Serdar Aziz

Yillardir bunu kitlemeye calisiyorlardi bize, sonunda basardilar.

6 Milyon bayildik buna saka gibi.

O paranin üstüne biraz daha koyup Denayeri alirdik, en azindan potansiyeli var ve buram buram yetenek kokuyor cocuk.

Nerede kazma nerede gereksiz yetersiz adam varsa ona milyonlari bayiliyoruz. Kimse kusura bakmasin ama 33'lük Balta bunu cebinden cikartir.

Yine yanılmadık kank.

Sorun yok

Semih tipi bi stoper. Aynisindan var zaten. Hiz desen yok teknik desek oda yok. Kağnı gibi bir adam.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vida , Chiriches gibi oyuncular varken Serdari almak...

Ustune 3 daha koy siki bir pazarlikla alinirdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugun fazla gol yemediysek topal sayesindedir onu da es geçmemek lazım.

Defansimiz Allah'a emanet bugun birkez daha görmüs olduk

Milli takimi gelecek 10 yil tasiyacak stoper tandemi bizde kanka. Semih-Serdar.

Turnuvadan turnuvaya kosacagiz insallah.

Milli takımın aldığı her puana çok seviniyorum. Kötü gidişatta biz gümbürtüye gidecez çünkü.

Bu adam bizden giderken bütün medya üzerimize gelmişti.

Şimdi bütün medya bize kitlemeye çalışıyor.

Serdar Aziz'in Fatih terim transferi olduğuna adım gibi de eminim. Sorulmuştur.

Milli takımın aldığı her puana çok seviniyorum. Kötü gidişatta biz gümbürtüye gidecez çünkü.

Bu adam bizden giderken bütün medya üzerimize gelmişti.

Şimdi bütün medya bize kitlemeye çalışıyor.

Serdar Aziz'in Fatih terim transferi olduğuna adım gibi de eminim. Sorulmuştur.

Euro sonrasi Terim gelir diye umut besliyordu Dursun zaten. Ayrica hatirlar misin bilmem ama Euro icin ilk aday kadro aciklandiginda Serdar Aziz'in arkasinda Galatasaray yaziyordu.

Bence bu bir tesadüf degildi, tee o zamandan bize gelecegi belliydi. Cok güzel kilitlediler bize.

İnsallah. Ben gormeden bu soncuu çıkarmam
Diarra olsa dahi bunu derdim. Tutmadı mı tutmuyo bu memlekette oyuncu

Bildiğimiz gibi kalmışsa eğer tutar reis.

Hatta Muslera'dan sonra rakibe korku veren ikinci oyuncumuz olur.

Yine de dediğin gibi bakmak lazım.

Euro sonrasi Terim gelir diye umut besliyordu Dursun zaten. Ayrica hatirlar misin bilmem ama Euro icin ilk aday kadro aciklandiginda Serdar Aziz'in arkasinda Galatasaray yaziyordu.

Bence bu bir tesadüf degildi, tee o zamandan bize gelecegi belliydi. Cok güzel kilitlediler bize.

Terim'i beklediler zaten. Oradan istif etme ihtimalini hep beklediler. Ben de Serdar'ın en erken tranfer olmasını Terim ile alakalandırıyorum. Riekerink'i çok geç açıkladılar.

Takımdaki en berbat stoper bu adam bence.Semih fizik olarak zayıf bi stoper olsa da bunun kadar alanını boşaltmıyo ayrıca ayağı da bu adam kadar kötü değil

ozaman tolga ve erende terimin transferleri.

Chedjou-Balta tandemi sakatlik ve ceza durumu olmadigi surece bozulmamali.Bu ikisine bir sey olursa ilk alternatif Semih olmali.

Bu herif son tercih olmali.

Geri
Üst Alt