Serdar Aziz

Yüzyılın transfer kazığı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nazifoğlu diyordu bu transfere ben kefilim diye.

Hadi öde lan 6 Milyonu cebinden o zaman.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu hata filan değil. Göz göre göre enayilik bu adamın kariyeri boyunca bir sezonda en az 10-15 maç kaçırdığını okuma yazma bilen bir insanoğlu rahatlıkla görebilir bile bile ladesin böylesi. Bu transfer aynı geçen sezon takımın bilinçli olarak uçuruma sürüklenmesi sonucu gelenden geçenden 4 yememiz ile aynı sonuç.

takimin icinde acilen stoper sorunu varkene bonservisi ile alinan adam bu olmamaliydi bedava gelmis olsaydi bile gereksiz bir transfer olacak bir oyuncuya 4milyondan fazla bonservis kendisinede yillik 2milyon veriyoruz ve hala faydalanamiyoruz

Vallahi bilmiyorum illa sakat stoper arıyorsak Holger Badstuber-Neven Subotic'i filan alsaydık bari :D
Serdar sürekli sakat iyileşti yine oynamıyor bilmiyorum hırslı filan ama beinm için yeterli değil kesinlikle

Adam tek bir hata yaptı çöp deniyor

Bu ateş üfleyerek sönmez

4,5 Milyonluk vasat topçu.

Beklemek lazim.

Semihten daha çok güven veriyor.En azından bir duruşu var adamın stoper gibi güçlü kuvvetli gibi.Semih'e bakıyorum üflesen uçacak sanki

ben beğendim valla dersime karsı olsa da..

Tek basina defans yapiyor, Semih izliyor. Saglam Serdar Ched ile birlikte 11 oynamali.

Ama bu arkadasin ayaklari cok vasat, arkadan cikarken bir cok kez rakibe verir topu. Yine de aktif halde defans yapiyor en azindan. Dengesizligi de birakmali.

Agresif ve sertliği kaptan Bülenti hatırlatıyor

İlk yarıda fena değildi

Ayaklarının yürümek dışında başka bir işlevi yok.

Sanirim iş yapacak

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

topa yaptığı hamleler sertliği topu oyuna sokuşu baya hoşuma gitti tabi rakipte çok zayıf ancak ben iyi gördüm bu katkıyı ligde versin baya düzeltir defansı

Geri
Üst Alt