Serdar Aziz

Saglam bir Balta'yı ne Chedjou ne Serdar kesebilir.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eldeki en iyi seçenek gibi gözüküyor. Çok iyi değil ama hiç yoktan iyidir.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakatlıktan yeni çıkmış adamı acımasızca eleştirmek doğru değil.

Tabii ki daha iyisi alınabilirdi ama bu sene en azından devre arasına kadar kimseyi alamayacağımızı hesaplarsak, elimizde ki en iyi stoper olduğunu düşünüyorum.

Sakatlanmazsa,ligi bir şekilde idare eder.

Umarım sakatlanmaz ne diyelim :)

Son düzenleme:
Gayet iyi oynuyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saglam bir Balta'yı ne Chedjou ne Serdar kesebilir.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam 34 yaşına gelmiş solbekten bozma stoper daha sağlamlığımı kalmış? Balta tecrübesi sayesinde oynayan bir oyuncu eldeki en iyisi şuan ama sakatlıkların etkisinden kurtulmuş formda bir Serdar Balta'yı rahatlıkla keser.

Son düzenleme:
adam 34 yaşına gelmiş solbekten bozma stoper daha sağlamlığımı kalmış? Balta tecrübesi sayesinde oynayan bir oyuncu eldeki en iyisi şuan ama sakatlıkların etkisinden kurtulmuş formda bir Serdar Balta'yı rahatlıkla keser.

niye serdar hakani, hakan serdari kesiyor ? Yan yana oynasinlar. Serdar sag stoper hakan sol stoper bukadar kolay

Ched de Serdar da sol stoper oynayamaz.Sol stoperde ya Semih ya da Hakan oynayacak.

niye serdar hakani, hakan serdari kesiyor ? Yan yana oynasinlar. Serdar sag stoper hakan sol stoper bukadar kolay

Hakan her ne kadar tecrübeli ve aldığı paranın hakkını veren bir oyuncu olsada bence yetersiz bazı maçlarda bu çok bariz belli oluyor. Sakatlığın etkisinden kurtulmuş Serdar, maça %100'ünü vermeye çalışan sorumluluk alan bir chedjou ikilisi daha iyi olur gibi.

Hakan - Serdar olmalı

Chedjou ve Semih gibilerle uğraşmayalım

bugün iyiydi de Dersim maçı ölçü olamaz. Ligde görmek lazım. Bence savunmada Ched ile oynayacaklardır bundan sonra.

Ilk 11 zamani geldi

Rakip kötüydü bu Mac ölcü olamaz tabiki ama stoper olarak yere saglam basmasi ve sertligi bana göre olumlu

Kendisinden umutlu olduğumu söylemiştim, daha da iyi olacaktır zamanla.

Adanaspor maçında 11'de olmalı.

Chedjou-Serdar i ilk 11 de göreriz artik.

agresifliğini ve duran toplardaki etkinliği beğendim bence hakan baltadan daha iyi ve ilk 11 de olmayı hakediyor.

Umarım sakatlanmaz sezonun kalan bölümünde. İyi oynar kötü oynar orası ayrı ama agresif bir oyun tarzı var. İhtiyacımız olan şeylerden biri defansta. Diğer stoperlerimizin hepsi kadayıf gibi.

Serdar eğer sakatlık yaşamazsa ondan olur gibi ama yardımcı aktör rolünde yanına muhakkak lider stoper lazım boylu pozisyon bilgisi yüksek Benatia-Chiellini tarzı

Geri
Üst Alt