardı pas verirdi ileri çıkardı o zaman Chedju en iyi büyük takım oyuncusu değil mi ? Galatasaray 'da tutunamadı Başak 'da tutunamadı Bursa 'ya düştü neden ?

Bir stoperin asli görevi defans yapmaktır Serdar 'da bu ligin sayılı defans oyuncularından

Kesinlikle katılmıyorrum...
puyol dediğin adam oyunun kralını kurardı.oyun kurmayı geçtim adamda futbol zekası, liderlik, hız ve çabukluk gibi özellikler var.Hava toplarındaki başarısı falan saymıyorum.
chdeju dediğin adam benim için çöp.Oyun kurması falanda iyi değil.
Ayrıca burada oyuncuyu analiz ederken bir özelliğine bakıpda yeterli veya yetersiz olduğuna karar vermeyelim.

serdarın oyun kurmasını geçtim..Adam dengesiz.Her an takımı yakabilecek potansiyelde..Ayrıca futbol zekası yeterli değil.
Şu çok net bu takımın ilk 11 oyuncusu olamaz.

bu kadar hata yapıp hala nasıl savunuyorsunuz inanılır gibi değil.

teklif varsa satılsın.Hatta şu takımda birkaç oyuncu hariç herkes satılabilir.

yav mıgde agrısı 1 saat icinde gectı belkı adamın bunun icin yaptıgı planı neden iptal etsin? Belki adamın karnı bozuldu mactan önce sonra gecti

Önümüzdeki yıllarda gelmesi kuvvetle muhtemel olan yabancı sınırından ve yönetimin transfer işlerinden dolayı güven vermemesinden ötürü Serdar'ın gönderilecek olması içime sinmiyor.

Bazı arkadaşlar kronik sakat sürekli kademe hatası yapıp gol yedirten serdarı rivaldo yapmış farkında değil.Satılsın satılırsa yerine başkası alınır.
bizim yonetim cok donanimli oldugu icin hemen bulur yerine birini. gondereceksende sezon sonu gonderirsin devre arasi degil sezon sonuda sadik bosa cikiyor onu yedekte tutabiliriz maasi daha az olur diyecem diyecem onuda alacaklari mechul.

serdar gidip defansttan biri sakatlanirsa ahmet dombilisiyle mi sampiyonluga oynayacagiz.

Ndiaye
Gomis'den sonra

Sıra Serdar da demek önce taraftarı gazla sonra topçuyu şutla yerine de kimseyi alma alıştık artık

Serdar kotu stoper, berbat degil. Sagi solu belli olmayan, sebesizce giren ve penalti yaptiran bir eleman. Ustune bu yetmez gibi kronik sakat adam, cam gibi. Basaksehirde Epureanu diye bir adam var 2014 de bonservissis gelmis, ve 5 senenin icinde 19 mac kacirmis.

Geri
Üst Alt