Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
komünist düşüncedekiArma falan öpmeler nedir ya![]()
Ayda 10 bin geliyor diye el içini yalayacak kadar düşmeyen insan çoktur, herkesi kendin gibi zannetme.
Biz buna halk dilinde "yavşakca" diyoruz.komünist düşüncedeki
oportünist insanlar gibi?
Sen terbiyesizlik yapınca problem yok ben karşılık verince mi sorun oluyor?Lafin gelisi olarak soyledigimi az cok tahmin etmissindir. Bir sayfa administratoru olarak boyle bir terbiyesizligi ve rencide etmeni sana yakistiramadim.
komünizm zaten halk değil mi be reys?Biz buna halk dilinde "yavşakca" diyoruz.
abi zakin olSen terbiyesizlik yapınca problem yok ben karşılık verince mi sorun oluyor?
Neyse.
Sakinim canım.abi zakin ol
10 bin lira ne yav?Forma öpme meselesine neden bukadar takildiniz? Sizin hesabinizada ayda 10.000 tl gelse siz isverenin el içini bile yalarsiniz. Adam profesyonel ve fenerin ezeli rakibi olan Galatasaraydan geliyor. Niyeti taraftara kendini alistirmak ve sevdirmek. O armayi öperde, yalarda.
Bence birakalim bu futboldaki 'neden arma öptü', 'neden ezeli rakibe gitti' romantizmini.
Sen terbiyesizlik yapınca problem yok ben karşılık verince mi sorun oluyor?
Neyse.
Bence bu mevzudaki sıkıntı karakter meselesi, farklı takımlarda oynayan çok oyuncu var ama bu kadar düşmediler ilk günden.Tekrar ediyorum. Lafin gelisi olarak yazdim. Malum, bu sayfalarda bazi arkadaslar gibi yillardir üye degilim. Son bir aydir aktif olma cabasindayim. Bu yuzden belki tam tanisma firsatimiz olmadi, anlarim. Ama terbiye konusunda herzaman kendime dikkat etmisimdir. Saygi ve sevgiyi herzaman ön planda tutarim konusmalarda. Hele ki ayni renklere gönül vermis arkadaslar arasında.
Zamanla daha çok tanışırız renktas. Arkadaslari rencide ettiysem, ozur dilerim
10 bin lira ne yav?
Bence bu mevzudaki sıkıntı karakter meselesi, farklı takımlarda oynayan çok oyuncu var ama bu kadar düşmediler ilk günden.
Serdar bayağı karaktersiz bir insanmış, onu göstermiş oldu, tek mevzu para olsa farklı bir yol da izleyebilirdi.
Hoca süreci doğru yönetmedi bana göre yani gönderebilirdik ama daha planlı bir şekilde daha çok bonservis alarak iteleyebilirdik.Galatasarayda kaldigi son haftalar ise adami rezil duruma koyduk. Kadro disi biraktik. Olmadik sozler ettik arkasindan. Kendi acisindan intikam pesinde olabilirmi sence?
Burada Serdari dogru gosterme taraftari degilim, ama bircok faktor var sanki.