Transferi duyurulduğunda, hemen hemen herkes ücretini yüksek buluyor ve yetersiz olacağını savunuyordu. O zaman da yazmıştım, Serdar sakatlık sorunu dısında tam aradıgımız stoper ve zaten iyi bir stoperin maliyeti minimum Serdar kadar oluyor. Fener Kjaer'e 7,5 Skrtel'e 6 milyon ödeyerek aldı. Chedjou'ya 6,3 milyon vermiştik. Bursa maçlarını izlemezdim ama milli takımda dikkatimi cektiği icin alınmasına sevinmistim. Fatih Terim Serdar ile Hakan'ı stopere koyup uyumlu bir tandem yakalamıştı ve milli takım da zaten bu ikisinin oynamaya baslamasıyla güzel bir seri yakalayıp uzun süre yenilmemişti. 1.83 boyu var ama bir milli maçta 1.93 boyundaki adamdan hava topu almıştı. Cünkü cok iyi sıçrıyor. Ujfalusi gittiginden beri takımda sert bir stoper yoktu ve bunun sıkıntısını hep cektik. Chedjou geldiğinden beri hemen hemen her maç gol yer olduk. Avrupa'da kepaze olduk. Serdar sert ve rakibe yapısıyor, iyi marke ediyor. Hakan Balta bu sezon da idare eder ama seneye söyle sol ayaklı, tecrübeli ve uzun boylu bir stoper bulsak Serdar ile birlikte tadından yenmez.