Serdar Aziz

Hamit'in boşluğunu dolduran koca yürekli adam seni unutmayacağız.

Hamit'in boşluğunu dolduran koca yürekli adam seni unutmayacağız.

Spor salonuna bir takviye şarttı.Aletler paslanıyordu öyle boş boş durarak.Sonra fizyoterapistlere de iş lazım para lazım.Koca yürekli yönetim ve serdar aziz sahip çıktı salonumuza.Serdar azizde eminim hamiti aratmayacaktır. :atess::sarbi::tekme:

Cebinde sarı kartla çıkmıyor. Hakemler bize gelince kart çıkarıyorlar. Bjk veya Fb de oynasaydı çok daha az kart görürdü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

burda kimse sadece son sakatligi üzerinden yorum yapmiyor Serdarin gecmisi baz alarak yorum yapiliyor misal sezon basinda kacirdigi maclar, bursadayken cok fazla sakat olmasi. Evet iyi bir stoper ama oyuncunun gecmisi ortadayken hemde bu paralara alinmasi hatadir. Senin dedigin gibi sampiyonluk bir oyuncu yüzünden gitmis ise bunda suc taraftarin degil kadro planlamasini yapamayan yönetimdedir. Kimse ben hakliydim diye bayram etmiyor sonucta Galatasaray kaybediyor ama bile bile yapilan hatayi elestirmekte taraftarin en dogal hakki.

zaten yazdim kac defa planlamalarinda hic is yok cünkü bir serdar ile stoper mevkisi düzelmezdi yine bir yabanci stoper alinmasi sartti.

Semih mi? Alt yapidan cikti diye gereken sabir gösterildi ama adam kendini bir gram gelistirmedi daha hala maci izliyor özellikle hava toplarinda asiri derecede zayif ve ikili mücadelelerde ayakta kalamiyor. Defans oyuncusu hava topunda ve ikili mücadelede iyi olacak aksi takdirdi bir ise yaramaz. Ahmeti daha fazla izleyemedik o yüzden bisey söylemek icin erken.

semih en azindan yedek olabilir bu acidan söylüyorum.

9f50eb1790be037c7a7f83cf6e3ca0ea.png

Serdar Kesimal: Affedildim sonra, devre arasında Bursaspor’a transferim var. Ama yatırdılar transferi. Nedeni ise tam skandal. Bursaspor’dan, ‘Serdar Kesimal’i alırsanız, Serdar Aziz’i Galatasaray’a satmayacaksınız’ diye yazılı belge istediler. Bursa beni istiyor. Serdar Aziz’in de o dönemde Galatasaray’a gitme durumu var. Bursa da, Fenerbahçe’ye, ‘Biz Serdar Aziz’i sezon sonuna kadar satmayacağız. Ama sezon sonu ne yapacağımıza biz karar veririz’ diyorlar. Transferim bu yüzden yattı. Bunu isteyen Aziz Yıldırım.”

(Fanatik)

Birader seneye sakatlanma stoper lazım. Bide oraya para vermeyelim yine.

sakatlığı bir yana elimizdeki en iyi stoper mesela Corluka'nın yanında oynasa Vida'ya tenezzül etmeyiz

İnşallah seneyede sakatlanmazsın reis yav severim seni

Transfer-Transfer-Serdar şeklinde kapatabilelim orayı en azından

Oda olmazsa Ahmet oynar artık

nerede bu

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb maçında yaptırdığı penaltı neydi öyle

Geri
Üst Alt