Serdar Aziz

Iyi tatiller. Planlanmış bir tatili hafif bir hastalık yüzünden iptal etirecek değildi ya.

Üst seviye spor için sağlık durumu yetersizlik göstere bilmiş olabilir ama sahilde tembel tembel yatmak için bir engel yoktur herhalde.

"Serdar çöp" "bu takımda anca yedek olur" diyen arkadaşları buraya davet ediyorum

Serdar olmadığı zaman defansımızın hali ortada

Haci öyleyse sen niye her transfer nöbetine yazdigin ilk on birde Serdarin ismi gecmiyor ve Ozanin yanina transfer istiyorsun?

Serdar o kadar güvenilecek biriyse, yaz onu ilk on birine ve yedek transfer istiyorum yazsan daha mantikli olmazmi?

Kusura bakmayın paşalar gibi yapacak tatilini insanların bir ailesi var

Galatasaray Düşmanlarının .........

Yaptırdığı penaltılar ve hatalar yetmezmiş gibi birde en kritik maça hastayım diye çıkmamış ama üzerinden 24 saat geçmeden dünyanın öbür ucunda denize giriyor.

Hayırlı işler.
Bir an evvel bursaya geri postalanip yerine adam akıllı bir stoper alınmalı.
Stoper dediğin adam istikrarlı olur.

Serdar kötü stoper degil. Zaten Miranda/Cahill gibi bi stopet alirsak rakibe göre bu veya Ozan oynar

Alınacak yeni stoper ve Ozan dan sonra ancak üçüncü stoper olur.

sent via GSC

Haci öyleyse sen niye her transfer nöbetine yazdigin ilk on birde Serdarin ismi gecmiyor ve Ozanin yanina transfer istiyorsun?

Serdar o kadar güvenilecek biriyse, yaz onu ilk on birine ve yedek transfer istiyorum yazsan daha mantikli olmazmi?
Serdar 'ı ne kadar çok sevdiğimi ve stoper olarak beğendiğimi bu forumda herkes biliyor. Ama öyle bir Ozan Kabak geliyor ki Ozan Kabak 'ın gelişimine katkı sağlayacak Miranda gibi şef bir stoper gelirse kesinlikle Serdar 'ı yedek bırakmaktan çekinmem
yani Ozan 'ın gelişimi için reis sorunun cevabı

Ama rastgele bir stoper getireceklerse Serdar ondan her türlü alır formayı benim tek istisna olarak gördüğüm nokta *Miranda ayarında şef bir stoper gelirse Ozan 'ın gelişmesi için ...

Yoksa öyle Maicon-Rolando 'ya filan forma bırakacak adam değil Serdar ...

Federasyonun eyyam yapip tekrar yabanci kuralini degistirebilecek olmasi sebebiyle ve Serdarin milli takımda her ilk 11de dusunulmesi sebebiyle bence elimizde tutmakta fayda var

Nasil oluyorsa 20 saat once karisiyla maldivlere gidebiliyor. O kadar saat ucakta gidebiliyor da maca mi cikamiyor? Nerden yemek yiyor da gida zehirlenmesi yasiyor bunlar cidden anlamak zor

Belki ailesi icin hasta haliyle gitti tatile.Sonucta tas tasimiyor orada.Hasta bile olsa tatil yapmasima engel degil.Sahaya ciktiginda mucadele etmedigini gorduk mu hic?Ayrica sporcu kimligine aykiri bir eylemde bulunmadigi surece istedigini yapmakta ozgur.Konusabiliriz ama elestiremeyiz.

Belki ailesi icin hasta haliyle gitti tatile.Sonucta tas tasimiyor orada.Hasta bile olsa tatil yapmasima engel degil.Sahaya ciktiginda mucadele etmedigini gorduk mu hic?Ayrica sporcu kimligine aykiri bir eylemde bulunmadigi surece istedigini yapmakta ozgur.Konusabiliriz ama elestiremeyiz.

Daha önce yazdığım gibi herkese kaçıyor diye düşünebilirim Serdar için düşünmem adam kırık burunla kaç oynadı. Doktorları kalıcı deformasyon olabilir demesine rağmen ameliyatı erteledi oynamak için. Istese burun ameliyatı diye bir güzel kacardi bahane elindeyken.

Iyi tatiller Serdar, sana ikinci devre çok ihtiyacımız var.

İyi yapmış sonuna kadar destekliyorum saatte 1 foto atmazsa gönlüm kalır Fernando, Mariano, Eren gibiler sırf canları istemiyor diye maça çıkmıyor bu kadar eleştiri yemiyor.

Milyonlar kazansa da o uçak biletlerini ve otel ücretini yakmak zor geldi demek ki. Çoğu kişi yoğun bakıma girmediği taktirde o tatile gider zaten.

İşin şakası tabii, yaptığı harekette hiç bir anormallik yok. Zamanında kampa katılıp çalışmalarını yaptığı sürece kimseyi de ilgilendirmez nerede gezip tozduğu.

Alınacak yeni stoper ve Ozan dan sonra ancak üçüncü stoper olur.

sent via GSC
İyi hoş ancak bu yarım sezonda sadece ligde 7 maç kaçırmış.
Geçen sene de bu oldu.

Sırf anlık saçma sakatliklariyla tandemin içine ediyor sadece son maçta 2 golü uyumsuzluktan yedik

Linnes
Belhanda
Feghouli
Ozan
Serdar
Nagatamo

Bunlar bu sene dokunulmaz benim gozumde.
Digerlerinden sira gelirse elestiririm

Geri
Üst Alt