Serdar Aziz

Ya bu herife ne olmuş ...bizim maçlarda falan canavar gibiydi canını dişine takıyordu şimdi ürkek ceylana dönmüş..Kazmalığı aynı kazmalık bursadkinden farkı yok..yine yedik 5 milyonluk kazığı ..Topal bunun yanında sergio ramos gibi kaldı.
Bizim maçlarda zaten herkes kaplan kesiliyor. Asla bir ölçek olmamalı büyük takımlara karşı oynadıkları maçlar.

Donk ve Tarık da da aynı hata yapıldı.

Serdar stoper, biz savunmayı ileriye cikartiyoruz ama Anadolu da büyük takımlara karşı savunmayı geride kuruyorlar bildiğin çoğu zaman gömülüyorlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

yemeyin içmeyin Denayeri alın Serdar aziz iş yapar belki ama semihin daha iyisi ona katılıyorum

Bizim maçlarda zaten herkes kaplan kesiliyor. Asla bir ölçek olmamalı büyük takımlara karşı oynadıkları maçlar.

Donk ve Tarık da da aynı hata yapıldı.

Serdar stoper, biz savunmayı ileriye cikartiyoruz ama Anadolu da büyük takımlara karşı savunmayı geride kuruyorlar bildiğin çoğu zaman gömülüyorlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

doğru söylüyorsun can bizim maçlar ölçüt olmamalı Anadolu topçusunun ligde 6 maçı var epi topu..3 büyüklere karşı iyi oyna kapağı atıyorsun bir yerlere..aynı olayı donkta da yaşadık yaya toure gibi oynuyordu bize karşı

Mandzukicin direk dönen topunda Pjaca'ya vuruş şansı verdiği pozisyonu bi izleyin. Saha içinde tv'dekilerden daha iyi izledi defans vasıflı arkadaşımız..

Güveniyorum ben oynaya oynaya daha iyi olacak

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

doğru söylüyorsun can bizim maçlar ölçüt olmamalı Anadolu topçusunun ligde 6 maçı var epi topu..3 büyüklere karşı iyi oyna kapağı atıyorsun bir yerlere..aynı olayı donkta da yaşadık yaya toure gibi oynuyordu bize karşı

serkanın fotoyu neden koyuyosun kardsem

Hep diyorum Türkiye Liginden yerli almayacaksın arkadaşım. Şu ana kadar kaç tane adam var iş yapan? Alacaksan da makul alacaksın. Avrupa görmemiş,şu ana kadar sadece Bursa'da oynayan, sürekli sakatlanan bir adama 4 milyon bonservis çok idi. Allahtan genç ve satmak istersek bir şekilde satarız diye düşünüyorum. Şu transfer 2 milyona yapılsaydı gayet makuldu.

Galatasaray tarihinin en kötü transferlerinden biri. Gayet sıradan, kazma 1 stoper. Herhangi bir ligden 300-500 bin euro'ya bunun gibi yüzlerce stoper bulabilirdik.

Geri
Üst Alt