Serdar Aziz

Semih den tek farkı yıllık 2 milyon avro alması + bonservis ücreti.
Ne fazlası ne eksiği var. CL gruplarında oynasaydık defolu görüntüsü daha net anlaşılırdı.

Katılıyorum fakat bir oyuncunun bu kadar performans olarak düşmesi normal bir durum değil. En iyi yaptığı işi bile yapamıyor şu an.

Yaşı genç (sayılmaz da işte), milli takımda da oynuyor. Bizde iş bilen bi yönetim olsa Çine itelerlerdi. Şu Çin furyasından bi biz yararlanamadık.

Bu adami almamiz basli basina hata.

Yillardir bunu bize itelemeye calisiyorlardi her transfer döneminde, sonunda basardilar bir yerlerine kina yakabilirler.

Bize elimizdeki stoperlerden cok daha iyisi lazimdi, gittik onlarla 3 asagi 5 yukari ayni seviyede olan adam icin 6 Milyon € bayildik. Saka gibi. Her yönüyle fiyasko bir transfer.

Yetersiz oldugu yetmiyormus gibi bir de rüzgar esse sakatlanan bir tip.

Bu adami almamiz basli basina hata.

Yillardir bunu bize itelemeye calisiyorlardi her transfer döneminde, sonunda basardilar bir yerlerine kina yakabilirler.

Bize elimizdeki stoperlerden cok daha iyisi lazimdi, gittik onlarla 3 asagi 5 yukari ayni seviyede olan adam icin 6 Milyon € bayildik. Saka gibi. Her yönüyle fiyasko bir transfer.

Yetersiz oldugu yetmiyormus gibi bir de rüzgar esse sakatlanan bir tip.
Bunun parasına ne stoperler alınırdı varya. Git fransaya bundan iyisini 500K ya bulursun. O da apayrı konu.

Milli takımdaki bu stoper ise fena gazık yemişiz. Chedjou ve toplamı yaklaşık 15 milyon euro döktük. İkisini toplasan bir stoper çıkmıyor arkadaş. Şaka gibiyiz vallahi bazen transfer konusunda

Meniskus yırtığı varmış!!! Nazifoglu çıkarıp parasını cebinden versin öyle ben istedim aldım demekle olmaz. 10 milyon euroluk kazık girdi.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kayseri maçında yok. Sol diz dış menisküsünde yırtık tespit edilmiş, ameliyat edilecekmiş.

Menisküs ise geçmiş olsun , yeni bir kazık

Galatasaray tarihinin en rezil transferi olduğunu söylemiştik, yanıltmadı.. Bu daha başlangıç. Hamit'e salon da yalnız kalmasın diye arkadaş getirdiler dediğimiz de burada laf söyleyenler açıklasınlar şimdi durumu.

Sırf geçen sene bu adam 128 gün topa vurmamış. 4 AY demek bu 4 AY. Yazıklar olsun bu transferi yapanlara.

Skandal maliyete geldi + çürük çıktı

Şimdi Serdar Aziz'e kızmamalı, alan kişilere kızmak gerek.

Geçmiş olsun, iyi geçirdiler.

Levent seni savunan biri olarak sırf bunu aldığın için Allah'ından bul, Allah'a havale ediyorum seni. Gelirken dedik almayın bu çürüğü, ilk açıklandı beynime kaynar su inmişti alındığında . Bundan bir yol olmaz da denayer de gelmedi . Şimdi sakat olursa başka bir mal olan Semih oynayacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok sevdiğimiz abimizi övdüğümüz için uyarı almıştık levent nazifoğlunun kazığı hayırlı olsun transfer şimdi bitti

Semih varken Serdar transferinde beis gorecegimizi belirtmistik, keske yanilsaydik.

İlk defa bu kadar sinir oldum bir şeye , bir klüp şu karı kılıklıyı niye alır arkadaş bile bile lades olmak denir . Milli Maçta rakip bu ölür diye ikili mücadeleye bile girmedi . O 2 milyonu helal etmiyorum ve 4.5 verenlere de haram olsun . Geçen sene rezil defans diyorduk yine aynı defans hattı .

Muzmin sakat dedigimizde basenimizden uydurdugumuzu sananlar vardi.

Muzmin sakata 13-15 milyon euro baglamak geri zekaliliktir dedigimizde bik bik edenler vardi.

Kastettigimiz buydu. Biz doktor degiliz. Ama son 4 yilina bakip bunu almak gerizekaliliktir diyebildik cok sukur.

Donk gibi bunun icin de erken uyarmaya calistik.

Simdi istedigin kadar bik bik et. 15 milyon euro kacti bir tarafimiza hadi hayirli olsun! :( :(

Muzmin sakat dedigimizde basenimizden uydurdugumuzu sananlar vardi.

Muzmin sakata 13-15 milyon euro baglamak geri zekaliliktir dedigimizde bik bik edenler vardi.

Kastettigimiz buydu. Biz doktor degiliz. Ama son 4 yilina bakip bunu almak gerizekaliliktir diyebildik cok sukur.

Donk gibi bunun icin de erken uyarmaya calistik.

Simdi istedigin kadar bik bik et. 15 milyon euro kacti bir tarafimiza hadi hayirli olsun! :( :(

Bu camı savunan en fazla 2-3 kişi vardı geldiğinde herkes sakat olduğunu biliyordu ki müneccim olmaya gerek yok. Valla Tarık'tan bile kazık bu çünkü istersen Tarık'a temizlik bile yaptırırsın ama bu çürük ayağı bile kalkamıyor ki başka işe yarasın. Sırf bunun yüzünden Levent denen herife sinirim arttı

Geri
Üst Alt