Serdar Aziz

dedik iyi oyuncu diye bonservisine takilanlar oldu.
zaten bu kalitede stoper kaca alacan ?
yanina cok saglam bir stoper alindimi senelerce stoper sorunumuz kalmaz.

Kadıköy'de o hatayı yapmasan herşey iyi olacaktı ama neyse..

Transferi duyurulduğunda, hemen hemen herkes ücretini yüksek buluyor ve yetersiz olacağını savunuyordu. O zaman da yazmıştım, Serdar sakatlık sorunu dısında tam aradıgımız stoper ve zaten iyi bir stoperin maliyeti minimum Serdar kadar oluyor. Fener Kjaer'e 7,5 Skrtel'e 6 milyon ödeyerek aldı. Chedjou'ya 6,3 milyon vermiştik. Bursa maçlarını izlemezdim ama milli takımda dikkatimi cektiği icin alınmasına sevinmistim. Fatih Terim Serdar ile Hakan'ı stopere koyup uyumlu bir tandem yakalamıştı ve milli takım da zaten bu ikisinin oynamaya baslamasıyla güzel bir seri yakalayıp uzun süre yenilmemişti. 1.83 boyu var ama bir milli maçta 1.93 boyundaki adamdan hava topu almıştı. Cünkü cok iyi sıçrıyor. Ujfalusi gittiginden beri takımda sert bir stoper yoktu ve bunun sıkıntısını hep cektik. Chedjou geldiğinden beri hemen hemen her maç gol yer olduk. Avrupa'da kepaze olduk. Hep su örnegi veririm; sampiyon oldugumuz 14-15 sezonunda kaderin yüzümüze gülmesi sonucu Chedjou'nun sakatlanmasıyla son 6 hafta Semih - Hakan tandemiyle oynayıp gol yememistik. Ben o zaman kesin emin olmuştum Chedjou'nun beş para etmez bir stoper olduğuna. Serdar sert ve rakibe yapısıyor, iyi marke ediyor. Hakan Balta bu sezon da idare eder ama seneye söyle sol ayaklı, tecrübeli ve uzun boylu bir stoper bulsak Serdar ile birlikte tadından yenmez.

Son düzenleme:
Transferi duyurulduğunda, hemen hemen herkes ücretini yüksek buluyor ve yetersiz olacağını savunuyordu. O zaman da yazmıştım, Serdar sakatlık sorunu dısında tam aradıgımız stoper ve zaten iyi bir stoperin maliyeti minimum Serdar kadar oluyor. Fener Kjaer'e 7,5 Skrtel'e 6 milyon ödeyerek aldı. Chedjou'ya 6,3 milyon vermiştik. Bursa maçlarını izlemezdim ama milli takımda dikkatimi cektiği icin alınmasına sevinmistim. Fatih Terim Serdar ile Hakan'ı stopere koyup uyumlu bir tandem yakalamıştı ve milli takım da zaten bu ikisinin oynamaya baslamasıyla güzel bir seri yakalayıp uzun süre yenilmemişti. 1.83 boyu var ama bir milli maçta 1.93 boyundaki adamdan hava topu almıştı. Cünkü cok iyi sıçrıyor. Ujfalusi gittiginden beri takımda sert bir stoper yoktu ve bunun sıkıntısını hep cektik. Chedjou geldiğinden beri hemen hemen her maç gol yer olduk. Avrupa'da kepaze olduk. Serdar sert ve rakibe yapısıyor, iyi marke ediyor. Hakan Balta bu sezon da idare eder ama seneye söyle sol ayaklı, tecrübeli ve uzun boylu bir stoper bulsak Serdar ile birlikte tadından yenmez.

aynen kardesim.

Mete ilk dakikalarda kilitledi kendisini ona rağmen müthiş oynadı, beğendim hata yapmaya müsait ama diğer 3 stoper de aynı şekilde zaten. En azından Serdar rakibi yıldırıyor, kafa topu alıyor, topa hamle yapıyor

serdar,sakho ve koray olmalı bu takımın stoperleri.

Yanına tecrübeli bir sol stoper almamız şart

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugun iyi oynadi ama acik konusmak gerekirse saglam durmuyor

Her an hata yapacakmis gibi oynuyor

Savunmaya sertlik katti,yan toplari karsiliyor bunlar iyi isler

Yalniz golde defans cok ileride duruyor. Tee orta saha cizgisinin orada duruyor hepsi.

Hata orada basliyor. Adamlarda hizli oyuncular varken defansin bu kadar ileriye cekilmesinin mantigi nedir arkadas.

Bu yetmiyormus gibi Serdar orada bir de topu cok basit kaybediyor. Rakibi Adem 1,50 boyunda ama ikili mücadelede Serdari ekarte ediyor, Sabriyi konusmuyorum bile onun orada o hatayi yapmasi sasirtmiyor insani.

Nasil diger stoperlerimize güvenmiyorsam buna da güvenmiyorum, belki digerlerine göre daha sert olabilir kafa toplarinda daha etkili olabilir ama bu da pek güven verici degil benim acimdan.

Son düzenleme:
Sabrinin salakligini bu adama yukluyolar orda adam vurdu topa kafayla geriye dogru vitaminsiz Sabride alamadi topu

Sabrinin salakligini bu adama yukluyolar orda adam vurdu topa kafayla geriye dogru vitaminsiz Sabride alamadi topu

Hayir hata Serdar da basliyor. Sabri'nin hatasi da ölümcül vurus oluyor.

Defans o kadar ileri ciktiysa gelen topu da oradan uzaklastiracak, öyle geriye dogru top atilmaz ister kontrollü ister kontrolsüz olsun sen kaleye dönük duruyorsun arkani görmüyorsun. 1,50 boyunda adam seni rahatsiz edip dengeni bozuyorsa ben sucu sende ararim arkadas.

Bence sarı kartı var diye rahat çıkamadı toplara, adam maçın başında yapıştırdı kartı hemen. İyi oynuyor Serdar, valla böyle stoper görmeyeli baya olmuş. Semih'le Chedjou'ya kaç sene sabrettik ufak tefek hatalarına tölerans göstereceğiz artık. Bi zahmet sakatlanmasın yeter. Bi de sağında Sabri var, öyle bi şanssızlıkta denk geldi herife.

Simdilik iyi gidiyor umarim bozmaz yanina alacagimiz iyi bir stoperle defans hattimiz uzun bir sure sonra guven verebilir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt