Serdar Aziz

Altyapımızdan yetişen nicelerinin fenerbahçeli olduğunu öğreniyoruz sonradan. Bu adamı neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum. Sonuçta biz kovduk adamı ne yaparsa yapsın.

İmparator Fatih Terim..

Ekli dosyalar

• fatihterimgs.webp
    fatihterimgs.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 48
19:31

"Zaten beni herkes Galatasaraylı olarak biliyor"

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forma öpme meselesine neden bukadar takildiniz? Sizin hesabinizada ayda 10.000 tl gelse siz isverenin el içini bile yalarsiniz. Adam profesyonel ve fenerin ezeli rakibi olan Galatasaraydan geliyor. Niyeti taraftara kendini alistirmak ve sevdirmek. O armayi öperde, yalarda.

Bence birakalim bu futboldaki 'neden arma öptü', 'neden ezeli rakibe gitti' romantizmini.
10 bin lira ne yav?

Sen terbiyesizlik yapınca problem yok ben karşılık verince mi sorun oluyor?

Neyse.

Tekrar ediyorum. Lafin gelisi olarak yazdim. Malum, bu sayfalarda bazi arkadaslar gibi yillardir üye degilim. Son bir aydir aktif olma cabasindayim. Bu yuzden belki tam tanisma firsatimiz olmadi, anlarim. Ama terbiye konusunda herzaman kendime dikkat etmisimdir. Saygi ve sevgiyi herzaman ön planda tutarim konusmalarda. Hele ki ayni renklere gönül vermis arkadaslar arasında.

Zamanla daha çok tanışırız renktas. Arkadaslari rencide ettiysem, ozur dilerim

Tekrar ediyorum. Lafin gelisi olarak yazdim. Malum, bu sayfalarda bazi arkadaslar gibi yillardir üye degilim. Son bir aydir aktif olma cabasindayim. Bu yuzden belki tam tanisma firsatimiz olmadi, anlarim. Ama terbiye konusunda herzaman kendime dikkat etmisimdir. Saygi ve sevgiyi herzaman ön planda tutarim konusmalarda. Hele ki ayni renklere gönül vermis arkadaslar arasında.

Zamanla daha çok tanışırız renktas. Arkadaslari rencide ettiysem, ozur dilerim
Bence bu mevzudaki sıkıntı karakter meselesi, farklı takımlarda oynayan çok oyuncu var ama bu kadar düşmediler ilk günden.

Serdar bayağı karaktersiz bir insanmış, onu göstermiş oldu, tek mevzu para olsa farklı bir yol da izleyebilirdi.

Bence bu mevzudaki sıkıntı karakter meselesi, farklı takımlarda oynayan çok oyuncu var ama bu kadar düşmediler ilk günden.

Serdar bayağı karaktersiz bir insanmış, onu göstermiş oldu, tek mevzu para olsa farklı bir yol da izleyebilirdi.

Galatasarayda kaldigi son haftalar ise adami rezil duruma koyduk. Kadro disi biraktik. Olmadik sozler ettik arkasindan. Kendi acisindan intikam pesinde olabilirmi sence?
Burada Serdari dogru gosterme taraftari degilim, ama bircok faktor var sanki.

Galatasarayda kaldigi son haftalar ise adami rezil duruma koyduk. Kadro disi biraktik. Olmadik sozler ettik arkasindan. Kendi acisindan intikam pesinde olabilirmi sence?
Burada Serdari dogru gosterme taraftari degilim, ama bircok faktor var sanki.
Hoca süreci doğru yönetmedi bana göre yani gönderebilirdik ama daha planlı bir şekilde daha çok bonservis alarak iteleyebilirdik.

Yine de karşılık olarak bu yapılmamalıydı, hayır kimseyi sinirlendirmedi kendi kendisini mal durumuna düşürdü.

Hocaya kızdık yolladı diye ama haklı olduğunu gördük iyi karaktersizmiş puşt

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tıynetine tecavüz ettiğim fenev armasını öpüyor, gittiği güne şükürler olsun. Hep dediğim gibi varlığı yokluğundan daha zararlıydı bizim için.

Geri
Üst Alt