Serdar Aziz

Birini harcamak ne kadar kolay?
Adam oyniyabilseydi oynardi dün simdide tatile gitmis sizene?
Size giren cikan ne?

Kardesim daha dün migde rahatsizli olan insan ne ara hemen tatile cikmis? Bodruma da gitmemis yani, dünya kadar yol yapmis rahatsizligi birden bitmis

Kardesim daha dün migde rahatsizli olan insan ne ara hemen tatile cikmis? Bodruma da gitmemis yani, dünya kadar yol yapmis rahatsizligi birden bitmis
Belki macdan önce birsey dokundu bulandi sabahda gecti geri?
Gecmediyse bile migde bulantisiyla ucak yolculugu yapilir ne var bunda? Ucak yolculugu yapilir ama 90 dk 10-11 km kosulamaz

Konu sadece mide bulantisi degil. 2.5 sezonda yalnizca 51 maca cikmis Serdar. En istikrarli sezonunda 34 super lig macinin 27sine cikabilmis ve bunlarin icinde en az 3 onemli macta ilk 20 dakika sakatlanip cikmisligi var kesin. Yani en istikrarli sezonunda 10 mac kacirmis bir adam Serdar. Kendisine guvenilip yola cikilamayacagini 2.5 sezonda goremediyseniz, gorme ihtimalinizde yok.

Tatilde sikinti yok fakat bu vasat muzmin sakat saatli bomba ancak ve ancak 3. stoperimiz olabilir bu durumda da almasi gereken maas maksimum 1m eurodur

Bu herifin 2m eurodan 1.5 sene daha sozlesmesi var

Cidden sakatlandığı maçta eleştirildi mi bu adam? Ayıp gerçekten yaptığınız şu açıklamayı yaptırdınız adama. Bu adam değilmiydi burnu kırılınca sahada oynayan? Kendisi has 11 oyuncumuzdur bu kadar kolay harcamayın. Buz adam buz adam diyerek rakip takımların yaptığı algıya düşüyorsunuz. Kimsede şuan serdar aziz gibi bir stoper yok.

Serdar 1.5 sezondur takımın en iyilerinden. Gol atıyordu diye maiconu övüp Serdar ust düzey performans göstermesine rağmen çöp muamelesi yapmak ahmaklıktır.

Maicon'u oven kimse yok. Serdar 1.5 sezonda 20 super lig macinda sahada yoktu. Cikabildiginde fena adam degil. Cikamadigi icin Maicon gibi coplerle gecirmek zorunda kaliyoruz sezonu.

Serdar Azizi begenmiyorum, cok savruk bir stoper. Duzenli girmesine bilmeyen, sagi solu belli olmayan ve kronik sakat bir stoperdir.

Keske satabilsek.

Sen ne dusunuyorsun @Hamza Gölbaşı

Serdar 'ı bir çok konuda eleştirebilirsiniz sakar diyebilirsiniz-çok maç kaçırıyor diyebilirsiniz ama Serdar 'ı eleştireceğimiz en son nokta takımı bu haberde geçen konu

Adam geçen sene kırık burnuyla maça çıktı sezonun ikinci yarsını kırık elmacık kemiğiyle tamamladı. Yok mide bulantısını bahane ederek maça çıkmadı filan takımda en son Serdar 'ı suçlayabiliriz böyle bir şey ile. Büyük ihtimalle çok önceden planlanmış bir tatil bu yani o gıda zehirlenmesi olmasa Serdar maça çıksaydı da yine o tatile gidecekti ...

adami ne halt yemeye elestiriyorsunuz devre bitmis antremena cikamamis. 1 gun onceden gitmis esiyle gayet normal birsey. iyi oynar kotu oynar sahada herseyini veriyor bence. ben bastan 2 milyon euro verilmemeli dedimde verdiler ne yazikki

Serdar Azizi begenmiyorum, cok savruk bir stoper. Duzenli girmesine bilmeyen, sagi solu belli olmayan ve kronik sakat bir stoperdir.

Keske satabilsek.

Sen ne dusunuyorsun @Hamza Gölbaşı

Ben de hic begenmiyorum bazen garip girisler yapiyor dengesiz bir goruntu veriyor ve garip yerlerde fauller yapiyor. Sari kart problemi de var.

Ha bu kadar sovdum de aslinda kotu herif degil ligin sayili stoperlerinden ama ben daha iyisini izlemek istiyorum takimimda.

Temel sikintisi savrukluk degil zaten bu sene o kadar savruk da degil ama sakatlik cok cok ciddi problem, stoperlik istikrar isidir ve varliginda bile cok iyi olmayan bir adama bu kadar sakatliga ragmen 2m vermek akil kari degil.

Kimselere satamayiz, muhtemelen kontratinda indirime falan da gitmez. Oysa ben 1m gibi bir paraya yedek olarak kalmasina okeyim.

Bu adam yamuk burunla yarım sezon oynamadi mi kalıcı deformasyon riskini göze alıp? Kaçacak olsa o zaman kaçardı.

Geri
Üst Alt