Serdar Aziz

Sivas maçı öncesi aniden midesi bulanıp halsizleşen Sakat Futbolcular Derneği Başkanı Serdar Aziz’in eşinin maç ertesi sabahı paylaştığı “Biz tatile gidiossss” fotoğrafı Fatih Terim’i çileden çıkarttı: “Gözüm görmesin!”

1545896626161-png.35221

ben serdarı begeniyorum herseyden önemlisi yerli oyuncu olması cok önemli adam pek cok macta fedakarlık yaparakta oynadı

devre arası tatiline gidecek kimbilir nezamandan bilet aldı plan yaptı,iptalmi etsin

embesil düşman muhabirlere inanıp saldırmayın hemen

Ne demek iptal mi etsin? Planını elbette ona maaşını ödeyen kulübün maç programına göre yapmayı akıl edecek bir zahmet bunu da edemiyorsa zaten ne geliyorsa başına hak ediyor demektir, komik olmayın adamı savunacağız diye eğer bahsi geçen konular doğru ise yaptığının ihanetten farkı nedir? Biz beyefendi tatile gidecek diye yılda 2 milyon euro ödediğimiz bir hizmetin karşılığını alamayacak mıyız yani ne alaka?

Haber yalan mı bilmemde doğru olmasını o kadar isterim ki serdar bunu geçen seneden beri kaç defa yaptı. Bu karaktersizlerin bu klüpte işi yok. Aynı şeyi erende kaç defa yaptı maç içinde ayaklarına omuzlarına darbe alıp enselerinin arkalarını tutup başları dönüyormuş numarası yapıp en az 4 5 defa cıktıklarını bilirim ben. Bu kadar zor raddeden geçiyoken çıkıp oynayacaksın arkadaşım başlarım senin mide bulantına bunun akabinde herifin eşi maldivlerden story paylaşıyor bide.

Haber yalan mı bilmemde doğru olmasını o kadar isterim ki serdar bunu geçen seneden beri kaç defa yaptı. Bu karaktersizlerin bu klüpte işi yok. Aynı şeyi erende kaç defa yaptı maç içinde ayaklarına omuzlarına darbe alıp enselerinin arkalarını tutup başları dönüyormuş numarası yapıp en az 4 5 defa cıktıklarını bilirim ben. Bu kadar zor raddeden geçiyoken çıkıp oynayacaksın arkadaşım başlarım senin mide bulantına bunun akabinde herifin eşi maldivlerden story paylaşıyor bide.
Karaktersiz dediğin adam kırık burunla kaç ay oynadı

Galatasaray Düşmanlarının .........

Karaktersiz dediğin adam kırık burunla kaç ay oynadı

O kırık burun ile umut bulut maç içinde gözünden yaş gelip 90 dakkayı cıkarmaya calışıyodu bıraksınlar bu ayakları, Ayaklarına darbe alıyolar kafalarını tutup maçtan cıkıyolar. Kaç defa böyle maç içinde takımı bıraktı cıktı bu adamlar serdar zaten aman derbi görmesin kesin birşey olur kaçıyolar işte çok net belli hocam bir değil iki değil gitmez bu adamlarla.

O kırık burun ile umut bulut maç içinde gözünden yaş gelip 90 dakkayı cıkarmaya calışıyodu bıraksınlar bu ayakları, Ayaklarına darbe alıyolar kafalarını tutup maçtan cıkıyolar. Kaç defa böyle maç içinde takımı bıraktı cıktı bu adamlar serdar zaten aman derbi görmesin kesin birşey olur kaçıyolar işte çok net belli hocam bir değil iki değil gitmez bu adamlarla.
Kusura bakma da kimse tatile giderken kimseye sormayacak bu kulübün doktorları ne işe yarıyor
İnsanlar kendi eziklerini böyle absürt absürt şeylerden çıkarmaya çalışıyor

Haksızlık etmeyelim.

Hata yapmış olabilir. Hanım köylülük de yapmış olabilir.Ama kötü niyetle yapacağına ihtimal vermiyorum açıkçası.

Özür diler kampa katılır umarım.

Bir hata yapmış hemen karaktersizlikle suçlamaya gerek yok. Ondan ziyade ben serdarın futbolunu beğenmiyorum. Geldiğinden beri kendini 1 adım öteye götüremedi, büyük takım stoperi olmayı beceremedi. Yedekte iş görür ama as stoper olacak kalitede değil. Ozan satılacaksa şu zamanda Serdar’ın gitmesi iyi olmaz. Maicon’u postalayıp eğer Ozan da satılırsa 2 stoper alıp/kiralayıp sene sonuna kadar idare etmeliyiz. Sene sonu yeni bir savunma hattı dizaynıyla Serdar yollanabilir veya maaşını düşürmeyi kabul ederse rotasyona dahil edilebilir.

Devre arasında hem maicon hem serdarı yollayıp yeni savunma kurmak büyük risktir.

Seni yem etmicez aslan parçası takımımızın kaptanı olacaksın daha çok işimiz var

Alırken sanki bilinmiyordu bu adamın her sezon en az 10 maç kaçıracağını. Sadece yedek olması gereken adamdan daha kötü adamları kadroda bulundurursan sorun yaşarsın tabiki.

Her olayda oyuncu harcayalim
Bu oyunculara önceden deklare ediliyor kamp dönemi izinler onlarda aileleri ile program yapıyor
Serdar bu kadar geri zekalimi
Tudor ilk geldiğinde izinleri öne çekmiş oyuncularda toplanıp başkana şikayet etmişti o zaman kimse çıkıp böyle tepki vermemişti oyuncular kamplara 20 gün geç katılıyordu dünya yıldızı diye popolari yalaniyordu yenildigimiz mactan sonra 3 gunluk Dubai tatili yapıyordu hafta arasında
O zaman nerdeydiniz

Her olayda oyuncu harcayalim
Bu oyunculara önceden deklare ediliyor kamp dönemi izinler onlarda aileleri ile program yapıyor
Serdar bu kadar geri zekalimi
Tudor ilk geldiğinde izinleri öne çekmiş oyuncularda toplanıp başkana şikayet etmişti o zaman kimse çıkıp böyle tepki vermemişti oyuncular kamplara 20 gün geç katılıyordu dünya yıldızı diye popolari yalaniyordu yenildigimiz mactan sonra 3 gunluk Dubai tatili yapıyordu hafta arasında
O zaman nerdeydiniz

Aga tatil yüzünden adam yollayacaksak zaten meloyu 3 kere sneijderi 5 kere yollamalıydık. Ben serdarı as stoper yeterli görmüyorum tabi o başka bişey. 2 tane sağlam stoper alıp serdarı rotasyona sokarsın olur biter

Aga tatil yüzünden adam yollayacaksak zaten meloyu 3 kere sneijderi 5 kere yollamalıydık. Ben serdarı as stoper yeterli görmüyorum tabi o başka bişey. 2 tane sağlam stoper alıp serdarı rotasyona sokarsın olur biter
Adam futbolculugu tartismiyoruz muzmin sakatlık sorununu tartismiyoruz
İzinde gittiği tatili tartışıyoruz bu ülkede net zeka sorunu var

maça çıksa sabahına gene gidebilirdi tatiline. o gün maça çıkıp çıkmamasıyla alakalı olan şey nedir onu çözemedim?

Haber gerçek olmasa bile Serdar'ı isteyen varsa direk satılması lazım.Üst üste 3-4 maç oynayamıyor.Sürekli bir yerlerinden sakatlanıyor.Güvenilmez bir oyuncu.

Geri
Üst Alt