Serdar Aziz

ben serdarı begeniyorum herseyden önemlisi yerli oyuncu olması cok önemli adam pek cok macta fedakarlık yaparakta oynadı

devre arası tatiline gidecek kimbilir nezamandan bilet aldı plan yaptı,iptalmi etsin

embesil düşman muhabirlere inanıp saldırmayın hemen

bilet parasi cok koyar serdara. Asgari ücrete talim ediyor adamcagiz

Yav anlık bişey olabilir adam kendini kötü hissetmiş cıkmamış daha önce yaptığı plan varsa neden iptal etsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer doğruysa yaptığı şey hiç hoş değil ve savunulacak bir yanı da yok.

Mide ağrısı maça çıkamayacak kadar kötüyse Maledivlere bilmem kaç saatlik uçuş yapmasına nasıl müsade veriyor.

sent via GSC

Gomis 29 gol attı,adamın en doğal hakkı zam isteyebilir dememiştiniz.Şimdi maça çıkmayıp tatile koşa koşa giden adamı mı savunuyorsunuz.Zaten kötü stoper ve üstüne bu davranışı ile kendi sonunu hazırlıyor.Bize Bülent kaptan gibi omuzu çıkık oynamayı göze alan, mücadele ruhu yüksek oyuncular lazım.Eğer vasatsan sadece mücadele gücün ile tutunabilirsin.

Gomis 29 gol attı,adamın en doğal hakkı zam isteyebilir dememiştiniz.Şimdi maça çıkmayıp tatile koşa koşa giden adamı mı savunuyorsunuz.Zaten kötü stoper ve üstüne bu davranışı ile kendi sonunu hazırlıyor.Bize Bülent kaptan gibi omuzu çıkık oynamayı göze alan, mücadele ruhu yüksek oyuncular lazım.Eğer vasatsan sadece mücadele gücün ile tutunabilirsin.
Romantizmi bırakalım adam izininde çıkmış tatile

Galatasaray Düşmanlarının .........

Romantizmi bırakalım adam izininde çıkmış tatile

Sen bugün çalıştığın şirkette hastayım diyerek işe gitmeyip,ardından tatile çıkarsan 25/2 ye takıp işveren tarafından tazminatsız bir şekilde postalanırsın.Serdar ve Eren gibi iki kırılgan vasatın triplerini çekmez bu klüp.

Sen bugün çalıştığın şirkette hastayım diyerek işe gitmeyip,ardından tatile çıkarsan 25/2 ye takıp işveren tarafından tazminatsız bir şekilde postalanırsın.Serdar ve Eren gibi iki kırılgan vasatın triplerini çekmez bu klüp.
Raporun varsa nah çıkarır afedersin bu oyuncuya oynayamaz diye kadrodan çıkaran da klup doktoru
Bırakalım bu ucuz karakter oyunlarını
İzne çıkan adam istediğini yapar sen niye tatile gittin niye içtin diye kimse hesap soramaz bunlar banaz sığ düşüncelerin olduğu yerlerde vuku bulan hareketler

Ne gariptir ki adamın izine çıkacağı zaman hastalığı tutuyor. Ne kadar da büyük bir tesadüf demi ya.

sent via GSC

Yav eleştirecekseniz futbolunu eleştirin şu adamın. Tatil konusu amma uzadı be. O zaman zamanında sneijderin g.tünü öpenler aynı tepkiyi ona da koyacaktı

Burun ameliyatı olmak yerine aylarca top koşturan adamın hala maçtan kaytarmak isteyeceğine aklım yatmiyor

Mehmet Demirkol: Bir şey söyleyeyim. Atatürk Havalimanı'na girdin. Check-in yaptırıyorsun. Eşinle konuşuyorsun, 'İşte biz de gıda zehirlenmesi bilmemne" falan diye konuşuyorsun. Sana vermezler kartı. Uçağa bindirmezler. İnsan gıda zehirlenmesi geçirip 8 saatlik uçağa biner mi ya.

Sevmem bu adamı ama haklı.

Tatil var diye ve yolculuğu gece diye herhalde böyle bir şey yaptı.

Eleştirmek için eleştiren işsiz tayfanın saldırılarına uğraması üzücü. Tatile çıkmak istiyorsa çıkabilir. Zamanında yalaya yalaya bitiremediginiz veteranlar tatile çıkınca sesinizi çıkartmadınız şimdi mi koyuyor?!..

Ulan amma uzatsınız bu medyada ki paralı kalemlerden hiçbir farkınız yok sizin de. Serdar 'ı harcamak için bahane arayıp hazırda bekliyormuşsunuz meğer

Aloo Serdar 'dan bahsediyoruz 2 senedir takımın en iyi mücadele eden öz verili oynayan adamlarından biri, 2 senedir düzenli olarak iyi oynuyor adam ben hatırlamıyorum "Serdar bu maçta çok aşırı kötüydü" diyebileceğim bir maç

Ulan burada saniyesinde Serdar 'ı harcayan adamlar Sneijder tatilden aylarca geç döndüğünde niye sesini çıkarmıyordu ? her hollanda milli maçı dönüşünde kaçırdığı maçları niye konuşmuyordu ?

Ulan ne olacak diyelim ki Fatih Hoca 'da sizin gibi saçma sapan bir karar verdi Serdar 'la sözleşmeyi sonlandırdık serbest kaldı adam bir yeriniz huzura mı erecek ? Galatasaray ihya mı olacak o anda ?

Serdar 'ın iyi niyetinden mücadelesinden hiçbir şüphe duymuyorurm. Geçen sene o öz veriyi gösterip burun sakatlığı varken maça çıktı adam üzerine elmacık kemiği kırıldı sezonun yarısını öyle oynadı adam bir durun düşünün sizin elmacık kemiğiniz kırılsa raporunuzun son saniyesine kadar işe gitmezsiniz ekstra rapor almaya filan çalışırız, İnsan yav bu adamlar da

Ha yaptığı iyi bir şey değil Serdar haklı filan demiyorum ama böyle saçma bir sebepten dolayı hiçbir futbolcumuzu kaybetmek istemem hele ki Serdar gibi bir futbolcumuzu gelir Fatih Terim 'den özür diler olayın aslını astarını oturur konuşurlar gerekirse bir ceza da alır Serdar Aziz ama o kadar olayları bu kadar abartmaya hiç gerek yok. Medyanın istediği de böyle şeyler yapmak ortalığı karıştırmak sizde onlara çanak tutuyorsunuz yazıklar olsun ...

"Serdar Aziz gönderilecek" "Serdar Aziz 'i görmek istemiyorum" "Serdar Aziz 'î Fatih Terim sildi " diye haber yapanlar Ali Naci ve Milliyet. Ulan normalde bu adamlar haber yapsa kimse kaale almaz Ali Naci 'nin haberini buraya taşımayın Tüpçü'nün gazetesi Milliyet 'e kim inanır diye saniyesinde olayı kapatan taraftarımız şimdi olayı sündürdükçe sündürüyor gareziniz Serdar 'a mı yoksa gerçekten Milliyet'in & Ali Naci 'nin yaptığı haberlere mi inanıyorsunuz anlayamadım

"Serdar Aziz gönderilecek" "Serdar Aziz 'i görmek istemiyorum" "Serdar Aziz 'î Fatih Terim sildi " diye haber yapanlar Ali Naci ve Milliyet. Ulan normalde bu adamlar haber yapsa kimse kaale almaz Ali Naci 'nin haberini buraya taşımayın Tüpçü'nün gazetesi Milliyet 'e kim inanır diye saniyesinde olayı kapatan taraftarımız şimdi olayı sündürdükçe sündürüyor gareziniz Serdar 'a mı yoksa gerçekten Milliyet'in & Ali Naci 'nin yaptığı haberlere mi inanıyorsunuz anlayamadım

Son 3 yıldır Seten ve Ali Naci en doğru kaynak yüzde olarak. Ki ikisi aynı ekipte zaten.

Nevzat gibi kuş familyasından değil Ali Naci. Terim Doğum gününde canlı yayına bağlanıp kutlamıştı. Öyle arası da bozuk değil sandığımız gibi.

Evet Ali Naci Nevzat kadar sinsi ve satılık değil bu doğru. Ama o da çok kasıyordu bir aralar yalan haberlerle, şu an nasıl bilmiyorum takip etmediğim için.

sent via GSC

Yav beyler salaklaşmayalım adam oynasaydı maçtan apar topar çıkıp 1 saat sonra uçağa mı binecekti? Adam önceden planlamış diye savunuyorsunuz da yazdığınızı tekrar bir okuyun bence. Önceden planlamışsa bu maçta oynamayacağını hesaplayarak önceden planlamıştır zaten, kimse salak değil. Yabancılar christmas vakti böyle çakallıklara giriyor genelde. Ben olsam diğer futbolculara ders olması babında geri adım atmam, zaten Terim'in böyle şeylere töleransı olmuyor pek.

Serdar in Kasımpaşa yenilgisi sonrası eşinin paristen paylaşım yaptığı tepki aldığı
Bu seferki iş ciddi gibi kalemi kırılmış deniliyor

Eğer doğruysa yaptığı şey hiç hoş değil ve savunulacak bir yanı da yok.

Mide ağrısı maça çıkamayacak kadar kötüyse Maledivlere bilmem kaç saatlik uçuş yapmasına nasıl müsade veriyor.

sent via GSC

Burada Serdar'ı değil Galatasarayımızın yararını düşünmeliyiz nedemek sözleşme fesih etme adam bağıra cağıra bedavaya Febeş e gidecek ki.

böyle bişey olursada M.Cengiz yönetimi tamamen kendi kendini bitirmiş olacak

verirsin ceza olur biter

Geri
Üst Alt